Hodim to aj sem pre istotu, len postujem od kamosky ak by mal niekto záujem, nemôže sa zúčastniť MS, tak posúva dalej. Možno to niekoho zaujme, ak áno pošlite SS, pošlem kontakt
✔Termín: 27.-30. september
✔Cena: 210 €
✔Izba je pre 2 dospelé osoby.
✔Platiť sa bude namieste v ubytovaní.
Axams sa nachádza 11 km od Innsbrucku.
Majstrovstvá sveta v cyklistike sú v nedeľu, 30. septembra v Innsbrucku.
My sme si tento penzión zajednali cez booking práve kvôli preteku, no nemôžeme z rodinných dôvodov ísť. . . 😞
Rezervácia je nerefundovateľná, tak verím, že možno niekto bude rád, že mu naše ubytko posuniem.
Inak je tam všetko už vybookované práve kvoli cyklistike...
pravidelne mi praskaju spice pri kazete obycajne 2mm zahnute -naboj e13 -rafik - ex511 ,minule aj premerany vyplet ale postupne praskaju aj tak ...ma niekto skusenost kde by mohla byt chyba ?
bo to predam dam sa na chlast atd . a este usetrim
pravidelne mi praskaju spice pri kazete obycajne 2mm zahnute -naboj e13 -rafik - ex511 ,minule aj premerany vyplet ale postupne praskaju aj tak ...ma niekto skusenost kde by mohla byt chyba ?
nie su tie naboje nejake napc? - zle vyrtane diery na spice? -lebo co som videl tak vela ludi uz na zltej capre nema e13 koleso
Tak keď má ročný výplet a postupne už začína praskať tak výrobca ušetril na výplete. Čiže reklamovať alebo si dať tak či tak prepliesť. Nehľadajte problém inde......
vyplet je zo zaciatku sezony ,bo som menil rozrazeny rafik ,nie je povodny- vyplet nejaky obycajny 2mm cierny co bolo poruke az cim prv jazdim ...dam to teda potom komplet prepliest ,mate nieco realne vyskusane na vahe vypletu nezalezi hlavne pevnost, aby som s tym nebol v servise jak na klaviri ked chcem jazdit... dlzka 272-3mm?
tu to viac zije - nevie niekto? na celokarbonovu vidlicu ide klasicka miska hlavoveho zlozenia ci sa tam dava nejaka specialna? tie misky su univerzalne ci ma kazdy vyrobca vlastnu a treba zohnat podla zlozenia?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pri ture na Smrekovicu v mieste oznacenom bodkou
Dupaci, priznajte sa, kto tam trhol retaz
🔥MAJSTROVSTVA SVETA V CYKLISTIKE - INNSBRUCK🔥
Ahojte, ponúkam ubytovanie v mestečkú Axams v penzióne Paulingerhof.
(https://www.paulingerhof.at/)
✔Termín: 27.-30. september
✔Cena: 210 €
✔Izba je pre 2 dospelé osoby.
✔Platiť sa bude namieste v ubytovaní.
Axams sa nachádza 11 km od Innsbrucku.
Majstrovstvá sveta v cyklistike sú v nedeľu, 30. septembra v Innsbrucku.
My sme si tento penzión zajednali cez booking práve kvôli preteku, no nemôžeme z rodinných dôvodov ísť. . . 😞
Rezervácia je nerefundovateľná, tak verím, že možno niekto bude rád, že mu naše ubytko posuniem.
Inak je tam všetko už vybookované práve kvoli cyklistike...
Fotky izby v komente.
nie su tie naboje nejake napc? - zle vyrtane diery na spice? -lebo co som videl tak vela ludi uz na zltej capre nema e13 koleso
Ak začali postupne praskať špice je čas vymeniť nový výplet a nahodiť overené značky.