ako by si si to predstavoval pytam sa lebo fakt neviem. kolega mal nieco podobne. myslim ze nejaku skorsiu verziu. dal to do Hdmi na monitore a ono to nastartovalo vlastny system neviem ako sa volal nieco ako XBMC ak si mal nieco na microsd-ecke tak si to mohol prehrat ale co mi to ukazoval tak to dost sekalo a fullhd filmy to nejak nestihalo. no neviem mozno to len on nevedel poriadne nastavit, neviem neskumal som to nikdy.
nahadzoval tu uz niekto android 4,4 na netbook? dlhsie som sa nevenoval nicomu z techniky a teraz som sa v tom trosku stratil, tak chcem poprosit o rady, popripade materialy, alebo nejaky overeny navod, budem vam vdacnyza kazdu radu
Tak uz mam nahodeny android 4.4.4. ale mam mensi problem, nebootne mi to po vypnuti a zapnuti, co mam robit aby mi to normalne startlo a nabehol android?
Nepoužívate niekto tieto batérie do niečoho? ... Darujem ich lebo sú mi nanič a je mi ľúto ich vyhodiť ... Najlepšie BA, TT, pk aby som to nemusel posielať ..... SS
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sak ale kde tam je cely film mne sa spusta len trailer
A je dobojované...Jarda konečne vo forme , Nino stratil paru v technickom stúpaní a potom už rezignoval . BRAVO
ako by si si to predstavoval pytam sa lebo fakt neviem. kolega mal nieco podobne. myslim ze nejaku skorsiu verziu. dal to do Hdmi na monitore a ono to nastartovalo vlastny system neviem ako sa volal nieco ako XBMC ak si mal nieco na microsd-ecke tak si to mohol prehrat ale co mi to ukazoval tak to dost sekalo a fullhd filmy to nejak nestihalo. no neviem mozno to len on nevedel poriadne nastavit, neviem neskumal som to nikdy.
https://www.facebook.com/lukas.pastrnak.90/videos/911355992262477/
http://www.novinky.cz/muzi/370264-usvedceny-suknickar-do-nemocnice-za-nim-prislo-vsech-jeho-17-pritelkyn.html
post956527.html#p956527
ako dlho mas (pouzivas) lizatko ?
na forach sa uzivatelia vacsinou stazovali a hladali cestu nazad ...