stacilo, aby par tragedov stichlo a hned tu bola prijemnejsia atmosfera. A teraz toto. Obetujte sa niekto a rozvirte debatu v teme o treningu, bude pokoj inde
Ono totiz v Dnesnom treningu sa udiala variacia vtipu o belochovi a cernochovi s pismenami WY na penise , preto tam je teraz relativny klud ?
Turbi ale musis uznat ze vacsina boardistov si zasadne sadne na svah tesne pod zlomom , ale proti takym co jazdia pekne hrana hrana obluciky a ziadne suchance nemame nic
Uznám ti len to že častejšie mi spôsobia krízové situácie na svahu lyžiari majstri sveta alebo extrémny križiaci svahu. Takže ak by som mal škatulkovať tak lyžiari sú zlo.
Turbi ale musis uznat ze vacsina boardistov si zasadne sadne na svah tesne pod zlomom , ale proti takym co jazdia pekne hrana hrana obluciky a ziadne suchance nemame nic
A ešte k tým šúchancom. Musíš pochopiť že ten čo sa šúcha je začiatočník a šúcha sa pomalým pohybom tvárou do svahu alebo zo svahu pre to aby sa tú dosku naučil ovládať a chytil cit pre hranu a rovnováhu. Je to jeden zo základných pohybov ktoré treba zvládnuť aby si sa dostal k oblúčikom.
Šak začni radšej nadávať všeobecne na maďarov.
ako super ze mi niekto presunul spravu z non-offtopic temy do temy kde sa riesi sice biela technika ale skor jej nakup a nie servis. Navyse tam vela ludi asi nechodi. Cize komu podakovat z modov? Tipol by som toho s tym krizom na chrbte.
to bolo tu, v pieskovisku, ze? Fakt by ma zaujimal myslienkovy pochod dotycneho...preco to o Canyon-e zmazal a stranu plnu jalovych kecov o statnej prislusnosti Vlhovej nechal.
Zda sa, ze niektori mate problem aj ked je na fore bordel, aj ked je na fore upratane. Proste principialne pindate na vsetko. Uz sa spamätajte. Pieskovisko sluzi na offtopic, aby sa nim nezasieral zvysok fora a nie na to, aby sa v nom riesili vsetky relevantne veci, ktore sa maju riesit v prislusnych temach. Aby forum sluzilo svojmu ucelu a dalo sa v nom nieco najst, tak otazku k brzdam treba dat do temy o brzdach, info k bicyklom Canyon do temy o Canyone, otazku k chladnicke do temy o chladnickach. Verim, ze pre väcsinu je to zrozumitelne vysvetlenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ono totiz v Dnesnom treningu sa udiala variacia vtipu o belochovi a cernochovi s pismenami WY na penise , preto tam je teraz relativny klud ?
Uznám ti len to že častejšie mi spôsobia krízové situácie na svahu lyžiari majstri sveta alebo extrémny križiaci svahu. Takže ak by som mal škatulkovať tak lyžiari sú zlo.
A ešte k tým šúchancom. Musíš pochopiť že ten čo sa šúcha je začiatočník a šúcha sa pomalým pohybom tvárou do svahu alebo zo svahu pre to aby sa tú dosku naučil ovládať a chytil cit pre hranu a rovnováhu. Je to jeden zo základných pohybov ktoré treba zvládnuť aby si sa dostal k oblúčikom.
Šak začni radšej nadávať všeobecne na maďarov.
V kolene mi rachlo velice fajnovo ale také začiatočnícke zahranenie a dobré narazenie trtáča keď som si mesiac sadal velice opatrne bolo tiež fajn.
https://bikepacking.com/plog/resolution-race/
https://mybystrica.sme.sk/c/22297330/rekordny-dohlad-z-velkej-fatry-bolo-vidiet-alpy.html
otazku o servise chladnicky dame do temy o nakupe bielej techniky, bravo
edit: zase
Prvy prispevok na novej strane.
Počítaj si to... A ešte lepšie, založ novú tému, kde si budeme pomeriavať cicinky na tému, kto mal častejšie príspevok na prvej strane