Znovu zopakujem, na spajanie treba dvoch. A na uvedomenie si, ze som skompromitovany politicky plankton, o ktory nikto nestoji, treba mat rozum. To oni nemaju. Je to nieco ako Dzurinda, nevie kedy ma odist. Matovic to iste.
Lepsie ako spajat Demokratov so SAS je dostat Demokratov cez 5%, co sa vsak pri sucasnom vedeni velmi pravdepodobne nepodari. Nad a spol su sprofanovani a mali b yist minimalne do uzadia, pretoze oni su podla mna hlavnou pricinou preco sa nevedia cez tych 5% dostat.
Jaro Nad je nieco ako Fico s Matovicom dokopy v slusnejsej forme, Pritahuje a zaroven odpudzuje..a to odpudzovanie evidetne vitazi. Navyse je to podla vsetkeho posmtichtivy ***** co spinavo zlikvidoval uspesnu zbrojarsku firmu GP. A to si pred nim nedvolil ani Kalinak a mna sa tym odstavil ako politik definitivne.
Heger sa ukazal ako neschopny premier, mozno j eto slusny clovek, ale to v politike nestaci byt.
Seliga je meno, ktore odradza tiez kopec ludi, ten jeho pribeh nema(l) happyend.
Galko, Kica, Olha...vsade je nejaka politicka minulost s nejakym sramom...to nie su ludia, co budu za sebou tahat davy.
Pritom ludi tam maju podla mna sikovnych a marketingovo zaujimavych.
Hirman je odbornikom so slusnym prehjavom, Dorota im moze pritiahnut ludi, ktori by sa o nich ani neobtreli, Nechali si ujst do SASky Hamrana, co bola velka chyba, takze chcelo by to este 2-3 tvare, ktoe poiahnu davy a nebudu od seba ludi odpudzovat.
Btw ak Demokrati maju napriklad teraz 4 a SASka 6% tak pri pripadnej koalicii nebudu mat 10%, ale len 8%, pretoze cast volicov oboch stran bude koalicia vadit a nebudu ich volit.
To su -2% v prospech SMERu, cize spajanie do koalicii ma svoje rizika.
Aki volici, taki politici. Niektori zjavne potrebuju byt chronicki neuspesni, vecni stazovatelia. Tak to budu hadzat matovicovi, demokratom, sme rodina/mafia a inym stratenym pripadom, ktori uz pri moci boli a kolosalne to posrali. Len aby sa potom mohli stazovat a bluznit o spajani. Za volebny vysledok je zodpovedny iba a len dotycny politik, nie vsetci ostatni.
Nepocul som jedine vyjadrenie z PS+Spolu, ze ostatni mozu za to, ked sa o 900hlasov nedostali do parlamentu. Tak preco to od demokratov a inych luzrov neustale pocut, este aj roky pred volbami? Kto ma trochu rozumu a moralnej integrity, ide mu aj o krajinu a nie len o seba, ten dokaze z volieb napriklad aj odstupit. A potom su taki, co sa xkrat nedostanu, ale chyba je podla nich aj ich stratenych volicov vo vsetkych ostatnych...
Zaujíma ma,či aspoň niekto zo súčasnej opozície nerozmýšľa nad tým,žeby sa už teraz zlúčili do jednej strany s jasnou mocenskej štruktúrou,tak,aby to potom za pochodu a pred médiami nemuseli riešiť. Skratka štandardná politická strana s mnohými frakciami. Samozrejme, niektoré figúrky by sa neprijali pre nekompabilitu so zdravým rozumom.
Ja zasa neverím PS za prvé sú to ľavičiari a celé ich vedenie je v minulosti spojené zo smerom! Ak by aj v budúcich voľbách vyhrali s skladali by vládu a boli by tak neschopní ako teraz v opozícii tak je to z blata do kaluže.
Je to len môj názor nikto s ním súhlasiť nemusí.
Misiou dnes nie je kozorožec bežiaci po dúhe, ale to, aby vládu nestaval Fico. Nič iné už dnes nie je dôležité.
ak by nedajboze ziskal ustavnu vacsinu, je nutne u-ry-chle-ne opustit hranice tohto mafiansko-geriatrickeho kvazistatu.
co vsetko dokazali rozdrbat pri krehkej vacsine, potom pri ustavnej by nastal diktatorsky armagedon...
