"Magicshine" 20 prevodník verzus aká kazeta? Stále mi to nejde do gebule. Ja mám 22 kontra 32 a prakticky tento prevod ani nevyužívam. (jedine na Chopok kde bolo dlhé, stabilné sado-maso stúpanie.)
no tak teraz som to vymenil a pri garazi som sa previezol a funguje to je tam sice trocha vacsi skok ako keby a viac to cvakne ked preradim zo strednej na najlahsiu a este som si vsimol ze ked preradim z najlahsej na strednu a nezatlacim uplne packu prehadzovaca tak trocha presmykuje to zaradenie kym zaradím..predtym ked som aj páčku radenia nezatlacil uplne tak to hladko chytilo na to 24zubovom...ale ked packu radenia zatlacim uplne tak vsetko funguje hladko. Inak a retaz je lepsie mat spojenu rychlospojkou alebo orginál nitom ktore boli prilozene k retiazke? kazetu mam myslim 11 zubov po 36 a 10 kolo.. teraz ked to porovnam tak na tom 20 zubovom je to citelne lahsie ako na tom 24 cize to co som chcel uvidime v stupaniach.
Ak je presmyk spravne nastaveny (post811687.html#p811687), tak nie je vhodne ho posuvat nizsie, lebo zacne robit problemy pri radeni na velku.
Hej, ale ked pisal, ze chce zmensit aj velku pilu, tak by to mohlo bt ok. Ale mam pocit, ze nie kazdy presmyk ma rovnaku klietku , asi nie kazdy vie pobrat rovnaky rozsah
Desat staci aj tu ale za urcitych kompromisov. Hlavny z nich je strata maximalnej rychlosti. Teda aspon u mna by to tak bolo lebo vacsiu ako 32T pilu by som neutiahol.
Inak sa nesmej, lebo ak ides na Velky Krtis, tak na SK strane je najvacsi kopec krtinec na kruhaci a v dialke vidis brutalne strme hory (sa tam planuje expedicia), ktore su v Madarsku .. quidoo moze potvrdit. Preto som aj navrhoval, aby sme Madarom anektovali tu cast, lebo hory predsa patria na Horne Uhorsko a pusta nech zostane Madarom . Kazdopadne je to viac nez 30km od Komarna
kazetu mam myslim 11 zubov po 36 a 10 kolo.. teraz ked to porovnam tak na tom 20 zubovom je to citelne lahsie ako na tom 24 cize to co som chcel uvidime v stúpaniach.
Možno na rovnej ceste pri tom prevode udržíš rovnováhu pri vyššej frekvencii. V strmom kopci s veľmi nekvalitným povrchom neviem, neviem. Ja by som sa isto pri takom prevode skydal. (neudržal vysokú frekvenciu a rovnováhu)
Daj potom vedieť výsledok tvojej inovácie !!!
na dobrom pevnom povrchu to bude dobre..ostatne si ani netrufnem v spdčkach sa bojim ist strmak v zlom terene hore aby som sa nesmykol a 24 zubovy ked som mal vsetko na najlahsom tak aj tak sa mi to zdalo nejak nie moc lahke a vela kopcov som proste nevyslapal pokial som prave nebol plny energie a sily..ak tak tak tam dam 22 zubovy.
este sa chcem opytat ten chalan za kaktus bajk co vyhral ten zavod na kamzik tu krátku trat horekopcom co myslite mal troj prevodnik alebo mal dvoj prevodnik s 26timi zubami? Je minimum zubov na dvoj prevodniku 26 alebo sa da dat aj menej? Mozno mal nejak upravenu malu pilu konkretne na tu jazdu alebo isiel 1x11 upravene?
ale to zas nie...fakt to myslim vazne.. podla mna bud isiel na trojpile s malym 24/22zubovym alebo isiel na nejak upravenej dvoj a je to frajer a mal ultra lahky bajk a jeho vaha je tiez malá.. ale neviem. ja kym tam len dojdem tak som unaveny a ledva vladzem mozno keby ma tam doviezli autom tak mi staci aj 24zubov na malom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hej, ale ked pisal, ze chce zmensit aj velku pilu, tak by to mohlo bt ok. Ale mam pocit, ze nie kazdy presmyk ma rovnaku klietku , asi nie kazdy vie pobrat rovnaky rozsah
Hack3r : presmyk je zlo, ale 10 prevodov staci tak v Komarne
http://www.sportaktiv.hu/duna-maraton-hu/
Možno na rovnej ceste pri tom prevode udržíš rovnováhu pri vyššej frekvencii. V strmom kopci s veľmi nekvalitným povrchom neviem, neviem. Ja by som sa isto pri takom prevode skydal. (neudržal vysokú frekvenciu a rovnováhu)
Daj potom vedieť výsledok tvojej inovácie !!!