MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
Na nic, ale iny uz pomaly bezne nekupis. Skapal mi stary a vybral som sa kupit novy, velmi rychlo som prisiel na to, ze obycajny, lacny, nesirokouhly bude problem....
Tak mam teraz vascinu plochy nevyuzitej
ja som chcel kupit 4:3, ale asi som privelmi zaspal dobu
Hlavne by som zdôraznil o dosť vyšší výkon a tiež možnosť zobrať poriadny monitor - napr. 21,5" IPS bude určite do 130€. Potom by činnosti na počítači dostali úplne iný rozmer - rýchlosť, celková použiteľnosť, kvalita zážitku, to by bolo neporovnateľné
no na 4k a 60hz uz potrebujes poriadnu grafarnu 1.2 konektorom
... ale ozaj to je komp na bezne veci,..... ziadne hry, netreba neviem jake graficke karty a ine ficuroviny.....
fotka pre kanopusa a ostatnych estetov
Poltergeist (2015) [2-in-1: Theatrical & Extended Cut] Blu-ray CEE(CZ) 1080p AVC DTS 5.1 doma: ide sa pozerat
vdaka za nejaky tip co s tym. mam ubuntu 14.04 lts
..sprav jej guest konto na PC, zaregistruj vymyslene meno na facebooku a spusti jej to tam
https://www.farmville.com/
ma uz nejaky 30+ level. ano je to farmville 2 - country escape, som si to vdaka tomu linku co si poslal dohladal
prave ze mame taky doma ale tam je alternativa pre appky od amazonu a tie aplikacie nie su vzdy rovnake. ale zase by mala len rozdielne urovne levelu. ....a je hrozny na ovladanie. na displej treba niekolko krat tuknut alebo potiahnut prstom aby sa nieco udialo....uz je preto asi 4ty mesiac nedotknuty v šufliku. ematic ci ako sa vola