nehcem zakladat novu temu ale nemate niekdo mapu s mierkou 1:10000 bars aku potreboval by som 15x15cm obkreslit ako ulohu do skoly..keby mal dakto posle mi fotku-oskenovane ja to uz neako vymyslim..dakujeeem
tiež nechcem zakladať nič nové,tak sa spýtam tu,Z kade objednávate nejaké normálne tričká s bikovou tematikou(značkou...),moje hladanie skončilo u trička mtbiker a zopár kusov MZ trík na shope dolekopu......
dik
okrem CRC,radšej nejaké CZ/SK šopy,až vôbec sú
Mám jednu sockársku otázku: Keď si nechám doviezť veci zo Švajčiarska a je to nad ten šušňavý limit, platím DPH a CLO, nakoľko Švajčiarsko nie je členom EU?
Mám jednu sockársku otázku: Keď si nechám doviezť veci zo Švajčiarska a je to nad ten šušňavý limit, platím DPH a CLO, nakoľko Švajčiarsko nie je členom EU?
Svajciarsko nie je v EU, ale myslim, ze EU ma dohodu s nimi o bezcolnom oneee ..
a.ndrejko
Neboj, šitie na stehne by nemalo tlačiť, ani keď ide dlhý šev. U nás doma sa ja hrdím titulom "rodinný opravovač handier", opravujem teda aj naše športové, posledne mužovu zatrhnutú neprefuk-nepremok cyklobundu. Elastické materiály (cyklogate) šijem najtenšou ihlou, aby samotná ihla nenarušila štruktúru tkaniny=nepustila napríklad očko. Nite používam obyčajné, ale kúpené v serióznej galantérii, nie hypermarketové. Ak je trhlina na časti, ktorá prichádza do styku so sedlom a môže tlakom odrať kožu, používam iný zošev ako trebárs na nohe alebo inde. Čo do tkanín, najviac som sa vybabrala s windstopperom (také to dierkaté prevedenie). Lebo okrem toho, aby to držalo, musí to aj nejako vyzerať.
Doplnenie: predsa ešte s dačím som sa nababrala - s mužovými termoponožkami, ktoré sa rozliezli v elastickej časti okolo členka. Paradoxne tam sa to ošetruje ľahšie, ako podošvová alebo prstová časť, lebo aj keď vznikne tuhšie miesto, nevadí to tak ako v časti, ktorá sa obuje donútra do boty. Oprava jednej termoponožky trvala asi 20 minút/ krát dva.... Ale ja rada šijem - a keď je handra obľúbená a ešte nemálo stojí...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hovado.
dik
okrem CRC,radšej nejaké CZ/SK šopy,až vôbec sú
Svajciarsko nie je v EU, ale myslim, ze EU ma dohodu s nimi o bezcolnom oneee ..
Svine a hovada su to
Neboj, šitie na stehne by nemalo tlačiť, ani keď ide dlhý šev.