Kaprak Ked kopec nevyslapem ani s 22x42, bude to znamenat, ze nastal cas zostat na rovine/pahorkatine. Ked mi ta kombinacia nebude stacit ani na rovine, to uz bude signalom, ze si mam najst ine, pokojnejsie hobby.
martyn ashton by s tebou asi nesuhlasil Martyn Ashton - Back On TrackOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
to aj ty, ak nevycvaknes nohy / nedas ich na zem
slo mi o pristup - to, ze niekto nevladze / nemoze slapat na bajku neznamena, ze bajk zavesi na klinec ...
to aj ty, ak nevycvaknes nohy / nedas ich na zem
slo mi o pristup - to, ze niekto nevladze / nemoze slapat na bajku neznamena, ze bajk zavesi na klinec ...
ved hej, tak nejak asi padnem ked nevycvaknem ale on to ma na 100% ak ho niekto nechyti a takyto sposob bajkovania je pekny tak na promo videu co ma 5min ale v real zivote z toho asi taky wow efekt nebude, staci ze bude musiet niekde zabrzdit prudsie a pleskne so sebou horsie ako ten co moze ten bike pustit kedze mu aj nohy prilepili.
Neviem toto by som asi nechcel kebyze mam takyto hendikep.
keby k tomu pristupoval ako ty, tak sedi na dvore a srka kavu, alebo sa vozi na voziku po ihrisku
ak si nikdy nemal tazky uraz, ze si nemohol sadnut na bajk a tahalo ta k nemu, tak to nepochopis ...
predpokladam, ze take nieco mal na mysli Kaprak (pripadne starsich ludi, ktori chcu, ale nevladzu - ale hlavne chcu)
Ashton je naozaj extrem - u neho je hlavne vidiet ta chut a radost ...
KinDo Len pre ujasnenie, neriesim stav mladeho cloveka, ktory je do pol pasa paralyzovany, ale vetcheho 80 starca, teda stavu kde teoreticky budem o 50 rokov.
Keby som bol mlady a do pol pasa paralyzovany, urcite nebudem sediet doma, alebo sa ondiet do hor s pestunkami ako Ashton, ale skor zvolim nieco taketo:
Ty hlavne zacni zit svoj vlastny zivot sam za seba a prestan trapne vykradat podpisy inych ludi. A este ani len skopirovat cudzi podpis si nedokazal bez chyb...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
martyn ashton by s tebou asi nesuhlasil
Martyn Ashton - Back On TrackOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ved hej, tak nejak asi padnem ked nevycvaknem ale on to ma na 100% ak ho niekto nechyti a takyto sposob bajkovania je pekny tak na promo videu co ma 5min ale v real zivote z toho asi taky wow efekt nebude, staci ze bude musiet niekde zabrzdit prudsie a pleskne so sebou horsie ako ten co moze ten bike pustit kedze mu aj nohy prilepili.
Neviem toto by som asi nechcel kebyze mam takyto hendikep.
lebo by default ma napadá jedine papulnák
ak si nikdy nemal tazky uraz, ze si nemohol sadnut na bajk a tahalo ta k nemu, tak to nepochopis ...
predpokladam, ze take nieco mal na mysli Kaprak (pripadne starsich ludi, ktori chcu, ale nevladzu - ale hlavne chcu)
Ashton je naozaj extrem - u neho je hlavne vidiet ta chut a radost ...
Ked čínania dokážu skopčiť Porsche Macan, tak nejaký Specialized Tarmac alebo Pinarello dogma je pre nich hračka.
Keby som bol mlady a do pol pasa paralyzovany, urcite nebudem sediet doma, alebo sa ondiet do hor s pestunkami ako Ashton, ale skor zvolim nieco taketo:
Treba žiť.
Treba ženu čo naviac vyprášiť pokým ti ešte stojí.
Teraz, nie potom.
Nemôžem mať rovnaký popis k nicku (hoci sa na mňa hodí) ako niekto iný?
tak pardóoooon.
Máš pravdu, ako v Big Lebowskom : "Nikto ***** ježíše"
keby niekto nebol v obraze
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2136180689733380&id=234369613247840