Vy ešte stále veríte, že Feďo alias Sovička raz začne dávať pozitívne posty, že niečo zvládol sám a že jeho tovar nikto nikde nikdy nepoškodil?! To skôr verte, že Putin ukončuje vojnu......
Nenájde sa tu nejaký dobrák, ktorý vie dobre matematiku a mal by niekedy čas na hodinku? prakticky ide o matematiku, ale učím sa na zápočet zo štatistiky a v jednom type úloh je dôležitá matematická "operácia", ktorú keď nepochopím, tak nedoriešim daný príklad. Som dúfal, že po prvom ročníku matiku už neuvidím a hľa, je späť.
Chlopi pivo***** , mám doma “ zabudnuté “ pivka Golden Draak preexpirovane o dva roky !!! Popili by ste s čistým svedomím a bez následkov ? Či mám vyliať ? … diky za radu
Vysoko pravdepodobné, že nič mu nie je ak nebolo na slnku, aj vďaka vysokému obsahu alkoholu.
s pivom je to ako s mliekom, otvor ak je skazené bude *****ť, ak vonia, nič mu nie je
Otvor, ovoňaj, ochutnaj a posúď. Prinajhoršom po vypití absolvuješ jarnú očistu a to nie je zlé.😜 Aj v pyramídach našli funkčné pivo, alebo to bol med? 😉
edit no jasne , ze by sa Srsen neozval
Ja mam v pivnici taky 5l sudok dajakeho piva ale uz bude daleko za expiraciou. Pivo nepijem tak neviem ci vyhodit alebo to niekomu darovat ale zas nechcem nikomu dat pokazene pivo
Tie flase: uz pri otvarani opatrne, budes vidiet, ci nevypenia (ak su velmi skazene),alebo ptom pri nalievani so pohara. Plus vona a chut (skysnute). Ale davam tomu sancu,ze bude ok. Po senzorickom vyhodnoteni kľudne konzumuj.
Máte tu niekto (bohatšie) skúsenosti s flexou? Vždy upinam kotúč tak, že dotiahnem len ručne, bez kľúča. Povoľujem väčšinou tiež ručne, občas to ide len kľúčom. Teraz ale som nadvaril na ten kľúč predlžovák a aj tak to povoliť nejde... Nechápem... Ako to povoliť?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
s pivom je to ako s mliekom, otvor ak je skazené bude *****ť, ak vonia, nič mu nie je
edit no jasne , ze by sa Srsen neozval