Matoviča treba eliminovať nie sa s ním spájať. Je to trójsky kôň akejkoľvek vlády. Za všetko hovorí už len to, že ani koalícia ho nerieši, lebo im vyhovuje keď berie hlasy opozičným stranám. Radšej riešia mimoparlamentných Demokratov, predvolávajú si Naďa a Hamrana na výsluchy, o Matoviča nikto nezakopne, lebo by tým pomáhali opozičným stranám.
Ale pozrite si výsledky prieskumov volebných preferencií. Tam je odpoveď, či ísť s Matovičom alebo nie.
Ja čakám od mojich dvoch favoritov - PS a SaS, že ak to bez Matoviča nepôjde, tak to s ním skrátka zvládnu. Ak nie, tak sa do toho nemali hrabať. Je ľahké byť hrdinom, keď sa vyhýbaš problémom.
Hej..ako Sulik vravel, ze pol dna o niecom rokovali ohladom Covidu a restrikcii. Po X hodinach hadok sa teda konecne dohodli na nejakom kompromise, s cim chceli ist pred ludi. A Matovicovi pocas tlacovky skrsol v hlave napad a odprezentoval nieco uplne ine. On je jeden z hlavnych dovodov, preco sa Fico stal z odpisaneho politika s preferenciami tusim pod 10% opat premierom. S nim sa proste neda...a ak to vyskladas s nim, zase budes zazivat to divadlo, co so Sulikom (len tentokrat so Simeckom), polozia to...tak v dalsich predcasnych volbach bude mat Smer ustavnu vacsinu.
Podľa mňa si toto všetko lídri opozičných strán uvedomujú a preto sa od Matelka dištancujú, ako sa len dá. A to je správna cesta. On nemá žiaden koaličný potenciál ten človek. Je to obyčajný politický narcis.
Do volieb daleko. Preferencie sa este budu menit. Ale Matovic proste nie. Uz nikdy viac.
Riesenim moze byt odchod pricetnejsich clenov Olano do inych stran. Samozrejme nepretahovat za kazdu cenu vsetkych, nech to nedopadne ako s Remisovou. Alebo neustale dokazovanie toho, ze nema ziadny koalicny potencial a jeho volba je prepadnuty hlas. A urcite mudrejsie hlavy ako ja na nieco este pridu alebo uz prisli.
matovic nam moze byt ukradnuty az pokym si neuvedomime za za navrat fica moze z najvacsej casti priamo on. co je horsie ako poistku hajzlikom vytvoril bajneho agenta 363.
to uz radsej s hlasom ktoremu vybijes par najhorsich zubov .. treba robit kampan tak aby sa nemuseli o matovicove kresla zaujimat. davat si najma pozor na diskusne relacie a posielam tam len vynikajucich recnikov. nie ako naposledy na ta3 ked ich tam gaspar valcoval.
vsimli ste si inak ako je nas prezidentko zrazu aktivny? skoda ze tolko nediskutoval pocas kampane ked da vyhybal akejkolvek diskusie ktoru nezvladne = vacsinu lebo sa bal oponentov aj dobrych moderatorov. tie jeho okruhle stoly mi pridu ze aj ma chut si pichnut, aj ho nikto neberie vazne tak aspon chlapov pozve k stolu - mozno sa niekto ulakomi aj na podrztasticku
Uvedomujes ze nie kazda situacia "musi mat happy ending", ze?
Ja napr realne vidim len 2 "pozitivne" moznosti:
1) svk/europa/zapadny svet sa v aktualnej vlne hovienok neutopi, a nejak sa vzchopime pomalou postupnou pracou "opozicie" ktora ma problem sa zjednotit a zmobilizo at. Inak povedane, niekolko rokov sa bude chodit po dedinach, dedinskych kortesackach, starobincoch, antiimigracnych/antislnieckarskuch stretnutiach a spolu s tazkotou zivota mozno ludom trkne ze ti populisti extremisticky im ich zlate vajcia nevysedeli. Bude to trvat dlho a bude to boliet, ale....
