Zaznelo v debate s Korčokom včera v Bratislave https://www.youtube.com/shorts/eybi356X85U Treba si zvýšiť hlasitosť, je to trochu tichšie.
Z hlasu ten pani cítiť, že je inteligentná, dobrá a myslí to úprimne.
Kto máte riešenie, budete národný hrdina!
Zaznelo v debate s Korčokom včera v Bratislave https://www.youtube.com/shorts/eybi356X85U Treba si zvýšiť hlasitosť, je to trochu tichšie.
je to tak, luza nas valcuje
a to este par ludi bluzni o povinnom hlasovani a podobne, budme radi, ze tych 35 ci kolko % volit nechodi
Som si pozrel tu relaciu Kral na tahu z TA3 ked tam bol sneHuliak a Takac vs. Sabo a Stefunko. Chvilami som mal pocit, ze sledujem nejaky zaznam z pohostinstva. Huliakovci tam capkali na kazdu hovadinu, prekrikuju sa, skacu do reci. Minister to zaklincoval vytiahnutim hoaxu. Ked ich konforntovala proti strana tak sa bud usmievali alebo opat skakali doreci s tym, ze oni sa do toho nevyznaju. Moderator tiez velmi slabi, pri takychto debatach ocakavam, ze si to "ukociruje" a ukludni jednu ci druhu stranu ak skace do reci, ale co by som od neho chcel. Mal som pocit, ze je na strane koalicie.
Dudo Ja sa napr. neriadim nejakými blogmi alebo statusmi. Možno ak tými svojimi, ku ktorým som dospel v priebehu života. SMER tu vládol 12 rokov, posledné štyri roky to normálny smrtelník vnímal že už hádam aj nadsluhujú. Potom prišiel marketér Matovič, pri ktorom ale platí to staré čínske príslovie že hovorením ryžu nenavaríš.
Kopec ľudí nežije v online priestore. Ale nepoznám nikoho, koho sa nedotkla kovid agenda. A Fico ťaží najmä z toho ako sa postavil k tejto otázke. Keby mainstream nešiel s prúdom a zniesol Matovičovu vládu pod zem, dnes by mal silu na to otočiť kormidlo. Trebárs aj smerom ktorým sa uberá PS. Lenže to sa nestalo a zásobník má nabitý opäť SMER, lebo či sa to niekomu páči alebo nie vedia robiť politiku. Ešte aj Harabinovi môže pomôcť to ako sa správal počas kovid histérie. Osobne som strašne zvedavý na jeho výsledok v prezidentských voľbách. Kurz na jeho víťazstvo šiel zo 40 na 1200 a dnes je 179.
Co mas definovane pod mainstreamom kt ho nezniesol pod zem? Vsak mu 2x ci kolko padla vlada. Mainstream media prenho boli rovnake presstitutky ako pre fica.
Okrem toho, fico a soviet si tuto podu pripravovali 12r. To nieje ziadne ze sa to tu vsetko zjavilo vdaka slovu matovicovmu. Ja by som povedal, ze vdaka nemu sa len pekne prejavilo co sa tu kulo poslednych x vela rokov. A svojim nasledovnikom akorat otvoril dvere dokoran dvere ktore oni dovtedy budovali a "len pomalicky" otvarali.
Ake tajne prijmy teda mohol mat? Kazdy mame nejake tajne prijmy,taki servisaci kotlov vsetci,a to som spomenul 1z1000ok zamestnani
Cize ten gaspar ml.v jeho veku,pri dobrom koryte fotra ten 1M mohol nakutať bez problemov,a uplne legalne
Skor by som sa obratil na vsetky nacierno bez papierov robene fušky,co tam nejaky gašparko dpč
Preco, ked sa riesia prijmy skororiaditela SIS vytiahnes kotlarov?
Ak ich nadobudol legalne aky problem je zverejnit to?
Cim viac tajis tym viac podozreni vzbudzujes. A sucasna garnitura taji vsetko.
Povazujem za absolutne legitimne ak kandidat na riaditela SIS zdokladuje verejne vsetky svoje prijmy a majetky bez ohladu na to, z akej strany prisiel.
pred casom tu bolo aj dlhsie video, cca 7-8 minut a obsah presne sedel s tamtym programom.
original (cca 24 minut) sa da najst na youtube pod heslom "Pavol Peter Kysucký", ale neodporucam to sledovat lebo hrozi dezolacia
inak...toto uz pride podozrive aj niektorym konspiratorom, ale aspon vedia ako sa citime pri pocuvani ich dristov
Povazujem za absolutne legitimne ak kandidat na riaditela SIS zdokladuje verejne vsetky svoje prijmy a majetky bez ohladu na to, z akej strany prisiel.
neurobili to ani ludia z opozicie,preco by mali tito? Na to tu je danovu urad.podaj podnet teda
Wau ďakujem. So zatajeným dychom prečítané. Je to definitívne. S ruSSom sa už nikdy nič nebude dať. Sú nekompatibilní so západom!
