Starci … starci , česť výnimkám volili “ len same pozitíva a sociálne istoty “ . Pokial nevymrú bude mať bradavičnaty stálu voličskú základnu , obdobne ako Mečiar.
Nemáš to zle napísané, ale podľa mna máš tam tuto jednu chybu. O “vymretí” meciarovych voličov a následnom druhom Švajčiarsku sme sa tu napočúvali dosť. Ono dá sa povedať, dosť veľká časť tých voličov aj vymrela, ale spoločnosť sa v podstate nijakým spôsobom nezmenila…pozri to obrovské percento ľudí ktorí to dokázali hodiť smeru, hlasu, sns. Nechce sa mi teraz hľadať presne čísla, ale keď to od oka zrátam, nebude to mat ďaleko od výsledkov hzds…bohužiaľ
Pele ma miesto v koalicii na 100%, jedinu sancu vidim ze mu ps a sas ponuknu miesto premiera a zoberu este kdh, lebo myslim ze fiko mu toto neponukne.
Ale zobudil som sa do zleho sna, du blít🤮
Som zvedavý,ako Pelle uhrá svoje tvrdenie, že si nevie predstaviť sedieť v jednej vláde z Ficom ...no, Fico mu možno pustí svoje miesto predsedu vlády, to by mohlo stačiť 🙄
Na velku cast Slovakov opat platilo strasenie z niecoho noveho a nepoznaneho. Dezinformacne hovnomety splnili svoju ulohu na 100% a podarilo sa im vzbudit u velkej casti Slovakov (vacsinou tych s nizsim vzdelanim, co nie je nahoda, ze ) strach a hnev, co ich donutilo ist to hodit smerackobolsevickej mafii, a to aj takym, co volit nechodili a na politiku nadavali iba rozvaleni na gauci pred TV alebo v senku.
Lebo v tych svojich hlavickach naplnenych dezinformacnym odpadom nedokazu vyhodnotit, ze rozvoj Slovenska nezavisi od toho, ci tu budu zavedene napr. registrovane partnerstva a podobne veci, ale najma od rieseni, ktore dokazu nakopnut ekonomiku a od miery korupcie na najvyssich miestach.
Vobec im nevadi, ze smerackobolsevicka mafia tu doslova uniesla stat (stat sme my, jeho obyvatelia) presne po vzore oligarchickej mafie v Rusku a z obyvatelov statu si spravila rukojemnikov, drziacich v dezinformacnej bubline.
Peknym prikladom je tuto vyssie oklamany cloviecik, ktory bez hanby dokaze zdielat videoobsah primitivneho nacka, ktory je u nas tusim este aj trestne stihany (zrejme uz nie nadlho)
Tu na fóre nieje nikto kto by oslavoval a obhajoval svoje rozhodnutie ?!
Štatisticky by tu mala min. polovica diskutujúcich sršiť šťastím, že poslali Slovensko opäť smerom do sraciek..
mtbiker, Bratislava a Kosice su liberalne bubliny, zvysok Slovenska su proste jednoduchi sedlaci ktori nedokazu predychat ze sikovnejsi sa maju lepsie.. este aj Ukrajincom tu vojnu zavidia
Som zvedavý,ako Pelle uhrá svoje tvrdenie, že si nevie predstaviť sedieť v jednej vláde z Ficom ...no, Fico mu možno pustí svoje miesto predsedu vlády, to by mohlo stačiť 🙄
Veľmi jednoducho. Fico premiér a Pele predseda parlamentu. Budúci rok pôjde Pele za prezidenta a budú to mať komplet.
Pre mna su uplne najväcsim sklamanim tychto volieb ostrielani matadori Dzurinda a Sólymos. Oni sa definitivne pochovali tym, ze neodstupili z volieb a neodporucili volit strany, ktore mali sancu. Politicke mrtvoly. Cakal by som od nich sebareflexiu a nie takuto tvrdohlavost. Snad Dzurinda po tomto "vysledku" konecne pochopi, ze na jeho naucene pekne reci a stanovovanie si podmienok nikto nie je zvedavy. A snad uz o nom nikdy nebudeme pocut v spojitosti s volbami.
Štatisticky by tu mala min. polovica diskutujúcich sršiť šťastím, že poslali Slovensko opäť smerom do sraciek..
štatisticky by to platilo, keby bolo zloženie MTbiker-a verným odrazom celého Slopenska, čo si nemyslím - keby o výsledku volieb rozhodovali len hlasy z MTbikera, myslím že PS a SAS by mali hodne cez 50% len medzi sebou.
Ja som ešte stále mierny optimista - Pelle sa dostal k moci po nútenom odchode Fica a spol. a prezentoval sa ako reformátor "to všetko oni, nie my". Tak včul sa uvidí. Asi bude záležať hlavne na tom, koľko toho majú Hlasáci za ušami...