2) dojde k tragickemu, ale relativne kratkemu vyvoju v spolocnosti, s "pozitivnym" konecnym vysledkom - i.e. liberalna demokracia a ludske prava, slusna moralka a podobne z toho vyde vytazne. Sice opat za to dalsich mnoho ludi "nevinnych" polozi zivot, ale omnoho menej ako v pripade prehry a vzniku zssr/caesar za oceanom
Pre mna by bolo napriklad riesenie, ze by sa Demokrati spojili napr. s SAS a sli by do volieb spolu ako koalicia, ktora musi mat 7 %. Myslim, ze uz aj Simecka Demokratov parkrat spomenul, ze keby sa dostanu do parlamentu tak s nimi si vie predstavit skladanie prodemokratickej a prozapadnej koalicie. Matovic je skutocne neriadena strela a ak by im to znovu prdlo, tak tu mame Fika do smrti.
Samozrejme, riešenia ktoré navrhujete by boli všetky lepšie, ako ísť s Matovičom. Ak by sa podarilo dosiahnuť niektoré z nich, tak nutnosť ísť s Matovičom odpadá. Bohužiaľ, však opozícia sa dosť vyhraňuje aj voči Demokratom, takže neviem ...
dlho pred volbami.. aj hlas sa vyhranoval ze nie je smer. aj fico sa vyhranoval ze nie s fasistami. aj pp sa vyhranuje ze je nadstsnnicky. pockaj, miesam denne klamstva s niecim inym. co chcem povedat.. tie hrany sa obrusia ak bude treba. ale matovic ee
Pre mna by bolo napriklad riesenie, ze by sa Demokrati spojili napr. s SAS a sli by do volieb spolu ako koalicia, ktora musi mat 7 %. Myslim, ze uz aj Simecka Demokratov parkrat spomenul, ze keby sa dostanu do parlamentu tak s nimi si vie predstavit skladanie prodemokratickej a prozapadnej koalicie. Matovic je skutocne neriadena strela a ak by im to znovu prdlo, tak tu mame Fika do smrti.
presne suhlasim, treba zabudnut na to, ze matelkovi kryli chrbat. Saska by mala utvorit koaliciu s demokratmi, uz len preto aby hlasy demokratov zase neprepadli. A malo by to byt jasne komunikovane tak volicom SaS ako aj Demokratom. Co pomoze SaS budovat pravicovy blok s 0,03 % stranami????
Ak jedina alternativa by bola s Matovicom, znamenalo by to ze ani dezolati nedokazu vyskladat vladu - a vtedy by najlepsim riesenim bola vlada uradnikov bez psychopata z Trnavy.
Hmm len ci ti demokrati maju tolko rozumu, aby sa chceli spajat. Ked bacovali s psychopatovicom, ziadny rozum tam vidiet nebolo, robili mu handry a obhajovali neobhajitelne. U mna sa tym strasnym alibizmom a rosolovitostou odpisali. Saska je aspon zasadova. Spajat sa s handrami co nevedeli upratat matovica a vydlazdili cestu ficovi? Nech idu do certa, sancu mali a presrali.
Co bolo je jedna vec, co bude je vec druha. Politika je umenie mozneho. Demokrati zatial len zbytocne beru percenta ostatnym stredopravym stranam, kedze stale nemaju dost na to, aby sa dostali do parlamentu, ale maju dost na to, aby to mohlo rozhodnut o tom, kto zostavi vladu. Ak zase zoberu stredopravym stranam 4 %, tak to moze rozhodnut o vsetkom. Z tohto pohladu je logicky zaver ten, ze najlepsie by bolo ak by sa spojili s niektorou z hodnotovo blizkych stran, ktora je tiez blizko 5 % a teda v ohrozeni, cize so SaS. Jasne, sanca na to je mala, ale logicke by to bolo. Uvidime ako sa tie percenta vyvinu pred volbami.
ked uz takto polovazne, pokracujem s vhodnou poziciou pre nasho priemera: rugbyovy rozhodca
Preco?
