Android je v principe vsade rovnaky, takze je to fakt skor o preferenciach a cene. Osobne neodporucam kupovat pouzivane zariadenie, jedine nove a so zarukou. Na mobiloch je totiz ta zaruka naozaj odpodstatnena viac ako inde. Do cenoveho limitu 300 € sa HTC Sensation nevojde, takze ja by som zvolil asi Samsung Galaxy S Plus (i9001).
lapaloma, za 300€ by som ti odporucil HTC Desire S. Ja ho mam, a som nadmieru spokojny. Po tom co som si aktualizoval verziu Anroidu na 2.3.5. a HTC Sense 3.0 je prakticky ako Sensation. Ma vsetko co ma smartfon mat navyse cena za ktoru ho tu http://www.mp3.sk/htc-desire-s-pamatova-karta-8gb-black-p-107977.html maju je vyborna.
To Evo 3D vyzera podla parametrov slusne za tie peniaze.
lapalko, precitaj si potom recenzie na tie typy co budes zvazovat, to tiez dost moze pomoct v rozhodovani. Najlepsie je precitat si recenzie na vsetky z jedneho servera/od jedneho autora, nech je to porovnatelne.
lapaloma, za 300€ by som ti odporucil HTC Desire S. Ja ho mam, a som nadmieru spokojny. Po tom co som si aktualizoval verziu Anroidu na 2.3.5. a HTC Sense 3.0 je prakticky ako Sensation. Ma vsetko co ma smartfon mat navyse cena za ktoru ho tu http://www.mp3.sk/htc-desire-s-pamatova-karta-8gb-black-p-107977.html maju je vyborna.
Desire S mam ako sluzobny a je to vyborny teflon. Mozem porovnavat s Galaxy S (sukromny) a je to nebe a dudy.
zatial ma na eve stve:zly fotak a nedostupnost poriadnych custom romiek bez sense ktore mi lezie na nervy. proste aosp android je best. ale za tu cenu neni co riesit
Roman, Desire S prisiel na trh takmer rok po Galaxy S, takze porovnavat ich je takmer nemozne. Desire S mozes porovnavat prave s Galaxy S Plus. Druha vec je, ze by si mohol aspon napisat v com konkretne je ten Desire S lepsi, nech to ma nejaku vypovednu hodnotu.
Ad HTC a kvalita ich fotoaparatov: Neviem, ci ta era do ruzova sfarbeneho sirsieho stredu zaberov zacala modelom HTC HD2, alebo s tym mali v HTC problem uz skor, ale problem s tym ma aj novsie HTC Desire HD a asi aj par dalsich HTCciek (nestudoval som detailne o ktore vsetky modely ide). Ja osobne by som za prve velmi dobre ocheckoval recenzie pred kupou HTC co sa tyka kvality fotiek a za druhe by som ho kupil jedine cez e-shop a keby ten HTC ***** robil pupusacke ruzove zabery, tak by som ho pekne v ramci 7 dnovej lehoty vratil. Od cias ruzoveho pohladu na svet cez HTC HD2 uz o HTC nechcem ani pocut.
Inak za mna doplnim este jednu vec, ktoru odporucam dobre zvazit pri rozhodovani: Ak ma byt ten "telefon" pouzivany na web (predpokladam, inak vobec nema zmysel kupovat takyto dotykac), tak jednoznacne odporucam 4,3" dispej a dvojjadro, alebo aspon co najvykonnejsie jednojadro. Displej odporucam kvoli citatelnosti/velkosti pisma a dvojjadro kvoli Flashu. Takmer vsetky jednojadra (okrem tych najvykonnejsich) maju s Flashom dost problem a ak na nich vobec ide, tak casto len s velkymi problemami (seka a pod.). A povedzme si uprimne - ked na tom nefunguje Flash, tak to nema zmysel v dnesnej dobe pouzivat na prehliadanie webu.
