chlopy , mam otazku mam moznost kupit ram ale je zvarany, cca 5 cm dlhy zvar, ram je RB monster zvarany kde sa tlmic prichytava na spodnu trubku. jazdeny 3 sezony co poviete mam ist do toho ?
Dobra myslienka to je, lebo vdaka umiestneniu v predstavci sa da ist na vyjazd fakt nalahko. Divne, ze to hrka. Ale ked to treba nosit inde, tak sa efekt straca - ja mam multikluc s tymi istymi funkciami + montpaky + lepenie samostatne a je to stale lahsie, mensie aj vyrazne lacnejsie.
neviem kde je tema "zabavne inzeraty" tak to dam sem,
niesom az tak znaly medzi komponentami ale toto ma trochu zarazilo, je Reba lepsia ako 12 RL?
Fox F120 Rl 2008
predám vidlu 32 mm nohy, z nového bike , zdvih je možné zmeniť na 100 alebo 120 mm, alebo vymením za RS sid alebo reba , iba 08 a novší model
nie som si celkom istý a nechce sa mi hľadať, ale môže byť ľahšia (SID určite), a inak sú +/- rovnaké
výhoda RS sú nižšie servisné náklady
nevýhoda sú (niekedy) vyššie odpory "tak ako zíde z linky"
po úprave sú rozdiely úplne zanedbateľné
cital som aj dvakrat celu tu temu fox vs RS a tiez som tam nenasiel nejake zasadne stanovisko preco FOX. Ale uz niekde z hlbky mi lezie ze Fox by mohla byt kvalitnejsia, autor sa odvolava na to iste ako pises, lacnejsi servis, zvyk na RS..
Infartkove stavy mam fakt, ***** ma, cele to moje premastene srdce ***** z kuracej hrde a ***** sa o stenu jak poliak po Cernakovej navsteve (ano vy ***** zavistlivi musim si taketo ***** vymyslat lebo napisat ze sa to "***** jak *****" ste uz pouzili vy).
cely vecer stoji za ***** odkladam nakup v tescu cele dva ci tri tyzdne co som bez auta, uz zajtra rano si idem pon ale dnes som uz fakt nevydrzal, doma ani ***** na zranie, v kupelni uz tretie rano skrabem duschgel prstami z tuby lebo okolo vane je 10 prazdnych *****..
tak som si poslal svoj prvy sms ***** mhd listok, 10 minut som cakal jak ***** kym to pride, cely nateseny sa ***** von.
Jedina pozitivna sprava, ze som stretol suseda, druhy raz v zivote, prvy raz som mu pred pol rokom pomahal vynosit nabytok.. dali sme sa do reci a ze tiez ide na nakup, tak som ho joinol v aute, ze aspon si mozem spravit velky nakup a nemusim mineralky a ***** v rukach nosit.
Prideme do toho *****o tesca, jedine co som chcel je kupit si v pokladni cigarety a zaroven rozmenit drobne.
Slusne sa spytam matrony ***** co zakladnu skolu skoncila len protekciou, ze ci bude tak laskava, a pocka so svojim dvojvozikovym nakupom kym si za 20 sekund kupim cigarety.
NIJEEE, ja tu stojim patnaast minuut a nebujem cakat vyse.
ale ochotny skulavy turbo***** brigadnik mi povie "aj tak cigarety nemam"
"a to nad hlavou je co?"
"nemam od toho kluce".
no *****
otocim sa, v coffe&co mlada blondinka, chvilu pozorujem ako jednym vechtom umyva pohare a potom vitrinu so zakuskami...och ako ma vzrusuje salmonela!... hodim na nu to jedno zdrave oko ze moja rozmen mi desinku, tiez *****je ze nema ale nejak sa mi podari na nu hodit aj to druhe oko a nakoniec privoli, dostavam vytuzenu dvojeurovku a hor sa pre vozik.
to ze som zasa nasiel taky co piska, vrzga a jedno koliesko sa netoci nestoji za rec.
30 minut hadzem ***** do vozika, od jogurtov po deostick cez pivo az po vonavu koktinu na zachod, ked uz tam mam utesenu kopku pridem k pokladniam.
a ***** ma. instantne ma ***** otvorena bola PRESNE JEDNA pokladna. JEDNA
JEDNA ***** ***** POKLADNA. v strede. a od nej sa tahal had jak sebavedomie ibrahima maigu cez celu sirku tesca, no nech neprehanam bolo tam minimalne 35-40 ludi, z toho tak 15 ludi malo voziky nalozene kopcom.
oblieva ma studeny pot, v duchu rozmyslam ze no co, otvorim si pivo a budem si citat casopis... pri poslednej pokladni
stoja tri pice ***** predavacky z toho jedna neviem ci nebola veduca, tak ku nm pridem. nejaky mlady pan predo mnou a pyta
"prosim vas, v com je problem""
"v ludoch"
do mna vosli jedy 4000
"pani, my vieme ze nie v tom vam rano nedoniesli mlieko ale v ludoch, ale preco vy tri tu stojite s kavou v ruke?"
