iron.hide vrzol si si uz? lebo sa mi zda,ze nie,ze si ho este neomocil ...
nechapem,ze PhilJ nepoznate, vsak to je to pocitacovy manik:tak sa ani necudujte....hlavne,ked potrebujete pomoct s PC,tak je to on,co Vam vacsinou pomohol....stoji mi z niektorych rozum
co by som dal ja za to,kebyze mam firmu,co navrhla PokemonGO a apgrejdla.....tazke zarobene miliardy
hmm to je divne, hraci a obhajcovia tej blbiny tu maju plnu rit lajkov, a ja ani jeden, dokonca ani od podobneho hejtera Kapraka
fakt velmi zvlastne, ale nasvedcuje to asi tomu, ze sem chodia sami pubertaci.
---
btw, este nieco k pokemonom - jeden moj kolega dal nedavno vypoved a akurat zacal vasnivo hrat aj pokemona, hned ako sa to u nas objavilo. Pritom nema ziadny jasny plan co dalej, len chce proste zmenu. Tak si z neho teraz utahujeme, ze vypoved dava preto, aby sa mohol naplno venovat trenovaniu pokemonov a stat sa tak profesionalnym pokemastrom
alebo mozno bude davat hodiny na zlavomate: https://www.slevomat.cz/sleva/1011535-hodina-loveni-pokemonu-se-zkusenym-trenerem svet ide do sracek.
-- canopus - aha, tak ja som tu ten co tu detinsku hru nehra a ani nikdy nehral, a mna sa tu pytas ci som panic? si ty normalny?
Neviem ja Pokemona nehram aj ked som to ako malý žral. Ale nech si robí každý čo chce premna neni idiot ten čo to hra ale ten čo sa nad tým pozastavuje a dookola ma potrebu niečo hejtovať, je to každeho osobná vec ako naloží zo svojim časom. To je asi tak ako keby je nejaký hráč ktorý hra pokemona v lese povedal že aha to je kkt on ide na bicykli lebo sa aj Sagan bicykluje.
hmm to je divne, hraci a obhajcovia tej blbiny tu maju plnu rit lajkov, a ja ani jeden, dokonca ani od podobneho hejtera Kapraka
no skús sa zamyslieť prečo asi.. ale nie ten dôvod o puberťákoch si netrafil
potrebujem poradit aku banku si vybrat momentalne mam iba mbank a potrebujem nejaku kde mi bude chodit iba vyplata. asi si myslim ze to je jedno pretoze ked som pocul tie poplatky za nic, tak mi az zle prislo, ale mozete mi to kludne vyvratit ak sa opat mylim. snad sa v tom niekto vyzna lepsie ako ja.
mbank vyhovuje vo vsetkom ja som spokojny najvac. ale cislo karty som zadal uz vo vela sluzbach tak sa toho trochu bojim. a najlepsie bolo ked sme boli u hypotekarneho a ten vravel ze noo ze ani jeden nemate nic moc banku.. takze asi to necham tak a pripadne ak by som bral niekedy uver z niekadial tak si dam zriadim aj ucet?.. nikdy ma taketo veci netrapili takze dost ma to sere. ceruzka mozes presnejsie rozzviest?
Pri platobných kartách pribudol poplatok za vedenie karty (1,30€) pokiaľ nie je aktívne používaná. Teraz je limit 70€ mesačne aby bola vedená bezplatne. Detto výber z bankomatu je zdarma až pri výbere hotovosti 70€ a viac inak je spoplatnený 1€.
tak zase z niecoho tie banky zit musia - ked klient nevyuziva ucet aktivne, neplati kartou a len tam drzi cely rok 150 eur, tak takeho klienta by kazda banka poslala najradsej kade lahsie, je to cista strata... Hypoteky su po Beblaveho zmene poplatku za refinanc a po prepaleni dolnej sadzby od VUB tiez na hrane... a internetove banky su na tom este horsie, tam si zakladaju ucty ludia co chcu v prvom rade setrit, takze nejake povolene precerpania a nesplacania kreditiek moc tiez nezarabaju....
zaplatit 70 eur mesacne kartou je naozaj minimum... ked niekto nie je schopny ani toho, tak fakt nech si radsej odklada peniaze pod vankus... podobne "obmedzenia" totiz skor ci neskor zavedu uplne vsetci
lenže keby sa tie peniaze pod vankúš dali ukladať.. len na to aby si ich niekde uložil ti ich niekto musí poslať na ten účet, ty ti to odtial vyberieš a až potom môžeš dať pod vankúš..
