Heger je najneviditelnejsie premier slovenskej historie. Nespravil absolutne ziadne rozhodnutie. Bol len Matovicov pajac, bez akehokolvek vlastneho nazoru.
Kroslak zacal v SaS, ale dali ho na zle miesto, tak prebehol Igorovi a SaSke to zabudol povedat, tak bol na dvoch kandidatkach. Potom presiel ku Kollarovi a teraz smeruje k Pellemu. A to vsetko za 3 roky.
Tenisti by mali mat ustavou zakazane akekolvek verejne funkcie.
Smer + Smer rodina + Hlasmer + Smerpublika…..čakajú nás neblahé, temné časy. No zaslúžime si ich. Stačí sa pozrieť, ako sa správame jeden k druhému, napríklad aj tu nafóre. #dobrebude
šulin nikdy nevedel robiť politiku.najprv negramotne odišiel a teraz nechce volby.Takýto politický bordel v štáte ešte nebol.On vie,že ťahá za najkratší koniec.Vie,že sa tam už nemusí dostať.Predčasné volby podľa neho znamenajú skorší návrat fica....a neskoršie volby znamenajú jeho neskorší návrat v ešte väčšej sile.On je fakt politicky negramotný.
Toto nevymyslis, ten sa zasekol v MS max na zakladke "Tvrdí, že telefonoval s človekom, ktorého si veľmi váži a ktorý mu počas toho.." to nebude clovek ale nejaka myticka bytost co sa reinkarnivala. No bude ako nebolo, to budu sracky lietat.
Strasenie navratom fica je matovicov vymysel, ktory ako sa zda zasial do mnohych hlav. Je len a len na nas, ci navrat fica dovolime. Ja som optimista a vobec to tak nevidim. Pretoze myslim, ze mafianske kacice budu mat velky problem dostat sa do parlamentu. Matovic tiez. Ti co ich tam ma teraz su nevolitelni (v komunalnych uplne prepadli) a nikto pricetny mu uz na kandidatku nepojde. Navyse to neprekusne a kampan bude z jeho strany uplna zumpa.
Takze buduca vlada sice bude s pellem, ale uplne realne bez fica.
Mame to v rukach my a najma ta masa nevolicov. Ak sa ich podari presvedcit aby volili, tak mozno predpokladat ze to nehidia zrovna najvacsienu extremu a posklada sa z toho nieco sice nie idealne, ale funkcne.
Smer a Hlas sa po volbach spoja. Hlas vymyslel Fico aby zacielili na sirsie spektrum volicov. On si zobral dezolatov a Pelle umiernenych. Takto maju spolu 35%, co by ako jedna strana nemali. Teraz len naoko hraju, ze nespolupracuju, ale je to len aby si ochranili svoju cielovku. Pre niektorych Pelleho volicov mozu byt Ficovi dezolati problem, tak naco to riskovat. Kollar sa prida ku komukolvek, kto bude pri moci. Davno hovorim, ze on nie je draha nevesta, ale lacna k*r*a. Tolko moj nazor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ľuboš Blaha, [15/12/2022 18:29]:
VLÁDA PADLA! ✊
Tenisti by mali mat ustavou zakazane akekolvek verejne funkcie.
- covid
- vojna
- matovic
Neviem, co z toho je horsie.
Takze buduca vlada sice bude s pellem, ale uplne realne bez fica.
Mame to v rukach my a najma ta masa nevolicov. Ak sa ich podari presvedcit aby volili, tak mozno predpokladat ze to nehidia zrovna najvacsienu extremu a posklada sa z toho nieco sice nie idealne, ale funkcne.