iron.hide Mozno sa len pozeras nespravnym smerom, nieje nejak vysoko a ani nebude(zalezi kde sa nachadzas) a v Blave je toho svetelneho smogu je pokkt. Vychadza zhruba po 19tej z vychodu a ...smer JZ. Dnes mas vcelku slusnu moznost ho vidiet. Konecne po dlhej dobe jasna obloha, rozumej v noci.
iron.hide Mozno sa len pozeras nespravnym smerom, nieje nejak vysoko a ani nebude(zalezi kde sa nachadzas) a v Blave je toho svetelneho smogu je pokkt. Vychadza zhruba po 19tej z vychodu a ...smer JZ. Dnes mas vcelku slusnu moznost ho vidiet. Konecne po dlhej dobe jasna obloha, rozumej v noci.
ok teda, ja som ho videl predoslu noc, ked som zaspal pri kompe, o 2:00 som sa zobudil a kukol von. Vtedy bol dost vysoko na oblohe, a takmer presne na juh, kam mam orientovane okno.
dnes som pri kompe zaspal znovu, ale zobudil som sa az 3:30 a uz som orion nevidel, iba ako cokoladu na stole, ktoru som hned aj zbastil
So sbskarmi v Istrocheme mam tiez skusenost
Asi pred 6 rokmi sme styria chalani svorne tvrdili, ze hladame brigadu, zatial co na nas chlapik huckal zdochnuteho vlciaka a iskril paralyzerom
Apropo Razsochy, opat sa spomina zburanie: http://finweb.hnonline.sk/ekonomika/1069805-bratislava-pride-o-opachu-stat-zbura-razsochy
V Bezrucovej sme boli pred 3 mesiacmi, nebol problem prejst cez stavbu. Uz je to pase?
Ak mate nejake overene urbex tipy v Brne, sem (do pm) s nimi!
hi. snazil som sa pochopit problematiku napajania pristroja bez vlastneho zdroja pomocou prudovej slucky z externeho zdroja.
vid obrazok a jednoduchu blokovu schemu.....je ta moja predstava spravna ? aj polarita....
dakujem
Môžeme dať, som za. Rázsochy ale nie sú také zaujímavé. Mňa skôr trápi, že sme nezopakovali Bezručku a nenavštívili pitevňu.
V Bezručke nikdy pitevňa nebola... Bola na Kramároch - cca 15 rokov zrušená, je na Antolskej a na Sasinkovej. Ani na Ružinovskej nebola. Dve na Bratislavu a okolie stačia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS:Pali65 ma predbehol
ok teda, ja som ho videl predoslu noc, ked som zaspal pri kompe, o 2:00 som sa zobudil a kukol von. Vtedy bol dost vysoko na oblohe, a takmer presne na juh, kam mam orientovane okno.
dnes som pri kompe zaspal znovu, ale zobudil som sa az 3:30 a uz som orion nevidel, iba ako cokoladu na stole, ktoru som hned aj zbastil
tmax treba ist este rychlo aspon raz na urbex, kym to daju dole :/
Asi pred 6 rokmi sme styria chalani svorne tvrdili, ze hladame brigadu, zatial co na nas chlapik huckal zdochnuteho vlciaka a iskril paralyzerom
Apropo Razsochy, opat sa spomina zburanie:
http://finweb.hnonline.sk/ekonomika/1069805-bratislava-pride-o-opachu-stat-zbura-razsochy
V Bezrucovej sme boli pred 3 mesiacmi, nebol problem prejst cez stavbu. Uz je to pase?
Ak mate nejake overene urbex tipy v Brne, sem (do pm) s nimi!
http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=143640815&postcount=101
V Brne je zaujimavy velitelsky CO kryt 10-Z, ktory ale nie je opusteny. Je z neho muzeum spravene a da sa v nom aj prespat.
vid obrazok a jednoduchu blokovu schemu.....je ta moja predstava spravna ? aj polarita....
dakujem
(pre neznalých azbuky a ruštiny - "Vyrobené v ZSSR - presraté v Rusku.")
V Bezručke nikdy pitevňa nebola... Bola na Kramároch - cca 15 rokov zrušená, je na Antolskej a na Sasinkovej. Ani na Ružinovskej nebola. Dve na Bratislavu a okolie stačia.
V tom kryte som uz bol vramci jednej organizovanej akcie, bolo to super
http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=143640815&postcount=101
V Brne je zaujimavy velitelsky CO kryt 10-Z, ktory ale nie je opusteny. Je z neho muzeum spravene a da sa v nom aj prespat.