P.S. Vyse roka som pouzival 3,7" a teraz mam nejaky ten mesiac 4,3". Uz by som sa na 3,7" nevratil.
takéto som čakal ... inak mojím favoritom bol galaxy w ... ale ako píše jezus kupujem ho kôli webu .. nová firemná politika o prístupe na internet takže ak je to cítit tak radšej pozriem vačší displej
galaxy W mám niečo cez mesiac a úplne v pohode.. žiaden problém som na webe nezaznamenal.. kým ho neponúkli za výhodnú cenu v robote zvažoval som ZTE BLADE, čínska vec, ale výkon/cena bez konkurencie, a 2 roky záruka takže poruchy ma netrápia.. (asi ho aj budem brať ženskej)
a ešte mi prosím viete vysvetlit tie internety v mobile? mám orange takže povedzme 1GB mesačne od nich mi na také bežné FB, mtbiker, ICQ bude stačiť ? resp asi kolko by ste odhadovali trafic na takéto použitie
Ad firemna politika - lapalko, ked ide o toto, tak by som na Tvojom mieste este dobre zvazil tablet so samostatnou SIM (velmi slusny je Huawei MediaPad).
Ad ZTE Blade - to su vyhodene peniaze. Plastovy kryt displeja, mensi displej, slaby vykon, bez podpory Flashu...
Ad dotykace vseobecne - zakladna podmienka je Gorilla Glass resp. iny typ kvaziskleneneho povrchu, inak o tom ani neuvazujte. Viem o com pisem...
Ad datovy balik - lapalko, ak to nebudes prehanat s videami, tak by si sa do 1 GB mal vojst. ICQ sice nepouzivam, ale predpokladam, ze to nie je datovo prilis narocne. Samozrejme podmienkou vojdenia sa do limitu je, ze doma to budes pouzivat vzdy cez WiFi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu je skladom za 280 €: http://www.novemobily.sk/index.php?page=shop.product_details&option=com_virtuemart&product_id=740
lapalko, precitaj si potom recenzie na tie typy co budes zvazovat, to tiez dost moze pomoct v rozhodovani. Najlepsie je precitat si recenzie na vsetky z jedneho servera/od jedneho autora, nech je to porovnatelne.
Desire S mam ako sluzobny a je to vyborny teflon. Mozem porovnavat s Galaxy S (sukromny) a je to nebe a dudy.
Ad HTC a kvalita ich fotoaparatov: Neviem, ci ta era do ruzova sfarbeneho sirsieho stredu zaberov zacala modelom HTC HD2, alebo s tym mali v HTC problem uz skor, ale problem s tym ma aj novsie HTC Desire HD a asi aj par dalsich HTCciek (nestudoval som detailne o ktore vsetky modely ide). Ja osobne by som za prve velmi dobre ocheckoval recenzie pred kupou HTC co sa tyka kvality fotiek a za druhe by som ho kupil jedine cez e-shop a keby ten HTC ***** robil pupusacke ruzove zabery, tak by som ho pekne v ramci 7 dnovej lehoty vratil.
Inak za mna doplnim este jednu vec, ktoru odporucam dobre zvazit pri rozhodovani: Ak ma byt ten "telefon" pouzivany na web (predpokladam, inak vobec nema zmysel kupovat takyto dotykac), tak jednoznacne odporucam 4,3" dispej a dvojjadro, alebo aspon co najvykonnejsie jednojadro. Displej odporucam kvoli citatelnosti/velkosti pisma a dvojjadro kvoli Flashu. Takmer vsetky jednojadra (okrem tych najvykonnejsich) maju s Flashom dost problem a ak na nich vobec ide, tak casto len s velkymi problemami (seka a pod.). A povedzme si uprimne - ked na tom nefunguje Flash, tak to nema zmysel v dnesnej dobe pouzivat na prehliadanie webu.
P.S. Vyse roka som pouzival 3,7" a teraz mam nejaky ten mesiac 4,3". Uz by som sa na 3,7" nevratil.
tu je fotka jedna z tych "podarenejsich" (rozumej 1z3)
v skutocnosti je ta zlta takato nejaka http://media.impericon.com/media/catalog/product/e/t/etnies_numbermid_blackyellow_shoes_lg.jpg
takze fotak nic moc ale zvysok je super.
Ad ZTE Blade - to su vyhodene peniaze. Plastovy kryt displeja, mensi displej, slaby vykon, bez podpory Flashu...
Ad dotykace vseobecne - zakladna podmienka je Gorilla Glass resp. iny typ kvaziskleneneho povrchu, inak o tom ani neuvazujte. Viem o com pisem...
Ad datovy balik - lapalko, ak to nebudes prehanat s videami, tak by si sa do 1 GB mal vojst. ICQ sice nepouzivam, ale predpokladam, ze to nie je datovo prilis narocne. Samozrejme podmienkou vojdenia sa do limitu je, ze doma to budes pouzivat vzdy cez WiFi.