Akurat cumim z okna na to uzasne pocasie a rozmyslam o tom, ako sa, co sa tyka pocasia vyvinie august a aka bude asi tohto rocna jesen. Bolo by fajn keby taka ako ta minula ked som jazdil este na zaciatku novembra na pohodu. Takze co ocakavate?
a tu v NL zatial ziadny sneh teploty cez den cca 8-10 oC ale rano uz okolo 0-3oC to sa na biku rano tazko rozdychava,uz som nebol dost dlho...Este v stredu som bol prejst jednu trasu nedaleko nas,cca 45 km,celkom fajn bolo,len ma v strede lesa zastihlo asi 10min.krupobitie,to cloveka nastartuje... Nejak ma chytil kasel,ale ak pojde vsetko ok,tak v nedelu som zase v Belgicku,ale inde,zase budu nejake fotecky
Kua ale v novembri ideme domov,do tej kosy,normalne dumem ci si dovliect bike... ale asi hej,ked si nepojezdim,tak ho dam servisovat a vymenim ten strasny predstavec...
myslím, že zahriať moc nezahrejú, ale účel splnia, skôr sa v nich zaparí noha. najväčší problém je prekrvenie prstov, ak máš s tým problém, tak ti nepomôže nič.
s tym prekrvenim to potvrdzujem. ale aj tak, najlepsia moja investicia boli zimne tretry co som kupil vo W&W (NW Celsius GTX)
to ale s novembrovým počasím nemá nič spoločné, pochybujem, že jazdíš keď leje a fúka otrasný vietor ako minulý týždeň
no tak dni bez vetra a dazda este bude, skor tie teploty idu k 0 a to dost ludi odradza.. inak dazd a sneh prezijem, ale narazovy vietor 50km/h sa uz riesi tazko..
ako tu vsetci vypisujete, ze sa "bikujete" v kazdom pocasi a len co sa zamraci a padne prva kvapka a teplota sa trochu znizi uz aj mazete spät. Hanba Vam, prave vtedy to ma tie spravne grady!!!
ako tu vsetci vypisujete, ze sa "bikujete" v kazdom pocasi a len co sa zamraci a padne prva kvapka a teplota sa trochu znizi uz aj mazete spät. Hanba Vam, prave vtedy to ma tie spravne grady!!!
Ved my sa vlastne obetujeme. Vieme, ze az vtedy nastupuju ozajstni bikeri a my im tak zbytocne neprekazame.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kua ale v novembri ideme domov,do tej kosy,normalne dumem ci si dovliect bike...
s tym prekrvenim to potvrdzujem. ale aj tak, najlepsia moja investicia boli zimne tretry co som kupil vo W&W (NW Celsius GTX)
fuj, aka reklama
Čo asi? Ideme pojazdiť. Je oblačno, hmlisto, bezvetrie, teplota 6°C - ideálny čas.
btw ja pojdem jazdit aj ked bude 15cm snehu a teplota -8.. takze ma to az tak netankuje
to ale s novembrovým počasím nemá nič spoločné, pochybujem, že jazdíš keď leje a fúka otrasný vietor ako minulý týždeň
A približne takto to dopadlo. Foto z kamery. Pre zlú kvalitu to radšej medzi foto z výjazdov nedávam.
potom nahodim kuklu miesto capice
no tak dni bez vetra a dazda este bude, skor tie teploty idu k 0 a to dost ludi odradza.. inak dazd a sneh prezijem, ale narazovy vietor 50km/h sa uz riesi tazko..
juu a tolko placu bolo.. a teraz to vypada ze az do buducej stredy slnko s malou oblacnostou a teploty 13-15
Ved my sa vlastne obetujeme. Vieme, ze az vtedy nastupuju ozajstni bikeri a my im tak zbytocne neprekazame.