ono to uz niekto niekde pisal ze sram (cierna) s ktorou mam problem ja kladivom aj kliestami nieto este rukami je POWER LOCK jednorazovka a potom ma sram POWER LINK a ta ma byt viacpouzitelna. ciernu som rovno hodil do kosa lebo dvaja sme ju nespojili tak to co uz je.potom som skocil do kolieska v stupave kde mi baba povedal ze rychlospojky nedrzia lebo sa to trha ) (mne sa neroztrhla v zivote) ,nejlepsie je ze povedala ze nedrzia a typek den predtym kupil preve tie lower locky, cierne u nej ktore nam nesli tak sme si mymenili zopar nazorov na rychlospojky a isol som do ba, kde som kupil sram aj zlatu 9 aj 10sp a aj strieborne vsetky bez problemov. Cize cierna uz v zivote radsej evidentne viac ludom to robilo problem. Preco musi ist rychlospojka len kliestami a nie rucne je tiez na zamyslenie, aby si bajker nosil aj klieste do lesa asi. Staru retaz este pojazdim a pojdem do KMC 10 s rychlospojkou Misslink co vobec nepoznam tak som zvedavy ako pojde tá..
10sp rychlospojku sram treba prv rozchodit v rukach, pripadne zveraku, potom ide. Robim to tak stale, aj pri poslednej retazi, dneska som ju pri cisteni rozpojil jak nic.
mam kamosou co riesia masaze kurzy ohladom toho bars co. o tomto vravia ze iba placebo sam som to neskusal tiez ma po 100km zacne boliet lave koleno.keby to pomohlo daj vediet
Mna na behu do Choca bolel clenok a akurat mali tam boli tejpovacky tak som to skusil. Nemal som ziadne ocakavania no mam pocit ze trochu to pomohlo. Mozno placebo co sa tyka bolesti ale nejake drobne spevnenie klenby to urcite spravilo.
Nemyslím si že je to placebo efekt. Malo ich par cyklistov aj na tour. Skus si to nalepiť a uvidiš. Hlavne si nezabudni oholiť koleno lebo to nebude tak držať ako má. Ja sa tiež chystám na zimu pri lyžovačke miesto neoprenovej ortézy.
To radsej stahovacku, len som vravel co mi vraveli ludia ktorych zivot sa toci len okolo masazi kurzov cviceni telovychovy a vsetkeho sam to vyskusane nemam
co sa tejpovania tyka, tak nalepit si to moze hocikto no ine je nalepit to tak ako to ma byt a aby to aj splnilo ucel...na to treba byt vyskoleny. to sa nelepi ako si clovek zmysli... a ano tejpuju sa aj profici tak to asi placebo nie je kazdopadne ma to len pomoct, nie nahradit natiahnuty sval, alebo poskodenu slachu...takze to ma tiez svoje limity
lenze koleno nema jednu slachu a jeden sval...silno pochybujem ze na vsetky mozne bolesti kolena je presne dana jedna poloha tejpu ja teda v tomto skoleny nie som, ale isto by som si sam nic netejpoval ked neviem ci to robim dobre
tak si mal aj formulovat vetu v tomto pripade jasne, ze ked ide o tvoje zranenie a mas jeden typ bolesti na jednom mieste jasne, ze nie je problem si to nalepit podla vzoru lekara
Tak tak...fyzioterapeut ti ukaze ako na to a potom to polepis aj sam. Alebo si pozri videa na youtube...
Inac. Dnes som konecne po 1500 km menil na cestaku retaz. Kedze tu nemam nitovacku a doma v BB mam len nejaku prastaru, tak ze skusim moje super naradie od specialized. Keby som nemal konusovy kluc, ktory som do toho zaprel, tak ju nikdy tym zazrakom neroznitujem. Normalne som mal chut ist s tym a s kusom retaze do kaktusu a nech mi ukazu, ako to dvomi prstami chytia a roznituju )) copyrightwww.kaktusbike.sk www.kaktusbike.sk
vďaka
až teraz som si uvedomil že som nenapísal že to bude najlepšie na svk aby mi to vymenili, alebo poprípade vyreklamovali ak sa niečo stane, pardon, moja chyba
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
taketo cosi napr: http://www.tejpovanie.sk//mueller-kinesio-tape,-tejpovacia-paska,-ruzova-5cm-x-5m/493-----186
pomoze to pri bolesti kolena? teda ked koleno zacne pri vacsej namahe po case boliet, tak ci to dokaze kus zmiernit
Inac. Dnes som konecne po 1500 km menil na cestaku retaz. Kedze tu nemam nitovacku a doma v BB mam len nejaku prastaru, tak ze skusim moje super naradie od specialized. Keby som nemal konusovy kluc, ktory som do toho zaprel, tak ju nikdy tym zazrakom neroznitujem. Normalne som mal chut ist s tym a s kusom retaze do kaktusu a nech mi ukazu, ako to dvomi prstami chytia a roznituju
vďaka
až teraz som si uvedomil že som nenapísal že to bude najlepšie na svk
to je akoze vela km?