ja som si všimol minule bilboard SaS s tými spermiami a nápisom voľte budúcnosť svojich detí či také čosi. Nakoľko však podporujú aj homosexuálov, akosi logicky mi z toho vyplýva, že budúcnosť detí majú v riti.
akosi ten voličomer nefunguje, keď mi toto vyšlo. Napriek tomu pôjdem voliť SMER, veď toľko ľudí z fóra sa predsa v mojej politickej orientácii mýliť nemôže
Percentuálna podobnosť vašich názorov s názormi typického voliča strany: *
69,24 %
(SaS) Sloboda a solidarita
68,21 %
(SDKÚ-DS) Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
63,57 %
(MOST) Most - Híd
59,79 %
(AZEN) AZEN - Aliancia za Európu národov
58,76 %
(USPS) Únia - Strana pre Slovensko
58,3 %
(SMK) Strana maďarskej koalície - Magyar Koalíció Pártja
57,82 %
(PK) Paliho kapurková - veselá politická strana
57,67 %
(EDS) Európska demokratická strana
57,42 %
(SDĽ) Slovenská demokratická ľavica
57,18 %
(KDH) Kresťanskodemokratické hnutie
56,17 %
(ND) Nová demokracia
55,1 %
(ZRS) Združenie robotníkov Slovenska
54,41 %
(ĽSNS) Ľudová strana Naše Slovensko
52,81 %
(KSS) Komunistická strana Slovenska
52,75 %
(SRK) Strana rómskej koalície
51,08 %
(SNS) Slovenská národná strana
48,77 %
(Smer-SD) Smer - sociálna demokracia
48,27 %
(HZDS) Hnutie za demokratické Slovensko
ja som si všimol minule bilboard SaS s tými spermiami a nápisom voľte budúcnosť svojich detí či také čosi. Nakoľko však podporujú aj homosexuálov, akosi logicky mi z toho vyplýva, že budúcnosť detí majú v riti.
hlboky logicky usudok... ked budes, kako1, velky, tak pochopis, ze mat spermie v riti nie je buducnost ale uz pritomnost... az buducnost iba znamena, ze sa nenarodi kako2...
takze s tou podporou homosexualov vlastne suhlasim...
S tou podporou homo to nebude také "horúce" u Sulíka ako sa možno zdá.Rvnako ako aj s tou marišou.Sú to len žvásty ako oblbnúť puberťákov ktorí pôjdu prvý krát voliť,ale ešte nevedia ako to chodí.
Po voľbách bude všetko úplne inak.
aj keby so myslel vážne, tak so svojimi (zatial možno) 10% to len tak nepresadí.. ostane to ako vec ktorú môže v prípade koalície obetovať z programu..
nemyslim triki poznam okolo seba dost ludi ktori ho budu volit a tych 5 percent myslim ze nie je problem, u martinakovej pred styrmi rokmi tesne pred volbami nastali nejake rozpori vo vnutri strany inak by asi bolo nad 5
Nuž dobre si na to pamätám a Haulík jej dokonca tri týždne pred volbami vymyslel 7 perc. čo každý vedel,že varí z vody...
Keď raz nie si v médiách tak nemáš šancu.Po Slovensku nikto žiadnu sas nepozná.Nech ťa tvoje okolie nemýli a internet už vôbec nie.Volby rozhodujú nohy.
To znamená,že ak by si mal ženu s cudziny,alebo by si sa tam narodil a žil tu tak by si mohol požiadať o to druhé občianstvo.Prípadne ak by si tam žil.
Každý štát to rieši inak.Sú štáty kde ti automaticky zanikne pôvodné občianstvo ako prijmeš druhé.
Pochopil som to tak, že naša vláda sa predbežne zhodla na akomsi opatrení, ktoré by fungovalo tak, že tí, čo o maďarské občianstvo požiadajú stratia slovenské, a tým pádom aj nemožnosť voliť vo voľbách.
Ano. Az na to, ze ked nejaky obcan SR poziada sukromne MR o udelenie obcianstva, tak sa urady v SR nemaju ako dozviedet, ze mu MR udelila obcianstvo. Dost pochybujem, ze by madarske urady boli ochotne spolupracovat s tymi slovenskymi a poctivo im hlasili takychto obcanov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Percentuálna podobnosť vašich názorov s názormi typického voliča strany: *
69,24 %
(SaS) Sloboda a solidarita
68,21 %
(SDKÚ-DS) Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
63,57 %
(MOST) Most - Híd
59,79 %
(AZEN) AZEN - Aliancia za Európu národov
58,76 %
(USPS) Únia - Strana pre Slovensko
58,3 %
(SMK) Strana maďarskej koalície - Magyar Koalíció Pártja
57,82 %
(PK) Paliho kapurková - veselá politická strana
57,67 %
(EDS) Európska demokratická strana
57,42 %
(SDĽ) Slovenská demokratická ľavica
57,18 %
(KDH) Kresťanskodemokratické hnutie
56,17 %
(ND) Nová demokracia
55,1 %
(ZRS) Združenie robotníkov Slovenska
54,41 %
(ĽSNS) Ľudová strana Naše Slovensko
52,81 %
(KSS) Komunistická strana Slovenska
52,75 %
(SRK) Strana rómskej koalície
51,08 %
(SNS) Slovenská národná strana
48,77 %
(Smer-SD) Smer - sociálna demokracia
48,27 %
(HZDS) Hnutie za demokratické Slovensko
hlboky logicky usudok... ked budes, kako1, velky, tak pochopis, ze mat spermie v riti nie je buducnost ale uz pritomnost... az buducnost iba znamena, ze sa nenarodi kako2...
takze s tou podporou homosexualov vlastne suhlasim...
Po voľbách bude všetko úplne inak.
okolo 10% im vychádza v prieskumoch agentúr.. ale to svojho času mala aj Martináková so SF a nakoniec skončila mimo..
Keď raz nie si v médiách tak nemáš šancu.Po Slovensku nikto žiadnu sas nepozná.Nech ťa tvoje okolie nemýli a internet už vôbec nie.Volby rozhodujú nohy.
ten novy zakon proti madarskemu zakonu, o co tam ide? vobec to nechapem?
kedze chcu zakazat dvojite obcianstvo, znamena to ze doteraz to dvojite obcianstvo bolo, co znamena ze slovenski madari si ho mohli zriadit, nie?
keby niekto fundovane vedel dat na toto odpoved...
Každý štát to rieši inak.Sú štáty kde ti automaticky zanikne pôvodné občianstvo ako prijmeš druhé.
Keby bolo mozne taketo billboardy naozaj rozmiestnit po SK mestach, tak by sa na ne vyzbieralo myslim podstatne viac, ako sa podarilo Shootymu.
náhodou Shooty sa slušne rozbehol http://www.sme.sk/c/5392418/shooty-chysta-dvesto-bilbordov.html
47tis €