ja sa cudujem ze fica este nikto nenapadol pri tom jeho sportovani, kazde rano sa pohybuje po hradzi, pokial si pamatam nejake fotky, tak to bolo v useku medzi novym mostom a lafranconi na petrzalskej strane.
ja sa cudujem ze fica este nikto nenapadol pri tom jeho sportovani, kazde rano sa pohybuje po hradzi, pokial si pamatam nejake fotky, tak to bolo v useku medzi novym mostom a lafranconi na petrzalskej strane.
aj dalej ide, par krat som ho stretol aj pri cisticke, mozno je to tym ze ho nespoznaju, ja ho tiez spoznam len podla toho psa co s nim beha ))
ja som ho stretol vlani v lete na hrádzi pod prístavným na korčuliach, len som bol so psom.. byť na biku tak ho asi náhodou nešťastne vytlačím na trávu
Priznavam, ze som len preletel cez text - nemam zaludok na podrobne citanie takychto veci. Na kazdy pad je to viac o izolacii a komplexoch. Mali zakriknuti a kazdy nam ublizuje. Raz sa mozno zobudia a zistia, ze najviac si ublizujeme sami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://tv.sme.sk/v/28061/zo-smerakov-tiahne-alkohol-pobili-sa-o-papieroveho-fica.html
aj dalej ide, par krat som ho stretol aj pri cisticke, mozno je to tym ze ho nespoznaju, ja ho tiez spoznam len podla toho psa co s nim beha
Nebuď smutný, že ti ten link zmazali. Na smútok je nejlepšia nejaká veselá pesnička. Napríklad:
Od Žiliny ide vlak,
na ňom sedí Šaňo Mach, ...