+ Putin vyhlásil že chce naspäť hranice NATO do roku 1997 a ako vidíme, všetky vyhrážky myslel vážneje jedno či sa mu budeme pchať do riti, pôjde po nás, jedine, žeby sme dodržali našu tradíciu a vzdali sa a kolaborovali - čo nevylučuje, žeby nás vraždil aj tak
Rozhodne. Najma ak by vyhlasil, ze ide denacifikovat slopensko, zachvatčiky by mali omnoho mensi problem najst na slovakoch nacisticke tetovania ako na ukrajine.
Veru, aj dnes som si v obchode vypocul ako si tu ti Ukrajinci uzivaju dopravu zadarmo.
Toto by mi hlava nebrala ani keby mám v sebe 3,5 promile. Ten argument že Ukrajinci “dostanú niečo zadarmo a kto dá niečo nám?” ma vytáča do nepríčetnosti. Ako veľmi musí mat človek v hlave pusto keď dokáže toto povedať/napísať? Lebo množstvo z nich prišlo pomaly o všetko čo cely život budovali, mnoho z nich prišlo o blízkych, ale niektorým IQ-majstrom bude vadiť že majú vstup do ZOO a diaľnice zadarmo…
toto je skvely dialog a verim ze za pomoci europy a celeho sveta sa Ukrajina udrzi ako stat a ze Putlera iebne z toho vsetkeho.
A trosku z ineho sudku a to sa ich nechcem nijako dotknut, no mam taky slaby pocit ze si dali pred rozhovorom nejaku zivu vodu co nijako neodsudzujem samozrejme skor naopak, no zdaju sa mi taky "vlacnejsi". ale mozno len unaveny a na vonok to moze vyzerat ze si dali nejakeho frtana
Štátna ukrajinská agentúra Centrum boja proti dezinformáciám oficiálne varuje pred výrokmi Roberta Fica. Píše, že má proruské názory už najmenej osem rokov – od obsadenia Krymu a Donbasu Rusmi.
Cituje tiež Ficove výroky o tom, že Ukrajina na rozdiel od Ruska nedodržuje dohody z Minsku, že Rusko nie je zodpovedné za konflikt, či o potrebe zrušiť sankcie. Okrem toho pripomína Ficovu reakciu na darovanie systému S-300 Ukrajine ako stratu mnohomiliónového bezpečnostného systému.
Na širokorozchodnú trať tlačili aj vo veľkom Rakušania, s tým, že prekladisko by bolo v Rakúsku. Prekladisko = peniaze. Každá armáda v Európe sa spolieha na železnicu. Naložiť 65t tank, či niečo podobné na kamión nie je len tak. Navyše aj mostná infraštruktúra nie je tomu uspôsobená. Všetky armády sa spoliehajú na železnice, aj tá americká.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rozhodne. Najma ak by vyhlasil, ze ide denacifikovat slopensko, zachvatčiky by mali omnoho mensi problem najst na slovakoch nacisticke tetovania ako na ukrajine.
Toto by mi hlava nebrala ani keby mám v sebe 3,5 promile. Ten argument že Ukrajinci “dostanú niečo zadarmo a kto dá niečo nám?” ma vytáča do nepríčetnosti. Ako veľmi musí mat človek v hlave pusto keď dokáže toto povedať/napísať? Lebo množstvo z nich prišlo pomaly o všetko čo cely život budovali, mnoho z nich prišlo o blízkych, ale niektorým IQ-majstrom bude vadiť že majú vstup do ZOO a diaľnice zadarmo…
Poliaci vraj zmrazuju kvoli postoju k vojne vztahy s Madarmi
https://mobile.twitter.com/nexta_tv/status/1512779920216317956
toto je skvely dialog a verim ze za pomoci europy a celeho sveta sa Ukrajina udrzi ako stat a ze Putlera iebne z toho vsetkeho.
A trosku z ineho sudku a to sa ich nechcem nijako dotknut, no mam taky slaby pocit ze si dali pred rozhovorom nejaku zivu vodu
Pamatate si ako bola za predchadzajucej vlady tlacena sirokorozchodna trat az na zapadne Slovensko ? A ekonomovia nechapali, aky zmysel by mala.
A teraz si to dajme dokopy so znalostou, ze cela logistika Ruskej armady je postavena na zeleznici...
...a Sulik ako vzdy uplne mimo, presne ako ho Miklos zhodnotil..
Cituje tiež Ficove výroky o tom, že Ukrajina na rozdiel od Ruska nedodržuje dohody z Minsku, že Rusko nie je zodpovedné za konflikt, či o potrebe zrušiť sankcie. Okrem toho pripomína Ficovu reakciu na darovanie systému S-300 Ukrajine ako stratu mnohomiliónového bezpečnostného systému.
Centrum patrí pod Radu národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny, ktorú vedie prezident Volodymyr Zelenskyj.
https://www.facebook.com/protydiyadezinformatsiyi.cpd/posts/140676988481375
https://www.ceskatelevize.cz/porady/11412378947-90-ct24/222411058130408/
Ukrajinská sa spolieha na ... traktory
PS- ale im to tam riadne rozjeďobali.
https://youtube.com/shorts/KpVwywhs7B8?feature=share
https://www.postoj.sk/103409/som-velmi-vdacny-za-to-co-pre-nas-vy-slovaci-robite-hovori-klicko