este stale sa daju kupit mechanicke avid BB7 ale treba ratat s pravidelnym nastavovanim - ale odpada odvzdusnovanie a moznost vytlacenia piestov pri prevoze ( staci sa naucit pouzivat zarazky) . tebe by boli asi idealne MT200 - ked to znicis jedna stoji tusim 20€. ked zoderies original, platnicky daj metalicke - mne vydrzia jedny cele leto.
Pýtal som sa nie preto, že chcem kotúčové brzdy ale preto, že chcem porovnať. Vraj bubnové vydržia x-krát toľko, x-krát 2roky mi stačiť bude ? a tá bezúdržbovosť.,. Vbrake dosť derú ráfky pri 20" kolesách
jasne ze viem, ze to tu na fore uz viackrat bolo, ale toto je dobre v peecku ved tadial sa snad plavia vsetky lode z ciny pruser jak brno, teraz v telke vraveli ze zrejme to bude treba vylozit, a to by potrvalo mozno aj niekolko tyzdnov
Trochu ma prekvapuju tieto zabery. Za kazdy den blokady sa tam stracaju miliardy, ale zachranuje to tam par malych (v pomere k 400m lodi malych) remorkerov a na brehu jeden bager s Ahmedom a Bahmanom. Cakal by som tam vacsi frmol.
Čakal na vytvorenie konvoja. Všetky veľké tam tak tancovali, len nie sú zvýraznené... Vietor s takým veľkým hovädom cvičí, neustojí to na mieste. A kotvy pri piesčitom dne pri jeho tonáži nemá význam vyhadzovať, asi by ho vôbec udržali.
Cez prieplav loď "šoféruje" lodivod, ktorého dodáva na loď správca prieplavu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ma tam byt marketing nezastavis
https://www.mtbiker.sk/clanky/123809/ponuka-modelov-1x12-vyvoj-nezastavis.html
precitaj si toto
https://zivot.pluska.sk/reportaze/najpajednejse-zbujnici-buli-plafcani-pamatnici-usmevne-spominaju-saristine-davne-casy
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Aj Holanďanky:
(musím ukázať frajerke
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Nesoferovali to kluci z TopGearu? Clarksonov styl
Cez prieplav loď "šoféruje" lodivod, ktorého dodáva na loď správca prieplavu
fakt tam nakreslil virtualny falus?