Ak má aku utahovacku odmontuje raz-dva. Mne samému trvala výmena kolesa (defekt) pol hodinu. V tom bolo hever, odmontovanie kolesa, odlepenie od rafiku, odmontovanie rezervy, dogulanie rezervy, namontovanie, dotiahnutie, odgulat koleso a a namotat hore na držiak, schovať náradie, umyť ruky, odjazd. Všetko ručne s kľúčom, žiadna uťahovacka. Odmontovať koleso je nič... Ale nájdu sa aj ľudia, ktorí sú schopní na diaľnici čakať pol hodinu s osobným autom na spásu aj keď majú rezervu a náradie potrebné na výmenu. Pre takých to je nepochopiteľné
tak ja som raz kamionakovy buchal na dvere na pionierskej na krizovatke v BA kde som ho dobehol pretoze som videl ako mu pri figare zacali z kamionu vypadavat gurtne z tych zadnych ci bocnych boxov na navese. a rozgulavat sa po zemi. chudak nechal kamion a bezal spat po ceste. s tymto to nema nic spolocne len som to mal potrebu povedat
Ak má aku utahovacku odmontuje raz-dva. Mne samému trvala výmena kolesa (defekt) pol hodinu. V tom bolo hever, odmontovanie kolesa, odlepenie od rafiku, odmontovanie rezervy, dogulanie rezervy, namontovanie, dotiahnutie, odgulat koleso a a namotat hore na držiak, schovať náradie, umyť ruky, odjazd. Všetko ručne s kľúčom, žiadna uťahovacka. Odmontovať koleso je nič... Ale nájdu sa aj ľudia, ktorí sú schopní na diaľnici čakať pol hodinu s osobným autom na spásu aj keď majú rezervu a náradie potrebné na výmenu. Pre takých to je nepochopiteľné
tak zase, na dialnici by som koleso fakt nemenil.. (hlavne ak by sa jednalo o koleso na ľavej strane) to je samovražda...
Srsen áno. Zipsik radšej 10minut v noci meniť koleso (aj to je veľa) ako čakať do dňa s posádkou za zvodidlami (aj deti)
No ja by som teda koleso na lavej strane vozidla nemenil ani na r1 kde je normalna krajnica ? to uz radsej na prazdnom kolese dojst po krajnici do bezpecia (hocijaka odbocka/ odstavne parkovisko)
Radsej znicim jednu gumu ako by som mal ohrozit svoj / niekoho ineho zivot menenim kolesa na dialnici ?
Ja už som to tak urobil, defekt s deťmi na palube - na diaľnici, došiel som na najbližšie odpočívadlo - guma aj disk na sračky
- a aj to som počas výmeny dal deti za ďalšie zvodidlo
Ahojte, neviete info ohľadne prevádzky lanovky na kamzík ? Plánované spustenie bolo na marec 22 len som sa tam nemal čas ísť pozrieť. Neviete či lanovka už premáva prípadne ak nie ako to vyzerá ? Nezisťoval niekto ?
Ak má aku utahovacku odmontuje raz-dva. Mne samému trvala výmena kolesa (defekt) pol hodinu. V tom bolo hever, odmontovanie kolesa, odlepenie od rafiku, odmontovanie rezervy, dogulanie rezervy, namontovanie, dotiahnutie, odgulat koleso a a namotat hore na držiak...
Aké namontovať na držiak? Veď tie kolesá z kamiónov nechávate váľať sa na diaľniciach
Kua, ani nehovor. Snáď som tú chybu upevniť priamo ten sťahovák do zveráku urobil iba raz. Zverák na odpis, lebo tá páka bola brutálna. A to stačilo tam dať nejaký kľúč vďaka ktorému by sa sila rozložila
Sú tu nejakí absolventi vysokých škôl ekonomického zamerania? Ak nechcete písať sem, tak mi napíšte aspoň súkromnú správu. Ide o moju bakalárku. Asi 5 respondenti sa mi vybodli na vyplnenie písomného interview, ktoré je súčasťou praktickej časti mojej bakalárskej práce. Bol by som veľmi rád, ak by sa niekto ozval 🙏 ide o písomné interview na tému: "analýza spokojnosti absolventov ekonomického zamerania s nadobudnutým vzdelaním". Otázky sú prakticky len o názoroch a bude to samozrejme anonymné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak zase, na dialnici by som koleso fakt nemenil.. (hlavne ak by sa jednalo o koleso na ľavej strane) to je samovražda...
ak je tam plny odstavny pruh tak preco nie, ale na D1 len na tych odtavnych plochach inac utekat prec od auta
No ja by som teda koleso na lavej strane vozidla nemenil ani na r1 kde je normalna krajnica ? to uz radsej na prazdnom kolese dojst po krajnici do bezpecia (hocijaka odbocka/ odstavne parkovisko)
Radsej znicim jednu gumu ako by som mal ohrozit svoj / niekoho ineho zivot menenim kolesa na dialnici ?
- a aj to som počas výmeny dal deti za ďalšie zvodidlo
Aké namontovať na držiak? Veď tie kolesá z kamiónov nechávate váľať sa na diaľniciach
Raz som tak povoľoval zaseknuté viackoliečko na kolese. Zverák to nevydržal