Aj napriek tomu že som skôr veľký pesimista som dúfal že východné mafiánske peniaze a vojna vykapú oveľa skôr stále však verím že je to nezvratný proces a preto aj hroziaca vláda smerohlasu nebude mať šancu na absolútnu hrôzu lebo podľa mňa :
1. aj oni sa prispôsobia moci peňazí lebo podľa mňa ten veliký dubisko už určite vyschne
2. v parlamente a teda aj v médiách bude dostatok tvrdých kontrolórov
pozn. súhlasím s princípom menšieho zla čo sa týka voľby strany pre vznik demokratickej koalície ale nezabudnime na to že v prípade že sa to nepodarí je dôležite aby sme v parlamente a tým aj médiách mali aj dosť strážnych psov a to napr. aj preto lebo aj pri tých západných peniazoch hrozí korupcia.
Sraci uz ma vyminuskovali,ako by som napisal,ze idem volit Fica a zjavne sa moc nezamysleli nad tym co som napisal.Toto su ti progresivni volici 🤦♂️ Toto forum ozaj stratilo uplne uroven ako aj celkovo spolocnost....
Sa čuduješ konzerva, keď si ofenzívny? K strate úrovne prispievaš aj ty svojou tvorbou a ešte si aj nepochopil spätnú väzbu ktorú si instantne dostal ...
V poslednej dobe sa nadužíva pojem progresívny v pejoratívnom slova zmysle. Slovo progresívny je cudzie slovo. Iba pripomínam, že v slovenčine je jeho ekvivalentom slovo pokrokový.
Ak niekto chce vo vete použiť slovo progresívny, odporúčam si najprv tú vetu predstaviť so slovom pokrokový.
Nijak neobhajujem nervozne reakcie kapra, len pre zaujimavost a vysvetlenie slovo srac napisane bez diakritiky moze mat 2 vyznamy, ten druhý šrác je z maďarčiny, myslim, chlapec, decko, junák (asi)
V poslednej dobe sa nadužíva pojem progresívny v pejoratívnom slova zmysle. Slovo progresívny je cudzie slovo. Iba pripomínam, že v slovenčine je jeho ekvivalentom slovo pokrokový.
Dosť klúčové je pýtať sa: "Pokrok k čomu??"
Alebo si niekedy zadaj do google-obrázkov slová "progress flag", čojaviem...
Ja naopak odporúčam zanechať predstavy a otvoriť si oči (doslova)... už ti triki naznačil...👇
Pokrok zliezt zo stromov. Byt konzerva je ok. Problem je, ak chcu konzervy zavadzat stare smradlave plesnive, davno prekonane poriadky a branit ludom zit ako ostatni iba preto, aby im urobili zle. Svet aj spolocnost sa neustale meni a bude menit. A rozumne je tieto zmeny a posuny reflektovat. Ale ano, da sa aj ostat sediet na strome, dat si ruky na oci aj usi a zacat si recitovat nejaku modlitbicku. Niekomu to pomoze, v globale sa tak ale fungovat neda...
Slovo sráči je uražlive a človek by sa mal zamysliet nad tým komu tak hovorí a treba takého človeka vymínuskovať ale hovorit dezolat, kkt, rusofil len preto že človek je lavičiar alebo má len proste iný názor je v poriadku:) To je tá novodobá slušnosť. Treba volit Ps a hned tu bude kopec slušnosti a všetci sa budeme mat radi:) No nič presne ideme smerom tam kde Rímska Ríša ak nás ovšem dovtedy príroda neporieši.
"Mediálna hygiena slovenských progresívcov je hermetická, nič iné ako červené denníky nečítajú, s politicky nekorektným jazykom sa stretávajú iba sprostredkovane cez rozhorčené statusy o tom, akej údajnej nehoráznosti sa dopustilo nejaké konzervatívnejšie médium."
Stačí v ich prítomnosti vysloviť slovo, ktoré sa dostalo na index, a kyslosť tvárí v miestnosti oznámi, že je koniec srandy a koniec debaty."
"...O to tvrdší je ich prístup k jazyku. Naplno sa potvrdzuje ironické priznanie bývalej predsedníčky Podozrivej Sekty Ireny Bihariovej, že „naše volanie po rodovo korektnom jazyku znie ako evanjelizačná matéria pre rehoľné sestry“.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. aj oni sa prispôsobia moci peňazí lebo podľa mňa ten veliký dubisko už určite vyschne
2. v parlamente a teda aj v médiách bude dostatok tvrdých kontrolórov
pozn. súhlasím s princípom menšieho zla čo sa týka voľby strany pre vznik demokratickej koalície ale nezabudnime na to že v prípade že sa to nepodarí je dôležite aby sme v parlamente a tým aj médiách mali aj dosť strážnych psov a to napr. aj preto lebo aj pri tých západných peniazoch hrozí korupcia.
Ak niekto chce vo vete použiť slovo progresívny, odporúčam si najprv tú vetu predstaviť so slovom pokrokový.
Presne toto hovorili už Starí Gréci.
Však toho avatara tu na fóre mám už vyše 17 rokov.
Dosť klúčové je pýtať sa: "Pokrok k čomu??"
Alebo si niekedy zadaj do google-obrázkov slová "progress flag", čojaviem...
Ja naopak odporúčam zanechať predstavy a otvoriť si oči (doslova)... už ti triki naznačil...👇
Pokrok zliezt zo stromov. Byt konzerva je ok. Problem je, ak chcu konzervy zavadzat stare smradlave plesnive, davno prekonane poriadky a branit ludom zit ako ostatni iba preto, aby im urobili zle. Svet aj spolocnost sa neustale meni a bude menit. A rozumne je tieto zmeny a posuny reflektovat. Ale ano, da sa aj ostat sediet na strome, dat si ruky na oci aj usi a zacat si recitovat nejaku modlitbicku. Niekomu to pomoze, v globale sa tak ale fungovat neda...
✍️ Poltergeist 💥
https://www.postoj.sk/134791/pravda-o-slovenskom-progresivizme-je-asi-este-horsia?fbclid=IwAR0Spioroy3uMWp42bvPY0g4e_YIndWpqBfcpWngqes66mGO85VDcfjHX-s
"Mediálna hygiena slovenských progresívcov je hermetická, nič iné ako červené denníky nečítajú, s politicky nekorektným jazykom sa stretávajú iba sprostredkovane cez rozhorčené statusy o tom, akej údajnej nehoráznosti sa dopustilo nejaké konzervatívnejšie médium."
Stačí v ich prítomnosti vysloviť slovo, ktoré sa dostalo na index, a kyslosť tvárí v miestnosti oznámi, že je koniec srandy a koniec debaty."
"...O to tvrdší je ich prístup k jazyku. Naplno sa potvrdzuje ironické priznanie bývalej predsedníčky Podozrivej Sekty Ireny Bihariovej, že „naše volanie po rodovo korektnom jazyku znie ako evanjelizačná matéria pre rehoľné sestry“.