"nam o desiatej padla"
"je 21:50"
"no ja uz do pokladne nepojdem..."
do toho sa zasa zapojil ten vedla stojaci ale dostal rovnako mile odpovede
"kedy otvorite dalsie pokladne?"
"mozno o 10tej pridu nejaki ludia"
"to tu vazne nechate tych ludi stat v tom rade hodinu?"
"to neni moj problem..."
okej ***** na ludi, nie som chuck norris ***** nesmrtelny
"dam vam 10 eur ked mi toto tu nablokujete"
"ja nie som odkazana na vasich 10 eur"
***** ma okolo toho vozika az sa to koliesko ***** zacalo znova krutit...
chytam vozik, z celej sily donho ***** az sa ***** az k informaciam... nech si ho nejaky ***** ide zasa povykladat...
este tam po nej v zachvate ziapem ze nech sa necuduje ze cely zivot sedi za pokladnou, lebo niekto jej ponuka 300 korun za 5 minut roboty, co keby som mohol si za to do pokladne sadnem aj na rok... ale nie ***** ma hrdost a melta kavu v hrnceku so slonim ***** namiesto ucha.
cez zatvorenu pokladnu chcem prejt, otvorim tu ***** zatarasu, spusti sa alarm, uplne hnusny zvuk, pribieha sedivy pajdajuci ***** sbskar a uz sa po mne chnape... revem po nom ze sa ma dotkne a jeho vlastnymi plastovymi putami ho priputam k tej pokladni, aj tak ma zdrapi za ruku, odsotim ho a idem dopice. niekto vypol ten alarm, moj sused s umevom taktiez presiel tou pokladnou...znova spustil alarm, zazelal vratnikovi aby mu to vrieskalo az do rana a ideme prec.
tu prisaham na vlastnu smrt, pohyblivost svojich spermii a postove tajomstvo kyberie, ze do tesca v Petrzalke minimalne 1 rok nevstupim. zapicenci zapiceni ***** a takychto ***** este niekto podporuje niekto z mojich dani nejakymi ulavami, davkami a *****vinami lebo ***** vychodi zakladnu skolu a nevie ani rozky cez pokladnu *****
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lebo ako sa na to pozerám, tak sa pozerám- nevidím tam nič prospešného.
imho super napad...
imho super napad...
Ano je to prakticka vec poznam to.Rozumne vymyslene.
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=17305
predsa len to ma chybycku krasy... hrkoce to... uz to nosim len v batohu...
...si ma odradil...
niesom az tak znaly medzi komponentami ale toto ma trochu zarazilo, je Reba lepsia ako 12 RL?
Fox F120 Rl 2008
predám vidlu 32 mm nohy, z nového bike , zdvih je možné zmeniť na 100 alebo 120 mm, alebo vymením za RS sid alebo reba , iba 08 a novší model
výhoda RS sú nižšie servisné náklady
nevýhoda sú (niekedy) vyššie odpory "tak ako zíde z linky"
po úprave sú rozdiely úplne zanedbateľné
btw. predavas toho tvojho Spesla za pouhych 99 eur?
spesla nepredam, nedolahla na mna fin.kriza
Infartkove stavy mam fakt, ***** ma, cele to moje premastene srdce ***** z kuracej hrde a ***** sa o stenu jak poliak po Cernakovej navsteve (ano vy ***** zavistlivi musim si taketo ***** vymyslat lebo napisat ze sa to "***** jak *****" ste uz pouzili vy).
cely vecer stoji za ***** odkladam nakup v tescu cele dva ci tri tyzdne co som bez auta, uz zajtra rano si idem pon ale dnes som uz fakt nevydrzal, doma ani ***** na zranie, v kupelni uz tretie rano skrabem duschgel prstami z tuby lebo okolo vane je 10 prazdnych *****..
tak som si poslal svoj prvy sms ***** mhd listok, 10 minut som cakal jak ***** kym to pride, cely nateseny sa ***** von.
Jedina pozitivna sprava, ze som stretol suseda, druhy raz v zivote, prvy raz som mu pred pol rokom pomahal vynosit nabytok.. dali sme sa do reci a ze tiez ide na nakup, tak som ho joinol v aute, ze aspon si mozem spravit velky nakup a nemusim mineralky a ***** v rukach nosit.
