Nejdem sem hejtovat, len podam spravy spoza velkej mlaky.
V obytnych stvrtiach pribudaju tabule s napismi typu "nehraj pokemonov, ale soferuj", "pozeraj na deti na ceste a nie na pokemonov na displeji", "v okoli sa nevyskytuju ziadni pokemoni" a podobne.
---
Ides po ulici a ked zbadas hlucik ludi s telefonmi, tak naisto nieco objavili. Ak je to v parku, vidis zombikov, ako sa k danej skupine priblizuju
Obchody sa zacinaju zaplnat tematickym tovarom, co sa 10 rokov dozadu pri zbierani karticiek nepredal.
tupe ovce chodia do tejto temy kritizovat pokemonov a do ebajk temy kritizovat ebajky, fakt male deti
...a nedokazu kliknut na copyrighti.imgur.com i.imgur.com
Chalani sorry, ale vy ste asi zjedli všetku múdrosť sveta, že? To čo nerobíte vy to automaticky znamená, že to je zlé a treba to odsúdiť, hej?
Nehovorím, to čo sa deje v USA je extrém, že ľudia chodia na cudzie pozemky, alebo stoja na ceste za premávky. Ale keď si to niekto občas pustí len tak zo srandy, z nostalgie tak neviem čo je na tom zlé...
Myslim, ze doteraz sa tu kritizovali len tie USA extremy. Nejaka neskodna zabavka pre deti je OK.
Ale soferovat tak, ze pozeram na premavku cez displej mobilu, ci nahodou nezbadam pokemona, je uz poriadne za hranou. Takisto ako nocne pobehovanie niekomu po zahrade. Tam ide sranda bokom a taketo spravanie je hodne vseobecneho odsudenia. A kludne aj negativnej kritiky.
Masove krotenie pokemonov, ako je vo videu vyssie je mozno postavene na hlavu, ale aj na Pohode je mrte ludi pred podiom a cumia na nejaku spevacku a je to vraj OK. Tak nech sa kludne stretnu aj pokemonisti a cumia si do telefonu nasmerovaneho na jedno spolocne miesto.
PS: zem je nase ihrisko
xpat, nepochopili sme sa ...neboj, nie som ziadny naivny hlupak ktory si mysli ze bez prace nie su kolace a ze niekto zbohatne z vecera do rana ( teda ak nie si Bubenikova a nepodavas si loteriu )
len som si hned pri tejto hre spomenul na blby vyraz ludi ked sa ma pytali v com podnikat a ja som im odpovedal ze na predaj/sluzby sa kaslat, treba vymysliet nejaku blbost ktora tu nie je a poblazni ludi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zakopne o kámen a povídá: „Napitchu, dopitchi - kurňa, jak to bylo?!”
...pridam zopar uzitocnych obrazkov:
efektivita utokov:
rarity - pravdepodobnost vyskytu:
a co sa z akych vajec liahne:
https://twitter.com/chrisfroome/status/754222498477113344/photo/1?ref_src=twsrc^tfw
V obytnych stvrtiach pribudaju tabule s napismi typu "nehraj pokemonov, ale soferuj", "pozeraj na deti na ceste a nie na pokemonov na displeji", "v okoli sa nevyskytuju ziadni pokemoni" a podobne.
---
Ides po ulici a ked zbadas hlucik ludi s telefonmi, tak naisto nieco objavili. Ak je to v parku, vidis zombikov, ako sa k danej skupine priblizuju
Obchody sa zacinaju zaplnat tematickym tovarom, co sa 10 rokov dozadu pri zbierani karticiek nepredal.
http://www.storypick.com/john-hanke-pokemon-go/
http://www.dsl.sk/article.php?article=18623
...inak som to vcera okolo 1nej zapol len doma, a na ulici sa este stale zvadzali boje o gymy
lvl 13
nejake dalsie uzitocne cisla
...a nedokazu kliknut na
Nehovorím, to čo sa deje v USA je extrém, že ľudia chodia na cudzie pozemky, alebo stoja na ceste za premávky. Ale keď si to niekto občas pustí len tak zo srandy, z nostalgie tak neviem čo je na tom zlé...
Ale soferovat tak, ze pozeram na premavku cez displej mobilu, ci nahodou nezbadam pokemona, je uz poriadne za hranou. Takisto ako nocne pobehovanie niekomu po zahrade. Tam ide sranda bokom a taketo spravanie je hodne vseobecneho odsudenia. A kludne aj negativnej kritiky.
Masove krotenie pokemonov, ako je vo videu vyssie je mozno postavene na hlavu, ale aj na Pohode je mrte ludi pred podiom a cumia na nejaku spevacku a je to vraj OK. Tak nech sa kludne stretnu aj pokemonisti a cumia si do telefonu nasmerovaneho na jedno spolocne miesto.
PS: zem je nase ihrisko
http://www.storypick.com/john-hanke-pokemon-go/
xpat, nepochopili sme sa
len som si hned pri tejto hre spomenul na blby vyraz ludi ked sa ma pytali v com podnikat a ja som im odpovedal ze na predaj/sluzby sa kaslat, treba vymysliet nejaku blbost ktora tu nie je a poblazni ludi...