Ten pocit ked ludi krmia dlhe roky hovnami a mat vlastny nazor je zakazane.
Aj tie ich "noviny,spravy" su prudko jedovato-jednofarebne. Posledne zbytky mozgovej hmoty boli odpalene alkoholom.
Len nedavno pivo tam bolo oficialne uznane ako alkohol...
Prezidentská debata Dennika N s Korčokom (zbabelá Podržtaška samozrejme neprišla. prázdna stolička, prázdne postoje) a prišla aj téma Chmelár (terajší Ficov poradca) a zahraničnopolitická politika.
Korčok: "Ten tak trepe ..."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://e.dennikn.sk/3879530/ekonomicky-newsfilter-slovensko-je-uz-najmenej-doveryhodnym-dlznikom-v-eurozone/
je to tak, luza nas valcuje
a to este par ludi bluzni o povinnom hlasovani a podobne, budme radi, ze tych 35 ci kolko % volit nechodi
Kopec ľudí nežije v online priestore. Ale nepoznám nikoho, koho sa nedotkla kovid agenda. A Fico ťaží najmä z toho ako sa postavil k tejto otázke. Keby mainstream nešiel s prúdom a zniesol Matovičovu vládu pod zem, dnes by mal silu na to otočiť kormidlo. Trebárs aj smerom ktorým sa uberá PS. Lenže to sa nestalo a zásobník má nabitý opäť SMER, lebo či sa to niekomu páči alebo nie vedia robiť politiku. Ešte aj Harabinovi môže pomôcť to ako sa správal počas kovid histérie. Osobne som strašne zvedavý na jeho výsledok v prezidentských voľbách. Kurz na jeho víťazstvo šiel zo 40 na 1200 a dnes je 179.
Co mas definovane pod mainstreamom kt ho nezniesol pod zem? Vsak mu 2x ci kolko padla vlada. Mainstream media prenho boli rovnake presstitutky ako pre fica.
Okrem toho, fico a soviet si tuto podu pripravovali 12r. To nieje ziadne ze sa to tu vsetko zjavilo vdaka slovu matovicovmu. Ja by som povedal, ze vdaka nemu sa len pekne prejavilo co sa tu kulo poslednych x vela rokov. A svojim nasledovnikom akorat otvoril dvere dokoran dvere ktore oni dovtedy budovali a "len pomalicky" otvarali.
https://twitter.com/kubanijozo/status/1767809321092436464
kua taky rozcarovany som bol, ze aj hrubku som urobil.
Cize ten gaspar ml.v jeho veku,pri dobrom koryte fotra ten 1M mohol nakutať bez problemov,a uplne legalne
Skor by som sa obratil na vsetky nacierno bez papierov robene fušky,co tam nejaky gašparko dpč
Nie, nie je to fake https://snro.info/
https://twitter.com/kubanijozo/status/1767809321092436464
presne viem, kto tam bude prednasat
https://www.youtube.com/watch?v=H7D9qLeSCRc
pred casom tu bolo aj dlhsie video, cca 7-8 minut a obsah presne sedel s tamtym programom.
original (cca 24 minut) sa da najst na youtube pod heslom "Pavol Peter Kysucký", ale neodporucam to sledovat lebo hrozi dezolacia
inak...toto uz pride podozrive aj niektorym konspiratorom, ale aspon vedia ako sa citime pri pocuvani ich dristov
https://index.sme.sk/c/23294786/druhy-pilier-prepocty-podla-veku.html?ref=njct
na porovnanie odomkynam
https://e.dennikn.sk/3876007/ak-ste-styridsiatnik-druhy-pilier-vam-moze-zvysit-dochodok-modelove-priklady/?cst=3a6086db69d20b4df2388d22fe9e968d1de13bcd28597a092f938bc718e8beee
Ten pocit ked ludi krmia dlhe roky hovnami a mat vlastny nazor je zakazane.
Aj tie ich "noviny,spravy" su prudko jedovato-jednofarebne. Posledne zbytky mozgovej hmoty boli odpalene alkoholom.
Len nedavno pivo tam bolo oficialne uznane ako alkohol...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://dennikn.sk/3878582/pellegriniho-kampan-rozdal-karafiaty-k-mdz-platit-za-ne-nemusel/
Korčok: "Ten tak trepe ..."
Premiér SR: "Pán redaktor, veď všetci okolo mňa sú trestne stíhaní. Ja nemám kolegu, ktorý nie je trestne stíhaný."