ENJOY!
jemu to robilo v jednej USB zastrcke, ostatne sa tvarili ako funkcne, ale isli len zariadenie USB 1.1
USB 2.0 nic - cize chybny bol motherboard
Operacny bol XP - SP3, PC bol starsi, tusim AMD sempron, taka doska sa uz nedala zohnat.
Vyriesili som to zapojenim PCI -USB radica za cca 200,- SKK .
Vsetko cez radic funguje.
Pravdepodobne sa vyskratovala doska na poskodenej USB zastrcke
diky moc za radu _:] snad to vyriesim uz
dnes je bedminton
Ed: co si chcel pomoct filozofovi?
Nuž, tu sú dôvody:
Žiadne pivo, žiadne party, žiadne bary, žiadny sex, žiadna televízia, žiadny futbal,žiadny basketbal, žiadny hokej, žiadna zábava, žiadne bravcove mäso, žiadne parky, žiadne hamburgery, žiadne krevety, žiadne ustrice, dokonca ani žiadne mrazene rybie filé. Miesto oblečenia handry, miesto klobúku uterák. Neustále skučanie suseda, ktorý je chorý a nieto doktorov.
Neustále zavýjanie toho chlapa na veži zvanej minaret. Nesmieš sa holiť.
Tvoja žena sa nesmie holiť. Nesmieš sa osprchovať, aby si spláchol pach oslieho masa vareného na ťavom truse. Ženy chodia oblečene vo vreci a musia mat neustále závoj. Nevestu ti vyberie niekto iný, páchne ako tvoj osol, ale tvojho osla aspoň nebolieva hlava.
No, a potom ti povedia, že po smrti bude omnoho lepšie...
No nezabijes sa ???
BTW: mal by si sa oholit, ako tak pozeram
neviete o nejakej ponuke v BA prip. okoli
http://www.gtbicycles.com/int/eng/Products/Mountain/All-Mountain/Hard-Tail/?s_archived=t#2708
no toto...
Shickmo toto nie je reakcia na tvoj prispevok, ale ...
Uplne to iste som riesil u kamarata, bola to hardwarova chyba,
jemu to robilo v jednej USB zastrcke, ostatne sa tvarili ako funkcne, ale isli len zariadenie USB 1.1
USB 2.0 nic - cize chybny bol motherboard
Operacny bol XP - SP3, PC bol starsi, tusim AMD sempron, taka doska sa uz nedala zohnat.
Vyriesili som to zapojenim PCI -USB radica za cca 200,- SKK .
Vsetko cez radic funguje.
Pravdepodobne sa vyskratovala doska na poskodenej USB zastrcke
ale nooo
racej svetlo dojdi ukazat