Nahodou, ma ten Micovsky pravdu. Ak niekto pojde so stvorkolkou do lesa - odobrat a znicit ! Hlavne tie velke. Znacku maju tusim LKT, ci tak nejako podobne
Caute vie niekto o dobrych lokalitach v ramci UK na jazdenie? pozeram ze kam by som sa z Londyna prestahoval lebo tuna je to o grc uz, treba mi mensie mesto s blizkostou lesa. Taha ma to hlavne na sever - Skotsko
Čaute, nájde sa niekto z BA-Dúbravky kto by mi túto nedeľu predal dušu (bicyklovú mám na mysli ?
S galuskovým ventilom - na mojej je napísané 700X20/28C.
Chcem zajtra jazdiť, všetko zavreté a ja bez
intersport/exisport v nakupnych centrach, resp green bike je otvoreny aj v nedelu doobeda, pokial ide o nejaky nestandardny rozmer co drzia len specializovane predajne....
Brayenn idealne fort williams menej idealne Edinburgh - na skok su Pentland hills ale nie je to bike eldorado, kusok na juhovychod od EDI je bike park myslim ze pri Peebles - nejazdil som ale mal som viac krat v merku vyzera to dobre...
1000 eur je veru minimum co za to pytat....ta mozaika je nie len krasna, ale ma aj umelecku a duchovnu hodnotu. a ta presnost vzhladom na to ze je to rucna praca je neskutocna. parada
Brayenn idealne fort williams menej idealne Edinburgh - na skok su Pentland hills ale nie je to bike eldorado, kusok na juhovychod od EDI je bike park myslim ze pri Peebles - nejazdil som ale mal som viac krat v merku vyzera to dobre...
No kedze sa budem presuvat v ramci prace a vo Fort Wiliams nie je moj hotel budem musiet zvolit Edinburgh. Staci mi az tam budu nejake traily na vyblaznenie po praci, dalej na sever by som siel v case volna, No uvidime, myslim ze vsetko bude lepsie ako London
edit: Tak som si to cekol a nasa siet hotelov je aj tam, cize zajtra si idem podat papier na prelozenie a pozriet novy bike
kazdy pindal ze v londyne len prsi, za 3 zimne mesiace tu prsalo mozno max 2 tyzdne viac slnka ako na SR. A plus ja mam rad chlad teploty do 15 stupnov aj mierne mrholenie som taky seversky typ
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.google.sk/search?q=elektro+motorka+ktm&espv=2&biw=1280&bih=681&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MwQNVd_pCM7gOP6lgdAG&sqi=2&ved=0CB4QsAQ&dpr=1
S galuskovým ventilom - na mojej je napísané 700X20/28C.
Chcem zajtra jazdiť, všetko zavreté a ja bez
intersport/exisport v nakupnych centrach, resp green bike je otvoreny aj v nedelu doobeda, pokial ide o nejaky nestandardny rozmer co drzia len specializovane predajne....
https://youtu.be/oEc-ESRjntg
Railroad thermite weldingOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
No kedze sa budem presuvat v ramci prace a vo Fort Wiliams nie je moj hotel budem musiet zvolit Edinburgh. Staci mi az tam budu nejake traily na vyblaznenie po praci, dalej na sever by som siel v case volna, No uvidime, myslim ze vsetko bude lepsie ako London
edit: Tak som si to cekol a nasa siet hotelov je aj tam, cize zajtra si idem podat papier na prelozenie a pozriet novy bike
http://www.merkurymarket.sk/keramick-obklady-a-dlaby/page,3.html?s=cd
Tu sa napriklad daju kupit aj za 119e/kus
aj pocasie?