hm...tak uz som sa aj ja zaradil do rady vylucenych z boja v hospodarskej krize ..tak to chodi..praca v zahranicnych firmach vyzera byt naozaj velmi nestabilna...dokonca aj na vyssich poziciach..(tam sa da najviac usetrit..)..
oficialne som este do konca novembra zamestnany,takze mam "prazdniny"..a pak......
ma to jedno pozitivum- mozem si vyvetrat hlavu na kolesach-a poriadne si zajazdit,zadrbkat sa blatiskom az po usi a prist domov ako svinka a mat dost casu si vydychnut a nacerpat sily do dalsieho boja=search new job... ..so life´s go on...
mam otazku,
moze mat ramovy set
ram:Specialized Hardrock XC 2008
vidla: RS Dart3 80,tuhost,odskok,lock
sedlovka specialized
stred Shimano BB-ES25, octalink a hlavove FSA Pig (ktore je nove)
dokopy hodnotu 6800sk? alebo to je vela? vsetko je polrocne
hm...tak uz som sa aj ja zaradil do rady vylucenych z boja v hospodarskej krize ..tak to chodi..praca v zahranicnych firmach vyzera byt naozaj velmi nestabilna...dokonca aj na vyssich poziciach..(tam sa da najviac usetrit..)..
oficialne som este do konca novembra zamestnany,takze mam "prazdniny"..a pak......
ma to jedno pozitivum- mozem si vyvetrat hlavu na kolesach-a poriadne si zajazdit,zadrbkat sa blatiskom az po usi a prist domov ako svinka a mat dost casu si vydychnut a nacerpat sily do dalsieho boja=search new job... ..so life´s go on...
To mame za to, ze kompetentni o krize nechcu vidiet ani pocut. Zatial je vsak len ticho pred burkou, este sa mame na co tesit. K problemu vyrobenemu zlym systemom lacnych hypotek a poziciek sa coskoro prida nizsia produkcieschopnost ropy, glob. oteplovanie a neschopnost niektorych kompetentnych ludi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
úprimnú sustrasť
ma to jedno pozitivum- mozem si vyvetrat hlavu na kolesach-a poriadne si zajazdit,zadrbkat sa blatiskom az po usi a prist domov ako svinka a mat dost casu si vydychnut a nacerpat sily do dalsieho boja=search new job...
moze mat ramovy set
ram:Specialized Hardrock XC 2008
vidla: RS Dart3 80,tuhost,odskok,lock
sedlovka specialized
stred Shimano BB-ES25, octalink a hlavove FSA Pig (ktore je nove)
dokopy hodnotu 6800sk? alebo to je vela? vsetko je polrocne
za co ho vymenis? full?
nie, predavam vsetko, a do marca snad dosporim na full
ma to jedno pozitivum- mozem si vyvetrat hlavu na kolesach-a poriadne si zajazdit,zadrbkat sa blatiskom az po usi a prist domov ako svinka a mat dost casu si vydychnut a nacerpat sily do dalsieho boja=search new job...
To mame za to, ze kompetentni o krize nechcu vidiet ani pocut. Zatial je vsak len ticho pred burkou, este sa mame na co tesit. K problemu vyrobenemu zlym systemom lacnych hypotek a poziciek sa coskoro prida nizsia produkcieschopnost ropy, glob. oteplovanie a neschopnost niektorych kompetentnych ludi.