Dnesny Arestovic - k 9. maju chystaju rusakom prekvapko,budu mat k dispozicii dost delostrelectva a inej tazkej techniky k zahajeniu protiutoku. Je tam cca 90 tis. ruskych vojakov roztiahnutych na 700 km a za nimi nemaju v tyle nic.... Toto je vsetko co maju, za tieto 3 dni neboli schopni takmer vobec nikam postupit.
Čo sa týka Fica a spol. som veľmi skeptický. Neverím, že sa to dotiahne do konca. Už som dávno nad touto krajinou zlomil palicu. Verím tomu, že buď zasiahne vyššia moc alebo to skončí fiaskom. V najbližších voľbách sa pekne rozlúčime s právnym štátom...
Dnešnú akciu NAKA bohužiaľ vidím ako špeciálnu operáciu na zvýšenie preferencií Smeru. Hlavy organizovaného zločinu mohli zobrať, keby mali nepriestrelné dôkazy. Podľa zverejnených informácií nič moc nemajú. Vekslák s jeho spodinou sa navyše cuká a naznačuje, že hranola v parlamente podržia.
Snad necakas, ze urobia tlacovku, na ktorej zverejnia vsetky dokazy Zatali vysoko, politicky vyssie to uz snad an ineslo. A som si isty, ze dokazy maju. Zaroven som si ale isty, ze ich vsetkych pustia. Fico je prilis velka ryba, nejaka ta procesna chyba sa urcite najde. Ale je to urcity signal, ze si v tejto krajine uz nemozu robit uplne co chcu a to je dobre.
Ale priatelia , treba to vidieť “ širšou optikou “ … na “ bradavicu” mocne zatlačia , budú robiť “dusno “, zneistia jeho sebavedomia podložené silou “ našich ľudí “ , vnesú do jeho psyche pochybnosti a strach či sa fešák Kali nestane obvineným spolupracujúcim … a v kontexte jeho všeobecne známeho nadmerného abuzu etylu , stresu a faktu že si je vedomí namontovaných BY Passov , to ešte ani nemusí prežiť . Ja som optimista … ani s račkujucim Magiánom to zo začiatku s cifrou 1448 nebolo take “ rúžove “ .
Polícia bude žiadať, aby bolo možné Roberta Fica stíhať väzobne. Pre Postoj to potvrdil to policajný prezident Štefan Hamran. Vyšetrovateľ dá podnet prokurátorovi a ten následne generálnemu prokurátorovi, ktorý rozhodne, či o väzobné stíhanie požiada parlament.
Hamran tiež podľa Postoja vyhlásil, že akcia Súmrak sa pripravovala niekoľko mesiacov a približný termín zadržania bol známy niekoľko týždňov dopredu. Myslí si, že dôkazy sú dostatočne silné na vznesenie obvinenia a to, či sa podarí Fica a Kaliňáka postaviť pred súd, sa uvidí neskôr.
Členmi skupiny vo funkciách mal byť minimálne policajný prezident Tibor Gašpar, riaditeľ národnej protikorupčnej jednotky NAKA Róbert Krajmer, funkcionár NAKA Marián Zetocha, riaditeľa NAKA Peter Hraško a ďalší ľudia z NAKA Bernard Slobodník, Pavol Vorobjov, Milan Mihálik, Vladimír Bisták či niekdajší šéf kriminálky finančnej správy Ľudoví Makó a prezident finančnej správy František Imrecze „ktorí páchali trestnú činnosť aj mimo záujmov obvinených Roberta Fica a Roberta Kaliňáka“.
Tato veta ma znepokojuje " ktorí páchali trestnú činnosť aj mimo záujmov obvinených "....Aby sa nahodou nestalo, ze nakoniec bude "všetko" čo páchala tato skupinka, bolo "mimo záujmov obvinených " a tudiz nejakym rozumovým pochodom, su nevinní.
no ja by som rad veril tomu ze to neskonci len hanbou pre Naku a policajny system. Lebo ak nemaju dost silne a jasne dokazy proti Kalimu a Hranolu tak to bude taky pruser ze az. Smeru sa zdvihnu percenta este viac ako maju a tento stat pojde s ich zvolenim o dva roky do sraci3k.
Čítal som taký komentár, že polícia nemôže postupovať podľa toho, či niečo niekomu dvihne alebo zníži percenta, ale podľa zákona.....a nedá sa voči tomu oponovať....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V pripade TA3 ide aj o nieco ine. Ono ta TA3 totizto velmi nezavisla nie je.
Rozlúčime sa aj s náznakmi právneho štátu - Vivat Orbán.
Polícia bude žiadať, aby bolo možné Roberta Fica stíhať väzobne. Pre Postoj to potvrdil to policajný prezident Štefan Hamran. Vyšetrovateľ dá podnet prokurátorovi a ten následne generálnemu prokurátorovi, ktorý rozhodne, či o väzobné stíhanie požiada parlament.
Hamran tiež podľa Postoja vyhlásil, že akcia Súmrak sa pripravovala niekoľko mesiacov a približný termín zadržania bol známy niekoľko týždňov dopredu. Myslí si, že dôkazy sú dostatočne silné na vznesenie obvinenia a to, či sa podarí Fica a Kaliňáka postaviť pred súd, sa uvidí neskôr.
https://dennikn.sk/2816674/newsfilter-fica-spaja-so-zlocinom-tolko-nitiek-ze-to-asi-nebude-nahoda/?ref=inm
https://dennikn.sk/2816871/co-ma-naka-na-fica-s-kalinakom-vinia-ich-z-riadenia-akcii-proti-kiskovi-ci-matovicovi-vypovedali-aj-novi-svedkovia/?cst=8bd9286baa5328107ba09eff25d798fab226fd46