Ak vychádzame z aktuálnych prieskumov a ak predpokladáme dnešné rozdelenie vládna koalícia vs. opozícia, tak ústavna väčšina je najnereálnejšia, ako môže byť - podľa posledného prieskumu je to parlamentný pat 75:75 kresiel.
ehm... beha na vsetky svetove strany po diktatoroch, asi aby vybavil vlastnou hlavou buduci volebny vysledok...
verim ze asocialne siete a internety budu pred volbami nazhavene na max; a hranaty bude vyskakovat na ludi aj z konzervy...
Ja zasa neverím PS za prvé sú to ľavičiari a celé ich vedenie je v minulosti spojené zo smerom! Ak by aj v budúcich voľbách vyhrali s skladali by vládu a boli by tak neschopní ako teraz v opozícii tak je to z blata do kaluže.
prosim nejake fakty (mena) k tomuto tvrdeniu. rad si o tom precitam
Simecka - V rokoch 2011 – 2014[1] pôsobil ako poradca pre zahraničnú politiku poslancov EP Borisa Zalu (SMER-SD)
Stefunko bol s SDL ktora zanikla zluzenim smeru.
Vanco - sorry ale rodicov si nevyberas.
PS má iba trojčlenné vedenie? (a to teda netuším, kto je Vančo, ale argument že "rodičov si nevyberáš" je naozaj úchvatný).
Práve je tv debata s Grohlingom. Absolutne som mu neveril, keď preberal SaS, ale výrazne sa zlepšil v rétorike a komunikuje jasné stanoviská strany. Za mňa dobrý posun a možno aj najlepší prednes z parlamentnej opozície.
Mne sa naopak Grohling v nejakom z poslednych rozhovorov, co mal u Zavodskeho vobec nepacil.
Ja som totizto alergicky na vety typu "my pracujeme pre obcanov a co ste spravili vy pre nich" alebo "vy ste v minulosti spravili hento a tamto", pretoze presne toto pouzivaju sucasni demagogovia.
Ovela mene politikov je vecnych, pri debate pouziva argumenty a neutoci priamo na prvu signalnu volica.
Z vladnej koalicie uz nie je asi nikto taky (ak primuzrime oci tak mozno Drucker, ci Sasko), z opozcie sa daju pocuvat co hovoria Simecka(aj ked ten ma slaby verbalny prejav), Korcok, Hirman, Hamran, Szalay a do tejto kategorie Grohling nezapada. Retoricky sa blizi skor k smerackej uderke. Ked ho pocuvam pocujem len blablablabla.
Ale je to lepsie ako sprofanovy Suldo, ktory sa do politiky vobec nehodil kvoli svojmu egu.
ruku na srdce, opozicia uz dalsich opozicnych volicov nepochyta; zasoby sa minuli.
je nutne pouzivat aj skaredsie taktiky, aby oslovili druhu strany ci nevolicov. copyrightap.gulas.sme.sk ap.gulas.sme.sk
Bohužiaľ momentálne platí, že treba ľudí upútať prejavom a v tom sa Grohling posunul. Zároveň ale však cítiť, že v tej strane názory a vecnosť sú, napr Dostal. Je fajn keď Hirman alebo Kiča sú vecní a na druhej strane Naď to prepaluje a tak sa stále motajú okolo 4,5%. A v porovnaní s tým čo predvádza Majerský na TA3, tak je to nebe a dudy.
otazka je ci populizmus a debilitu porazis len pravdou a slusnym vystupovanim. hoci sa mi to prieci, bojim sa ze nie. takze aj sucasna opozicia musi pritvrdit. to vsak neznamena ze budu obracat kabat kazdy mesiac ako smerohlas. na to su volici opozicie ovela haklivejsi. koalicnym to nevadi, vid americka ku**a vs stojime pri vas amerika
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jaro Nad je nieco ako Fico s Matovicom dokopy v slusnejsej forme, Pritahuje a zaroven odpudzuje..a to odpudzovanie evidetne vitazi. Navyse je to podla vsetkeho posmtichtivy ***** co spinavo zlikvidoval uspesnu zbrojarsku firmu GP. A to si pred nim nedvolil ani Kalinak a mna sa tym odstavil ako politik definitivne.
