Raz tu niekto spomínal program na stabilizáciu videa, zdá sa mi že to bolo jeden z vás dvoch PhilJMarinada ?
stabilizaciu podporuju vsetky normalne video editory, ja som pouzival najskor DeShaker plugin vo VirtualDub-e, testoval som aj trial verziu Sony Vegas Pro (ale ten mi z nejakych dovodov vkuse mrzol a padal), a nakoniec som si kupil balik Adobe Premiere Elements & Photoshop Elements za nejaku stovku.
Ta stabilizacia v Premiere Elements mi staci, stabilizujem len cropom do cca 15-20%, je to rychle a pouzitelne. A odsekavam z obrazu menej ako by odsekla "hw" stabilizacia v Sony kamere. Vsetok soft co generuje okraje z predoslych/nasledujucich frameov je strasne pomaly a hlavne vo vyslednom videu to je vidno ze tam nie je vsetko vporiadku.
Pokial chces nieco free/open source, vyskusaj Shotcut. Ma nejake muchy, ale inak to je celkom pouzitelne.
Zanesie a tam jej povedia, ze to nevedia spravit, lebo vo fabrike to lepia pri velkom tlaku a teplote. misung spominal tavnu pistol + tycinku. Skusal to niekto?
ceruzka
Chemoprén na topánky je naj.
očistiť a odmastiť lepené plochy, naniesť chemoprén na obidve lepené plochy rovnomerne,
lepidlo nechať zavädnúť, kľudne aj pol hodiny, potom spojiť a silne stlačiť, ideálne ešte zaťažiť a zajtra v nich môžeš behať.
Srsen ďakujem, postup poznám a bol rovnaký, ale výsledok mu nezodpovedá ani pri použití prítlačného kopyta. 66peter áno, viem. Škoda, že rovnako ako Obuv je iba v 50ml tube. Potrebujem niečo väčšie, aspoň 300-500ml plechovku. Mám tip na Lear Unilep RS1, ktorý sa ale nepredáva maloobchodne a potom na Lear D418. Hack3r áno, viem o nich. Ale skúsenosti s ich kvalitou sú také, že radšej ich zalepím doma svojpomocne. Odpoveď na vhodné lepidlo na obuv určite nie je scestná, veď sa tu riešia oveľa väčšie blbosti - napr. pokémoni. Scestná je napr. odpoveď od miro33333 so slovníkom IQ pokazený hojdací koník a 3 súhlasné palce k nej. Veď kto už lepí pružnú podrážku sekundovým lepidlom? Iba hlupák. Ale tak hlavná vec, že chlapec urobil zo seba akože chlapa
... Ale skúsenosti s ich kvalitou sú také, že radšej ich zalepím doma svojpomocne. Odpoveď na vhodné lepidlo na obuv určite nie je scestná, veď sa tu riešia oveľa väčšie blbosti - napr. pokémoni. Scestná je napr. odpoveď od miro33333 so slovníkom IQ pokazený hojdací koník a 3 súhlasné palce k nej. Veď kto už lepí pružnú podrážku sekundovým lepidlom? Iba hlupák. Ale tak hlavná vec, že chlapec urobil zo seba akože chlapa
Pozerám, že ty budeš minimálne H. Možno aj 2H alebo až 3H.
všimol som si v mojej túre na Ďumbier, že sme sa pohybovali po bjakových trailoch .... to akože vážne niekto na freemap pri zmysloch vyznačí v národnom parku bajkový trail? ako nehovorím . dolu zo štefáničky by sa to s rozumnými zdvihmi ísť určite dalo ... a dokonca od trangošky je tam značka zákaz bikom
Nebyť uja Gúgla, nerozumiem reči tvojho kmeňa
Použijem takú múdru vetu - Život ma naučil Alebo skôr ako kedy a ako ku komu. V princípe platí, že som zrkadlo nie špongia.
ps: Vraj si niečo zmazal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
stabilizaciu podporuju vsetky normalne video editory, ja som pouzival najskor DeShaker plugin vo VirtualDub-e, testoval som aj trial verziu Sony Vegas Pro (ale ten mi z nejakych dovodov vkuse mrzol a padal), a nakoniec som si kupil balik Adobe Premiere Elements & Photoshop Elements za nejaku stovku.
Ta stabilizacia v Premiere Elements mi staci, stabilizujem len cropom do cca 15-20%, je to rychle a pouzitelne. A odsekavam z obrazu menej ako by odsekla "hw" stabilizacia v Sony kamere. Vsetok soft co generuje okraje z predoslych/nasledujucich frameov je strasne pomaly a hlavne vo vyslednom videu to je vidno ze tam nie je vsetko vporiadku.
Pokial chces nieco free/open source, vyskusaj Shotcut. Ma nejake muchy, ale inak to je celkom pouzitelne.
misung spominal tavnu pistol + tycinku. Skusal to niekto?
Hope brzdy su na poradovniku... A kotuce som bral z rokabike.
Chemoprén na topánky je naj.
očistiť a odmastiť lepené plochy, naniesť chemoprén na obidve lepené plochy rovnomerne,
lepidlo nechať zavädnúť, kľudne aj pol hodiny, potom spojiť a silne stlačiť, ideálne ešte zaťažiť a zajtra v nich môžeš behať.
66peter áno, viem. Škoda, že rovnako ako Obuv je iba v 50ml tube. Potrebujem niečo väčšie, aspoň 300-500ml plechovku. Mám tip na Lear Unilep RS1, ktorý sa ale nepredáva maloobchodne a potom na Lear D418.
Hack3r áno, viem o nich. Ale skúsenosti s ich kvalitou sú také, že radšej ich zalepím doma svojpomocne. Odpoveď na vhodné lepidlo na obuv určite nie je scestná, veď sa tu riešia oveľa väčšie blbosti - napr. pokémoni. Scestná je napr. odpoveď od miro33333 so slovníkom IQ pokazený hojdací koník a 3 súhlasné palce k nej. Veď kto už lepí pružnú podrážku sekundovým lepidlom? Iba hlupák. Ale tak hlavná vec, že chlapec urobil zo seba akože chlapa
Aspoň jedna pätina z toho a bol by cyklochodník okolo celého Slovenska dva krát.
Nebyť uja Gúgla, nerozumiem reči tvojho kmeňa
Použijem takú múdru vetu - Život ma naučil
ps: Vraj si niečo zmazal
Doplním diakritiku:
lúpiť z bazáru by sa mi páčilo