init, neviem kde robíš, ale pretiahnuť kolegyňu nebýva najlepší nápad. Potom po čase sa pred ňou neschováš. Alebo ona pred tebou
... ale veď kolegyňa , nie je bratova manželka . Tu môžeš a ani Biblia ti v tom nebráni . Ja som sa napríklad nebal a “preťahujem” šťastne dodnes už 15 rokov .
Zdravím, som tu nový. Zapájam sa do projektu DofE (medzinárodná cena vojvodu z Edinburghu) kde som si ako hlavnú aktivitu zvolil práve cyklistiku - venujem sa jej len rekreačne, mám ju ako druhý šport popri florbale. Vrámci tohto projektu DofE je treba nastaviť si v každej aktivite cieľ a za určitý čas ho aj splniť. Ja som si dal ako cieľ prejsť okolo Neziderského jazera za jeden deň. Na prípravu mám pol roka a medzi vami hľadám mentora, skúseného cyklistu (podmienka 18 rokov), ktorý by mi pomohol sa za tých 6 mesiacov s problémami, ktoré ma stretnú. Tento mentor je taktiež akousi podmienkou autorov projektu, a po mojom dokončení aktivity bude písať nejakú správu o tom, ako mi to išlo. Myslel (dúfal) som, že práve medzi vami by som mohol nájsť niekoho, kto by mi s tým možno mohol pomôcť, tak ak máte čas a chuť, prosím ozvite sa mi. Sľubujem, že vás nebudem otravovať s každou hovadinou Keby to mohol byť môj otec tak tu nespamujem, ale nemôže to byť rodinný príslušník, navyše by išlo pravdepodobne viac menej len o mailovu komunikáciu - rady. Dík
Jazdi, jazdi, jazdi, ale s rozumom, aby si sa nepretrénoval. A na konci apríla je v Rakúsku Neusiedlersee Radmarathon, okolo jazera (aj cez Maďarsko), cca 125 km. Ak bude dobre počasie, tak aj 1000 štartujúcich. Tam sa už v nejakej skupinke zvezieš. Za 6 hodín to dáš s prstom v nose.
A pokiaľ potrebuješ fundovaného trénera, tak sa obráť na usera s nickom Ivan.
Za jeden deň prejdeš okolo Nezidra aj bez trénovania pokiaľ nie si lemra od prírody. Akurát treba zvoliť správne gate a mastičky aby ťa nebolela riť už v polovičke cesty, respektíve aby si zmiernil bolesti na riti ktoré prídu určite.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nemam....ale nepochybujem ze sa mi na nu vsetci poskladate
... ale veď kolegyňa , nie je bratova manželka . Tu môžeš a ani Biblia ti v tom nebráni . Ja som sa napríklad nebal a “preťahujem” šťastne dodnes už 15 rokov
a kto je ten VW ?
Typek podobny Sorosovi, kazdy s nim ma ksefty
jasne, Gobi! tesim sa, ze sluzi ako ma
a ako si sa teda zachoval pri tete v satni?
A pokiaľ potrebuješ fundovaného trénera, tak sa obráť na usera s nickom Ivan.
https://www.mtbiker.sk/forum/trening-vyziva-zdravie/zapareniny-t41829.html
https://www.mixcloud.com/radiofm/fotograf-lukas-kimlicka-v-rane-na-efemku-13112018/
nepocuval som to, davam to sem len tak pre zaujimavost
Mali by, ale ja som kedysi nakupoval v zelenine u maroša: https://www.zoznam.sk/firma/2810404/Zelenina-u-Marosa-Marian-Rehak-Bratislava