Myslím, že pele sa jednoznačne vyjadril týmto:
Peter Pellegrini (Hlas) povedal, že Štefan Hamran si môže zbaliť veci, pretože nový minister vnútra ho určite vymení. Danielovi Lipšicovi nechce odkazovať nič a nechá na posúdenie odborníkov, či Slovensko potrebuje špeciálnu prokuratúru.
mtbiker, Bratislava a Kosice su liberalne bubliny, zvysok Slovenska su proste jednoduchi sedlaci ktori nedokazu predychat ze sikovnejsi sa maju lepsie.. este aj Ukrajincom tu vojnu zavidia
Pripravoval som sa aj na tento scenar od momentu ked som si uvedomil, ze ludom v ohromnej miere zad*bava, zazivaju dennodenne kognitivne havarie a spravaju sa radikalne a infantilne, veria vselijakym hoaxom a kovanemu komunistovi Blahovi. Nie som ani sklamany ani nepociťujem hnev, len sa mi nechce sťahovať. Ale to sa pravdepodobne stane nevyhnutnym.
Zhrniem to tak, ze inteligentny a rozumny program rieseni bez populizmu vacsinou zaberie na ludi inteligentnych, konstruktivnych a rozumnych. A preto sme momentalne tam kde sme a preto podla mojho skromneho nazoru ani za 4 roky nebudeme dalej. Ale rozumni a rozhladeni ludia dalej budu, ak chcu. Ak je to nutne, aj mimo Slovenska.
Neviem kto je autorom vety co mi vcera povedala mlada, ze "byva sa tu dobre, ale žiť sa tu nedá", ale trafil. Slovensko je pekna krajina plna blbych ludi.
Fúúúúú.....tak sedliaci spod Tatier Ti ďakujú veľmi pekne a vždy uvítajú weekendové návštevy jeho veličenstva u nás vo Vysokých tatrách
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemáš to zle napísané, ale podľa mna máš tam tuto jednu chybu. O “vymretí” meciarovych voličov a následnom druhom Švajčiarsku sme sa tu napočúvali dosť. Ono dá sa povedať, dosť veľká časť tých voličov aj vymrela, ale spoločnosť sa v podstate nijakým spôsobom nezmenila…pozri to obrovské percento ľudí ktorí to dokázali hodiť smeru, hlasu, sns. Nechce sa mi teraz hľadať presne čísla, ale keď to od oka zrátam, nebude to mat ďaleko od výsledkov hzds…bohužiaľ
Ale zobudil som sa do zleho sna, du blít🤮
Lebo v tych svojich hlavickach naplnenych dezinformacnym odpadom nedokazu vyhodnotit, ze rozvoj Slovenska nezavisi od toho, ci tu budu zavedene napr. registrovane partnerstva a podobne veci, ale najma od rieseni, ktore dokazu nakopnut ekonomiku a od miery korupcie na najvyssich miestach.
Vobec im nevadi, ze smerackobolsevicka mafia tu doslova uniesla stat (stat sme my, jeho obyvatelia) presne po vzore oligarchickej mafie v Rusku a z obyvatelov statu si spravila rukojemnikov, drziacich v dezinformacnej bubline.
Peknym prikladom je tuto vyssie oklamany cloviecik, ktory bez hanby dokaze zdielat videoobsah primitivneho nacka, ktory je u nas tusim este aj trestne stihany (zrejme uz nie nadlho)
Presne toho sa obávam, že tu začnú odpratávať ľudí, ktorí sa im odvážili klepnúť po prstoch.
Veľmi jednoducho. Fico premiér a Pele predseda parlamentu. Budúci rok pôjde Pele za prezidenta a budú to mať komplet.
podme na to 🤘😂
😂
štatisticky by to platilo, keby bolo zloženie MTbiker-a verným odrazom celého Slopenska, čo si nemyslím - keby o výsledku volieb rozhodovali len hlasy z MTbikera, myslím že PS a SAS by mali hodne cez 50% len medzi sebou.
Ja som ešte stále mierny optimista - Pelle sa dostal k moci po nútenom odchode Fica a spol. a prezentoval sa ako reformátor "to všetko oni, nie my". Tak včul sa uvidí. Asi bude záležať hlavne na tom, koľko toho majú Hlasáci za ušami...
Peter Pellegrini (Hlas) povedal, že Štefan Hamran si môže zbaliť veci, pretože nový minister vnútra ho určite vymení. Danielovi Lipšicovi nechce odkazovať nič a nechá na posúdenie odborníkov, či Slovensko potrebuje špeciálnu prokuratúru.
... tých sedlákov si si mohol odpustiť
Zhrniem to tak, ze inteligentny a rozumny program rieseni bez populizmu vacsinou zaberie na ludi inteligentnych, konstruktivnych a rozumnych. A preto sme momentalne tam kde sme a preto podla mojho skromneho nazoru ani za 4 roky nebudeme dalej. Ale rozumni a rozhladeni ludia dalej budu, ak chcu. Ak je to nutne, aj mimo Slovenska.
Neviem kto je autorom vety co mi vcera povedala mlada, ze "byva sa tu dobre, ale žiť sa tu nedá", ale trafil. Slovensko je pekna krajina plna blbych ludi.
Fúúúúú.....tak sedliaci spod Tatier Ti ďakujú veľmi pekne a vždy uvítajú weekendové návštevy jeho veličenstva u nás vo Vysokých tatrách