Ito to napísal zrozumiteľne, že tomu chápem... V tej banke mi to 5 ľudí nevedelo vysvetliť. Aj kvôli tomu chcem zmeniť banku
1. Úrok sa vypočítava na dennej báze.
2. pôvodnú splatku pred mimoriadnou splatkou istiny si teda mal v pôvodnej výške
3. novú splatku ti vypočítajú k dalšiemu dňu najbližšej splatky.
to je všetko, uplne jednoduché
Dokelu, nemam ziadne miesto na posun prevodnika pre lepsiu retazovu linku takze ked dam dokopy nejake peniaze, namiesto teleskopky budem musiet kupit boost naboj
volodaj - po výpovedi v tatrabanke mi do dvoch týždňov (stejnak je tam mesačná výpovedná lehota) volali z centrály a na druhý pokus mi ponúkli účet, so všetkým ako som mal, za nulu, ak ostanem. Takže zrušenie účtu som zrušil. Ale nečakaj nejaké prehováračky od personálu na pobočke.
Ja som v ČSOB neplatil za vedenie účtu už od študenských čias... Síce medzičasom zmenili podmienku na 100% odpustenie poplatku, ale vďaka hypotéke to ostalo po starom zadarmo.
ivo: tak je to vsade, hlavne u mobilnych operatorov. Byva na to specialne oddelenie retencie.. pretoze proste ryzuju na tom, ze zakaznika dovtedy zdieraju, dokedy sa necha. Je proste takato doba a treba s tym pocitat...
Ak chcete vediet kde má účet poproste ho nech vypíše všetky banky kde nemá a tú čo nenapíše v tej bude mat teda má. Ideálne by bolo ak by napísal aj číslo účtu. Do vianoc by mu tam možno aj niečo pribudlo.
čo sa bojíš že prekonám počet - tvojich 24 000 príspevkov ? zákaz šírenia neni nutne ponáhlat sa k štvrtej desaťtisícke - tebe sa ponáhlat, k nej, nemáš nič lepšie na práci ? Žena tvoja kde si ? Toto nem normál
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. Úrok sa vypočítava na dennej báze.
2. pôvodnú splatku pred mimoriadnou splatkou istiny si teda mal v pôvodnej výške
3. novú splatku ti vypočítajú k dalšiemu dňu najbližšej splatky.
to je všetko, uplne jednoduché
Tam máš teraz účet? Lebo ja chcem k ním po novom roku, aby som vedel
Už som sa zlakol, že aj tam je problém, lebo zatial mám len pozitívne reakcie
edit: izzy .. kde si. Toto nem normal
Stoji za to precitat vsetk casti
Stoji za to precitat vsetk casti
Cez sviatky, to vyzera dobre