ja sa na to mozem vykaslat. velsport.sk mi tvrdi, ze GT Avalanche 2.0 08 ma prehadzovac Deore, mojekolo.cz ze Deore LX a bikeshop.sk vravi Deore XT. to sa tu uz neda nikomu verit? (neviete niekto nahodou aka je pravda?)
Co si tam kto nahodi, to tam ma. Za predpokladu, ze neklamu, by tam malo byt to, co pisu.
takze ked to objednam z bikeshop.sk, kde maju napisane ze XT a oni mi to poslu s LX, mozem ich zazalovat, vysudim miliony a kupim si BMC. ale som s tym vybabaral...
Ľudia nemá tu niekto obsah diela Hugolín Gavlovič- Valaská škola mravúv stodola, ale spracovaného po kapitolách? Máme to prečitať do Októbra a ja tomu nerozumiem ani mäkké f. Stačil by preklad ale to viem, že nikto nebude mať. Please ak môžete, pomôžte
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neni vyholena, je navlecena v nejakej "supravicke"
PS : este ku tej mojejodpovedi na GT = maju blbe fotky na ktorich maju biky mech. kotucofky ...
Co si tam kto nahodi, to tam ma. Za predpokladu, ze neklamu, by tam malo byt to, co pisu.
2. o akych fotkach hovoris? existuje aj verzia disc, ale ta sa mna pravdaze netyka
tmax: ved to, ze neviem ci nahodou neklamu. nezda sa mi, ze za cirka rovnaku cenu by to jeden predaval s Deore, druhy s XT a treti s LX
k tej macke: ze by nam jeden z modov vletel pod kosacku?
neprovokuj...radim ti...sa macka nasere a si v rici
http://nsmb.com/page/s/2639/behind-the-scenes-at-freecaster/
ved frci normalne
Mám to aj u rodičov, ale to by asi bolo na dlhé lakte.
http://zlatyfond.sme.sk/dielo/165/Gavlovic_Valaska-skola-mravuv-stodola
No, ale keď som si znova prečítal, čo by si potrebovala, tak originál to asi nebude...
p.s. aj olej nový treba
p.s. aj olej nový treba
aj to poskladas?
keď bude olej no problém