neskutočne zbabrané "skrytá" kamera bola umiestnená na biliardovom stole cca 2 - 3 metre od stola,za ktorým sedeli tí dvaja nepodarený herci,ten rozsvietený reflektor vzadu za kvetinou tiež nemá chybu a v poslednej sekunde je vidno tieň niekoho,kto vypína kameru ,no čo už,v Smere nastáva totálna panika,keď nevedia aspoň trochu dobre natočiť kompro video
@triki zase vystrelil, ale mohol si dať námahu s gúľaním, jediný TANAP vznikol v 49-tom, ostatné podstatne neskôr od 67 (jeden) do 2002 a monokultúra bola v TA3 vysadená pred komunistami
jediný tanap vznikol v 49 po bolševickom prevrate keď ľudom ukradli ich súkromné lesy.návrh na vznik tanapu bol už v 25 roku a defintívny v 35.nevznikol za 1čsr len pre odpor súkromných vlastníkov lesov.
strach by mali mať všetci, ale pravda je taká, že ho nemá skoro nikto...
preukazovanie majektu je bezzubé, hmotná, morálna zodpovednosť žiadna, len všetci kradnú, popri tom, že kradnú... oligarchovia, politici, zahr. korporácie, veľkopodnikateľia, malopodnikatelia... akurát zamestnanca sa nikto nič nepýta, tomu sa všetko pekne strhne z výplaty...
ach jaj... ja s tým nemám najmenší problém, ja som niekde napísal, že zamestnanci nekradnú? ja vravím o tom, že zamestnancovi je to z výplaty strhnuté či chce, či nechce... či je aj podnikateľom odvedené, to už je druhá vec...
zákon o preukazovaní majektu politikov je dlhodobo bezzubý, síce zmatlovič teraz "referenduje" akúsi hmotnú zodpovednosť politikov, tak možno snáď do budúcna... to malo byť zavedené hneď na začiatku a pre všetkých, ale tak však sme na Slovensku...
ja by som to s kľudným svedomím rozšíril rovno na všetkých obyvateľov SR... a prečo nie... myslím, že dosť ľudí (zväčša podnikateľov, či šikovných živnostníkov) by malo problém vydokladovať, z čohože majú tie svoje domčeky, autá, dovolenky nakoľko 1/2 z nich vykazuje žiadne, alebo minimálne zdaniteľné príjmy, z ktorých platia žiadne, alebo minimálne dane...
koniec koncov neplatenie daní tu je u podnikateľov národným športom... ale tak počkajme si na výsledok volieb, a možno sa podarí aj niečo "menšieho", napríklad taká DPHčka by sa už konečne mohla zredukovať na prvého a posledného v reťazci
Fajna dovca...Aj ja by som siel, ale mne to nema kto preplatit
Spiatocna letenka +/- 75 €, ubytko cca 25€/os / noc.....to by si mal dat aj bez nutnosti aby ta niekto sponzoroval.....a ceny potravin a sluzieb su tam mimo sezony naozaj prijemne
Obed pre dvoch cca 20€.....ani nezjes....
No ale viac by mi chutilo, keby mi ten vylet niekto zaplatil. Napriklad moji volici A po volbach bude lietat do Afriky, aby nam ukazal, ze sa predsa nemame az tak zle.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
preukazovanie majektu je bezzubé, hmotná, morálna zodpovednosť žiadna, len všetci kradnú, popri tom, že kradnú... oligarchovia, politici, zahr. korporácie, veľkopodnikateľia, malopodnikatelia... akurát zamestnanca sa nikto nič nepýta, tomu sa všetko pekne strhne z výplaty...
zákon o preukazovaní majektu politikov je dlhodobo bezzubý, síce zmatlovič teraz "referenduje" akúsi hmotnú zodpovednosť politikov, tak možno snáď do budúcna... to malo byť zavedené hneď na začiatku a pre všetkých, ale tak však sme na Slovensku...
ja by som to s kľudným svedomím rozšíril rovno na všetkých obyvateľov SR... a prečo nie... myslím, že dosť ľudí (zväčša podnikateľov, či šikovných živnostníkov) by malo problém vydokladovať, z čohože majú tie svoje domčeky, autá, dovolenky nakoľko 1/2 z nich vykazuje žiadne, alebo minimálne zdaniteľné príjmy, z ktorých platia žiadne, alebo minimálne dane...
koniec koncov neplatenie daní tu je u podnikateľov národným športom... ale tak počkajme si na výsledok volieb, a možno sa podarí aj niečo "menšieho", napríklad taká DPHčka by sa už konečne mohla zredukovať na prvého a posledného v reťazci
Baví ma reverzný inžiniering.
Trochu googlenia, Google Street View a..
tadadadada
...máme lokáciu - Limassol, Cyprus.
https://bit.ly/31ZR83d
Spiatocna letenka +/- 75 €, ubytko cca 25€/os / noc.....to by si mal dat aj bez nutnosti aby ta niekto sponzoroval.....a ceny potravin a sluzieb su tam mimo sezony naozaj prijemne
Obed pre dvoch cca 20€.....ani nezjes....
https://www.aktuality.sk/clanok/764734/volby-2020-erik-tomas-vytiahol-na-luciu-nicholsonovu-falosnu-fotku-s-kocnerom/
Budú na seba vyťahovať sračky.
Ja len dúfam, že sa po voľbách niečo zmení.
...a k lepšiemu