Heger sa ukazal ako neschopny premier, mozno j eto slusny clovek, ale to v politike nestaci byt.
Seliga je meno, ktore odradza tiez kopec ludi, ten jeho pribeh nema(l) happyend.
Galko, Kica, Olha...vsade je nejaka politicka minulost s nejakym sramom...to nie su ludia, co budu za sebou tahat davy.
Pritom ludi tam maju podla mna sikovnych a marketingovo zaujimavych.
Hirman je odbornikom so slusnym prehjavom, Dorota im moze pritiahnut ludi, ktori by sa o nich ani neobtreli, Nechali si ujst do SASky Hamrana, co bola velka chyba, takze chcelo by to este 2-3 tvare, ktoe poiahnu davy a nebudu od seba ludi odpudzovat.
Btw ak Demokrati maju napriklad teraz 4 a SASka 6% tak pri pripadnej koalicii nebudu mat 10%, ale len 8%, pretoze cast volicov oboch stran bude koalicia vadit a nebudu ich volit.
To su -2% v prospech SMERu, cize spajanie do koalicii ma svoje rizika.
Nepocul som jedine vyjadrenie z PS+Spolu, ze ostatni mozu za to, ked sa o 900hlasov nedostali do parlamentu. Tak preco to od demokratov a inych luzrov neustale pocut, este aj roky pred volbami? Kto ma trochu rozumu a moralnej integrity, ide mu aj o krajinu a nie len o seba, ten dokaze z volieb napriklad aj odstupit. A potom su taki, co sa xkrat nedostanu, ale chyba je podla nich aj ich stratenych volicov vo vsetkych ostatnych...
ak by nedajboze ziskal ustavnu vacsinu, je nutne u-ry-chle-ne opustit hranice tohto mafiansko-geriatrickeho kvazistatu.
co vsetko dokazali rozdrbat pri krehkej vacsine, potom pri ustavnej by nastal diktatorsky armagedon...
verim ze asocialne siete a internety budu pred volbami nazhavene na max; a hranaty bude vyskakovat na ludi aj z konzervy...
prosim nejake fakty (mena) k tomuto tvrdeniu. rad si o tom precitam
Štefunko bol pri zrode smeru. Vančo syn byvalého vysokého funkcionara smeru atd.
Štefunko bol pri zrode smeru. Vančo syn byvalého vysokého funkcionara smeru atd.
Simecka - V rokoch 2011 – 2014[1] pôsobil ako poradca pre zahraničnú politiku poslancov EP Borisa Zalu (SMER-SD)
to mi nepride ako nejaka velka strelba do vlastnej nohy.. hlavne ked tl vyvazuju stabilitou nazorov a nie kazdy mesiac novym smerom, pardon hlasom
Argumenty:
PS má iba trojčlenné vedenie? (a to teda netuším, kto je Vančo, ale argument že "rodičov si nevyberáš" je naozaj úchvatný).
Ja som totizto alergicky na vety typu "my pracujeme pre obcanov a co ste spravili vy pre nich" alebo "vy ste v minulosti spravili hento a tamto", pretoze presne toto pouzivaju sucasni demagogovia.
Ovela mene politikov je vecnych, pri debate pouziva argumenty a neutoci priamo na prvu signalnu volica.
Z vladnej koalicie uz nie je asi nikto taky (ak primuzrime oci tak mozno Drucker, ci Sasko), z opozcie sa daju pocuvat co hovoria Simecka(aj ked ten ma slaby verbalny prejav), Korcok, Hirman, Hamran, Szalay a do tejto kategorie Grohling nezapada. Retoricky sa blizi skor k smerackej uderke. Ked ho pocuvam pocujem len blablablabla.
Ale je to lepsie ako sprofanovy Suldo, ktory sa do politiky vobec nehodil kvoli svojmu egu.
je nutne pouzivat aj skaredsie taktiky, aby oslovili druhu strany ci nevolicov.