banky zarábajú na všetkom a na každom.. inak by ich nebolo toľko a keď banka krachne tak nie preto že nemá klientov ale preto že urobí blbú investíciu (btw z peňazí ktoré má od klientov)
ano za studentskych cias som mal problem urobit mesacne taky obrat na ucte, ale teraz to uz problem nieje. tie nove podmienky v mbank su fajn mna sa to nijako v podsatte nedodtkne a suhlasim s tymto s pokemonom philom.. skor som narazal na tie poplatky tatry napr. xy€ mesacne za vedenie uctu WTF? lto jasne ze debetku ved inu nemam.
Chod sa pozriet do Svedska.
Polhodinu sme hladali bankomat aby sme za nejaky 8 eurovy kebab nesaskovali s kartou, a ked sme isli platit, tak na nas predavac pozeral jak puk ze my chceme platit cash
To bolo prvy a posledny krat co som vo Svedsku vyberal hotovost.
...mne absencia hotovosti vobec neprekaza - aj tak vsetky mince okrem jednej-dvoch dvojeuroviek z penazenky odkladam do igelitky z ktorej ich zachvilu asi zacnu decka vyberat ...raz za cas zoberie zena kilo minci do roboty, aspon ich nemusia objednavat... a ze to ztazi bokovky a danove uniky ? no nech, ja som za
problémom mbank nie je ani tak poplatok za kartu ale zavedenie poplatku za prevody medzi vlastnými účtami ... presnejšie medzi emax a m kontom ... drvivá väčšina klientov nechávala mkonto prázdne a mali peniaze na emax účte .. a vždy len pred použitím si previedla potrebnú väčšiu čiastku .... no už niekedy v minulosti zaviedli poplatok za druhý a ďalší prevod z emax+ .. čo sa ešte dá povedzme akceptovať .. ale teraz o septembra to zavádzajú aj pre ten emax ... takže vlastne vynucujú zmenu správania obrovskému % klientov, ktorý využívajú účet aktívne. Nejde teda o poplatok za službu ale o bezbrehé siahanie na peniaze klienta
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nechapem,ze PhilJ nepoznate, vsak to je to pocitacovy manik:tak sa ani necudujte....hlavne,ked potrebujete pomoct s PC,tak je to on,co Vam vacsinou pomohol....stoji mi z niektorych rozum
co by som dal ja za to,kebyze mam firmu,co navrhla PokemonGO a apgrejdla.....tazke zarobene miliardy
---
btw, este nieco k pokemonom - jeden moj kolega dal nedavno vypoved a akurat zacal vasnivo hrat aj pokemona, hned ako sa to u nas objavilo. Pritom nema ziadny jasny plan co dalej, len chce proste zmenu. Tak si z neho teraz utahujeme, ze vypoved dava preto, aby sa mohol naplno venovat trenovaniu pokemonov a stat sa tak profesionalnym pokemastrom
alebo mozno bude davat hodiny na zlavomate: https://www.slevomat.cz/sleva/1011535-hodina-loveni-pokemonu-se-zkusenym-trenerem
--
canopus - aha, tak ja som tu ten co tu detinsku hru nehra a ani nikdy nehral, a mna sa tu pytas ci som panic? si ty normalny?
no skús sa zamyslieť prečo asi.. ale nie ten dôvod o puberťákoch si netrafil
ceruzka mozes presnejsie rozzviest?
zaplatit 70 eur mesacne kartou je naozaj minimum... ked niekto nie je schopny ani toho, tak fakt nech si radsej odklada peniaze pod vankus... podobne "obmedzenia" totiz skor ci neskor zavedu uplne vsetci
banky zarábajú na všetkom a na každom.. inak by ich nebolo toľko
lto jasne ze debetku ved inu nemam.
Polhodinu sme hladali bankomat aby sme za nejaky 8 eurovy kebab nesaskovali s kartou, a ked sme isli platit, tak na nas predavac pozeral jak puk ze my chceme platit cash
To bolo prvy a posledny krat co som vo Svedsku vyberal hotovost.
...mne absencia hotovosti vobec neprekaza - aj tak vsetky mince okrem jednej-dvoch dvojeuroviek z penazenky odkladam do igelitky z ktorej ich zachvilu asi zacnu decka vyberat