Čínsky režim nie je demokracia,je to autoritársky režim. V blízkej dobe osadia Taiwan.
Neboj, v blízkej dobe to rozhodne nebude. Momentálna situácia nie je pre nich dosť vhodná na konfrontáciu s hegemónom a odporuje ich doktríne. Majú čas. Veľa času. Na rozdiel od nás „západniarov“ (vrátane USA), kde sa veci riešia do horizontu najbližších volieb
najma samotni taiwanci sa citia byt cinanmi a vyhladovo chcu bytv jednom state s pevninskou cinou. akurat nie s tou cinou ktora je dnes. lenze dnesna cina je uplne ina ako pred dvadsat rokmi a o dalsich dvadsat rokov bude tiez uplne ina. macku pu ani nikto nemusi taiwan napadat, vlastne by bol blby keby to chcel. vie ze jedneho dna sa znovu spoja aj bez strielania.
Pri každej rezolúcii v OSN ohľadom Ruska sa Čína zdrží hlasovania. Z ich strany je to pokrytecké, veď pamätajú časi ,keď ich obsadilo Japonsko...tak musia vedieť, aké to je keď si sused narokuje cudzie územie.
nie je to tak davno co turek sundal ru stihacku. Toto jasne vymedzilo hranicu...no uvidime co bude. Sam som zvedavy ale su to babraci zo 4 moznosti si vybrali tu najsamlepsiu
A ma chirurgicky presne rakety co maju problem trafit UA a namiesto toho to zapichnu v PL. Ak 1 ks dobre bol vadny, zle naprogramovany ale 2ks. Bud tech.stav je cista katastrofa alebo to posrala obsluha alebo fakt zamer
Úlomky vyzerajú byť z rakety S-300, teoreticky je ešte možné, že to je zablúdená strela ukrajinskej PVO. Ak by Rusi použili túto raketu na útok na pozemné ciele, museli by ju odpáliť z územia Bieloruska, čo situáciu ešte viac eskaluje. Tak si budeme musieť počkať, čo sa za tým skrýva.
najma samotni taiwanci sa citia byt cinanmi a vyhladovo chcu bytv jednom state s pevninskou cinou. akurat nie s tou cinou ktora je dnes. lenze dnesna cina je uplne ina ako pred dvadsat rokmi a o dalsich dvadsat rokov bude tiez uplne ina. macku pu ani nikto nemusi taiwan napadat, vlastne by bol blby keby to chcel. vie ze jedneho dna sa znovu spoja aj bez strielania.
Toto ako vazne? Ja osobne poznam zopar taiwancov a teda ani jeden sa neciti byt cinanom a uz vobec nechce spajat svoju zem s pevninskou Cinou. Ale mozno poznam len "bl8u vzorku"
rusák bežne ostreluje z blr.ukrajinu s 300.toto je jasný článok 5.Dúfam.že poliaci zaútočia.izrael by mal v tomto úplne jasno.tu sa to už nedá obkecať.odpoveď musí byť jasná a tvrdá.
odkial to priletí tam ide okamžite niekoľko náletov F15.žiadne sranie.toto už musí skončiť,stále hovorím,že taá lúza rozumie len hrubej sile.oni to proste v úplnopm zufalstve budú takto skúšať.Poliaci majú na to aby to upratali aj sami.
Čínsky režim nie je demokracia,je to autoritársky režim. V blízkej dobe osadia Taiwan. Keby boli demokrati tak dajú možnosť vybrať si v referende či chcú byť sami alebo súčasťou Číny.
Si prečítaj, čo si napísal a porozmýšľaj nad tým.
Akože Čínska ľudová republika by mala dať možnosť Tajwancom vyjadriť sa v referende, či chcú byť súčasťou Čínskej ľudovej republiky? Ako to urobil Putin v Chersone?
rusák bežne ostreluje z blr.ukrajinu s 300.toto je jasný článok 5.Dúfam.že poliaci zaútočia.izrael by mal v tomto úplne jasno.tu sa to už nedá obkecať.odpoveď musí byť jasná a tvrdá.
Jasné že sa to dá seriózne obkecať. Myslíš si, že keď Rusko vyšle masívny raketový útok na celú Ukrajinu (vrátane relatívnej blízkosti západných hraníc) a Ukrajina ich pomocou PVO zostreľuje (čo automaticky neznamená že instantne vo vzduchu vybuchnú na prach). Tak potom trosky, event poškodené a vychýlene ruské S300 sa vyparia a nebude na nich platiť gravitácia? Však si treba pozrieť kde leží Ľvov ako koncentračné centrum pomoci NATO spojencov, a na ktoré pravidelne letia rakety aj z Bieloruska, tak stačí aby raketu letiacu na Ľvov zo severu zasiahne PVO a pri neriadenom lete z tej výšky hneď padne na Poľské hranice. Zas kľudnite hormóny, pokiaľ sami nie ste ochotní hneď zajtra napochodovať na front...
Som zvedavý, aká bude reakcia NATO. Možno masívnejšia podpora. Možno nejaká forma dáždnika blízko hraníc (však aj na Moldavsko už v minulosti dopadli zostrelené rakety, a keďže nie je v NATO tak si to svet vlastne ani nevšimol). Ja osobne neočakávam že armády spojencov NATO teraz cez Ukrajinu nabehnú na front.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neboj, v blízkej dobe to rozhodne nebude. Momentálna situácia nie je pre nich dosť vhodná na konfrontáciu s hegemónom a odporuje ich doktríne. Majú čas. Veľa času. Na rozdiel od nás „západniarov“ (vrátane USA), kde sa veci riešia do horizontu najbližších volieb
Rusi chcu vtiahnut NATO do hry. Aby mohli tvrdit, ze prehrali so silnejsim.
Som zvedavý, či Poliaci použijú čl. 4 alebo 5.
Toto ako vazne? Ja osobne poznam zopar taiwancov a teda ani jeden sa neciti byt cinanom a uz vobec nechce spajat svoju zem s pevninskou Cinou. Ale mozno poznam len "bl8u vzorku"
Si prečítaj, čo si napísal a porozmýšľaj nad tým.
Akože Čínska ľudová republika by mala dať možnosť Tajwancom vyjadriť sa v referende, či chcú byť súčasťou Čínskej ľudovej republiky? Ako to urobil Putin v Chersone?
Jasné že sa to dá seriózne obkecať. Myslíš si, že keď Rusko vyšle masívny raketový útok na celú Ukrajinu (vrátane relatívnej blízkosti západných hraníc) a Ukrajina ich pomocou PVO zostreľuje (čo automaticky neznamená že instantne vo vzduchu vybuchnú na prach). Tak potom trosky, event poškodené a vychýlene ruské S300 sa vyparia a nebude na nich platiť gravitácia? Však si treba pozrieť kde leží Ľvov ako koncentračné centrum pomoci NATO spojencov, a na ktoré pravidelne letia rakety aj z Bieloruska, tak stačí aby raketu letiacu na Ľvov zo severu zasiahne PVO a pri neriadenom lete z tej výšky hneď padne na Poľské hranice. Zas kľudnite hormóny, pokiaľ sami nie ste ochotní hneď zajtra napochodovať na front...
Som zvedavý, aká bude reakcia NATO. Možno masívnejšia podpora. Možno nejaká forma dáždnika blízko hraníc (však aj na Moldavsko už v minulosti dopadli zostrelené rakety, a keďže nie je v NATO tak si to svet vlastne ani nevšimol). Ja osobne neočakávam že armády spojencov NATO teraz cez Ukrajinu nabehnú na front.