Prideme do toho *****o tesca, jedine co som chcel je kupit si v pokladni cigarety a zaroven rozmenit drobne.
Slusne sa spytam matrony ***** co zakladnu skolu skoncila len protekciou, ze ci bude tak laskava, a pocka so svojim dvojvozikovym nakupom kym si za 20 sekund kupim cigarety.
NIJEEE, ja tu stojim patnaast minuut a nebujem cakat vyse.
ale ochotny skulavy turbo***** brigadnik mi povie "aj tak cigarety nemam"
"a to nad hlavou je co?"
"nemam od toho kluce".
no *****
otocim sa, v coffe&co mlada blondinka, chvilu pozorujem ako jednym vechtom umyva pohare a potom vitrinu so zakuskami...och ako ma vzrusuje salmonela!... hodim na nu to jedno zdrave oko ze moja rozmen mi desinku, tiez *****je ze nema ale nejak sa mi podari na nu hodit aj to druhe oko a nakoniec privoli, dostavam vytuzenu dvojeurovku a hor sa pre vozik.
to ze som zasa nasiel taky co piska, vrzga a jedno koliesko sa netoci nestoji za rec.
30 minut hadzem ***** do vozika, od jogurtov po deostick cez pivo az po vonavu koktinu na zachod, ked uz tam mam utesenu kopku pridem k pokladniam.
a ***** ma. instantne ma ***** otvorena bola PRESNE JEDNA pokladna. JEDNA
JEDNA ***** ***** POKLADNA. v strede. a od nej sa tahal had jak sebavedomie ibrahima maigu cez celu sirku tesca, no nech neprehanam bolo tam minimalne 35-40 ludi, z toho tak 15 ludi malo voziky nalozene kopcom.
oblieva ma studeny pot, v duchu rozmyslam ze no co, otvorim si pivo a budem si citat casopis... pri poslednej pokladni
stoja tri pice ***** predavacky z toho jedna neviem ci nebola veduca, tak ku nm pridem. nejaky mlady pan predo mnou a pyta
"prosim vas, v com je problem""
"v ludoch"
do mna vosli jedy 4000
"pani, my vieme ze nie v tom vam rano nedoniesli mlieko ale v ludoch, ale preco vy tri tu stojite s kavou v ruke?"
"nam o desiatej padla"
"je 21:50"
"no ja uz do pokladne nepojdem..."
do toho sa zasa zapojil ten vedla stojaci ale dostal rovnako mile odpovede
"kedy otvorite dalsie pokladne?"
"mozno o 10tej pridu nejaki ludia"
"to tu vazne nechate tych ludi stat v tom rade hodinu?"
"to neni moj problem..."
okej ***** na ludi, nie som chuck norris ***** nesmrtelny
"dam vam 10 eur ked mi toto tu nablokujete"
"ja nie som odkazana na vasich 10 eur"
***** ma okolo toho vozika az sa to koliesko ***** zacalo znova krutit...
chytam vozik, z celej sily donho ***** az sa ***** az k informaciam... nech si ho nejaky ***** ide zasa povykladat...
este tam po nej v zachvate ziapem ze nech sa necuduje ze cely zivot sedi za pokladnou, lebo niekto jej ponuka 300 korun za 5 minut roboty, co keby som mohol si za to do pokladne sadnem aj na rok... ale nie ***** ma hrdost a melta kavu v hrnceku so slonim ***** namiesto ucha.
cez zatvorenu pokladnu chcem prejt, otvorim tu ***** zatarasu, spusti sa alarm, uplne hnusny zvuk, pribieha sedivy pajdajuci ***** sbskar a uz sa po mne chnape... revem po nom ze sa ma dotkne a jeho vlastnymi plastovymi putami ho priputam k tej pokladni, aj tak ma zdrapi za ruku, odsotim ho a idem dopice. niekto vypol ten alarm, moj sused s umevom taktiez presiel tou pokladnou...znova spustil alarm, zazelal vratnikovi aby mu to vrieskalo az do rana a ideme prec.
tu prisaham na vlastnu smrt, pohyblivost svojich spermii a postove tajomstvo kyberie, ze do tesca v Petrzalke minimalne 1 rok nevstupim. zapicenci zapiceni ***** a takychto ***** este niekto podporuje niekto z mojich dani nejakymi ulavami, davkami a *****vinami lebo ***** vychodi zakladnu skolu a nevie ani rozky cez pokladnu *****
(sorry za tie nadavky, len som to skopirovala)