uz nielen na bike uz ho nosim so seobu furt nastastie som ho este nepouzil takze neviem aky je. pytal som si na psou a dali mi tento copyrightwww.hermes.sk www.hermes.sk
Mal som tento a silnejsie uz nic asi nieje. Dostal som do oci OC sprejom ale "len" 8% a polhodinu som oci neotvoril. Bolest strasna. Tento ma 15% takze neviem co to musi robit. Hlavne nekupujte prudovy ale rozprasovac ( fog ). V strese sa triafat prudovym bude asi dost narocne.
ja psov vždycky ignorujem, nezrýchlujem, nepanikárim, tvárim sa že ich ani nevidím, zatiaľ to fungovalo. chvíľu si pobehne vedľa nohy, zašteká a potom ho to omrzí..
Práve dnes mi došla Sigma 14.12 STS ALTI. Na pohľad snímač impulzov a držiak tacháča (na obr. ten vľavo hore) vyzerajú identicky. 12.12 je takmer totožná so 14.12 a to nie len vzhľadom. Rozdiel je zrejme len v absencii výškomeru.
Mne sa na psa osvedcilo zautocit. Proste odopnes nohy zavrestis na neho. Zvycajne si to rozmysli (na bajku si vyrazne vacsi) a ked si to nerozmysli, ziskas cenne sekundy
viete mi niekto poradit? potrebujem kupit ledky do cirej optiky zadnych svetiel, potrebujem dve ledky koncove vratane brzdy, nahrada dvojvlaknovej, dve obrysovky, size nieco slabsie a dve silnejsie do hmlovky, vsetko do cirej optiky, cize cervenej farby, budem vdacny za kazdy tip, zatial to neviem zohnat vcelku a samozrejme na svk, zahranicie len vyhodne a rychlejsiu postu
viete mi niekto poradit? potrebujem kupit ledky do cirej optiky zadnych svetiel, potrebujem dve ledky koncove vratane brzdy, nahrada dvojvlaknovej, dve obrysovky, size nieco slabsie a dve silnejsie do hmlovky, vsetko do cirej optiky, cize cervenej farby, budem vdacny za kazdy tip, zatial to neviem zohnat vcelku a samozrejme na svk, zahranicie len vyhodne a rychlejsiu postu
sú na klasické pätice ale americké alebo japonské autá môžu mať iné pätice, preto treba vyberať podľa toho čo tam máš, ak máš v aute signalizáciu vypálenej žiarovky bude ti to hlásiť poruchu pokiaľ do obvodu žiarovky nepripojíš výkonové odpory, nie su homologované - potencionálny problém s orgánom a na stk, z ebay, aliexpress, etc. sa budú dať zohnať lacnejšie ale kto vie v akej kvalite
Veď preto LED náhrady nemôžu byť homologované, nikdy nebudú dobre svietiť v svetle konštruovanom na vláknové žiarovky, mne to príde ako len taká imidžovka pre wannabe tunerov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mal som tento a silnejsie uz nic asi nieje. Dostal som do oci OC sprejom ale "len" 8% a polhodinu som oci neotvoril. Bolest strasna. Tento ma 15% takze neviem co to musi robit. Hlavne nekupujte prudovy ale rozprasovac ( fog ). V strese sa triafat prudovym bude asi dost narocne.
http://www.teremeshop.sk/product/obranny-sprej-perfecta-animal-stop-50ml-15oc-2067/
Ale na cesty do/z prace je v ruksaku, uz nebude, pojde na popruh.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1686417294952419&id=1428899270704224
len tak orientačne
http://www.autoomega.sk/?id_sek=1131&id_tovar=28783&uroven=5&zaradenie=1131&ukaz=detail&hlzaradenie=1
http://www.autoomega.sk/?id_sek=3770&id_tovar=23637&uroven=6&zaradenie=3770&ukaz=detail&hlzaradenie=1 - iba biela
http://www.autoomega.sk/?id_sek=3771&id_tovar=31374&uroven=6&zaradenie=3771&ukaz=detail&hlzaradenie=1
sú na klasické pätice ale americké alebo japonské autá môžu mať iné pätice, preto treba vyberať podľa toho čo tam máš, ak máš v aute signalizáciu vypálenej žiarovky bude ti to hlásiť poruchu pokiaľ do obvodu žiarovky nepripojíš výkonové odpory, nie su homologované - potencionálny problém s orgánom a na stk, z ebay, aliexpress, etc. sa budú dať zohnať lacnejšie ale kto vie v akej kvalite