Mas pod absolutnou kontrolou 30 silnych chlapov, tvoje rozhodnutie a slovo je 'svate', nikto si nemoze dovolit nic ti krivo povedat (lebo dostane trest), iba kapitani si mozu vyziadat 'konzultaciu' bez protestovania
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale pozrite si výsledky prieskumov volebných preferencií. Tam je odpoveď, či ísť s Matovičom alebo nie.
Ja čakám od mojich dvoch favoritov - PS a SaS, že ak to bez Matoviča nepôjde, tak to s ním skrátka zvládnu. Ak nie, tak sa do toho nemali hrabať. Je ľahké byť hrdinom, keď sa vyhýbaš problémom.
Riesenim moze byt odchod pricetnejsich clenov Olano do inych stran. Samozrejme nepretahovat za kazdu cenu vsetkych, nech to nedopadne ako s Remisovou. Alebo neustale dokazovanie toho, ze nema ziadny koalicny potencial a jeho volba je prepadnuty hlas. A urcite mudrejsie hlavy ako ja na nieco este pridu alebo uz prisli.
to uz radsej s hlasom ktoremu vybijes par najhorsich zubov .. treba robit kampan tak aby sa nemuseli o matovicove kresla zaujimat. davat si najma pozor na diskusne relacie a posielam tam len vynikajucich recnikov. nie ako naposledy na ta3 ked ich tam gaspar valcoval.
vsimli ste si inak ako je nas prezidentko zrazu aktivny? skoda ze tolko nediskutoval pocas kampane ked da vyhybal akejkolvek diskusie ktoru nezvladne = vacsinu lebo sa bal oponentov aj dobrych moderatorov. tie jeho okruhle stoly mi pridu ze aj ma chut si pichnut, aj ho nikto neberie vazne tak aspon chlapov pozve k stolu - mozno sa niekto ulakomi aj na podrztasticku
Uvedomujes ze nie kazda situacia "musi mat happy ending", ze?
Ja napr realne vidim len 2 "pozitivne" moznosti:
1) svk/europa/zapadny svet sa v aktualnej vlne hovienok neutopi, a nejak sa vzchopime pomalou postupnou pracou "opozicie" ktora ma problem sa zjednotit a zmobilizo at. Inak povedane, niekolko rokov sa bude chodit po dedinach, dedinskych kortesackach, starobincoch, antiimigracnych/antislnieckarskuch stretnutiach a spolu s tazkotou zivota mozno ludom trkne ze ti populisti extremisticky im ich zlate vajcia nevysedeli. Bude to trvat dlho a bude to boliet, ale....
2) dojde k tragickemu, ale relativne kratkemu vyvoju v spolocnosti, s "pozitivnym" konecnym vysledkom - i.e. liberalna demokracia a ludske prava, slusna moralka a podobne z toho vyde vytazne. Sice opat za to dalsich mnoho ludi "nevinnych" polozi zivot, ale omnoho menej ako v pripade prehry a vzniku zssr/caesar za oceanom
presne suhlasim, treba zabudnut na to, ze matelkovi kryli chrbat. Saska by mala utvorit koaliciu s demokratmi, uz len preto aby hlasy demokratov zase neprepadli. A malo by to byt jasne komunikovane tak volicom SaS ako aj Demokratom. Co pomoze SaS budovat pravicovy blok s 0,03 % stranami????
Ak jedina alternativa by bola s Matovicom, znamenalo by to ze ani dezolati nedokazu vyskladat vladu - a vtedy by najlepsim riesenim bola vlada uradnikov bez psychopata z Trnavy.
pardon, nedalo sa odolat
ked uz takto polovazne, pokracujem s vhodnou poziciou pre nasho priemera: rugbyovy rozhodca
Preco?
Mas pod absolutnou kontrolou 30 silnych chlapov, tvoje rozhodnutie a slovo je 'svate', nikto si nemoze dovolit nic ti krivo povedat (lebo dostane trest), iba kapitani si mozu vyziadat 'konzultaciu' bez protestovania
💰💸, ženy a chlast nechavam bokom