ĎALŠÍ NEZÁKONNÝ POSTUP TÍMU VERITAS
Postupne sa ukazuje, že najväčšim nepriateľom tímu ÚIS Veritas je platný zákon.
Po ôsmich prokurátorom potvrdených nezákonnostiach vyšetrovateľov tímu ÚIS Veritas v prípade Mateja Vargu nezákonne obvineného zo sabotáže, o ktorých sme tu informovali pred cca 2 týždňami, tu máme deviatu nezákonnosť.
Vyšetrovateľ tímu Veritas Peter Dubovický nezákonne bránil obvinenému Matejovi Vargovi v telefonickom kontakte s obhajcom počas zadržania v CPZ, na ktoré mal obvinený podľa zákona právo.
Takto v praxi vyzerá porušenie práva na obhajobu.
Je paradoxom doby, že kým títo vyšetrovatelia majú plnú dôveru ministra vnútra (podľa jeho vlastných slov), tak iní vyšetrovatelia, ktorí majú za sebou úspešné a súdmi právoplatne potvrdené výsledky dosiahnuté v súlade so zákonom, musia z rozhodnutia toho istého ministra vnútra sedieť v domácom väzení kým on ich verejne nazýva krivými policajtmi a prirovnáva k bossovi mafie.
Uplatnenie nároku na náhradu škody a nemajetkovej ujmy v prípade Mateja Vargu sa už pripravuje a bude obzvlášť zaujímavé. Verím, že dôjde aj k zosobneniu tejto škody konkrétnym osobám, ktoré ju zapríčinili (mali by pomaly začať tvoriť úspory na tento účel).
Dnešnú diskusiu Roberta Fica na Spojenej škole v Poprade zrušili, potvrdili Denníku N v škole. Pred školou je na chodníku nápis Fico je zradca, ktorý vznikol potom, čo predseda vlády ohlásil, že príde na debatu so stredoškolákmi.
Úrad vlády tvrdí, že diskusia zatiaľ nie je zrušená a premiér požiadal o náhradný termín. Dôvodom má byť podľa Úradu vlády konanie Európskej komisie proti Slovensku pre zmenu ústavy, čím sa premiér teraz musí aktuálne zaoberať. Bližšie informácie o tomto konaní zatiaľ nie sú známe.
Diskusia v škole sa mala začať o 10:45, premiér bol napriek zrušeniu akcie už predtým v Poprade.
Nápis na chodníku Fico je zradca najskôr zakrýval koberec, potom ho čiastočne prekrývalo auto. Pri škole sa objavil aj vulgárny nápis Ako chutí Putinov ko…
Pred 9. hodinou sa snažil zamestnanec školy zmyť nápis Fico je zradca, potvrdil Denníku N Popradčan, ktorý to videl. Keď to nešlo umyť, snažili sa to prekryť.
je to ale zbytočné odvádzanie pozornosti od problému, ktorý Pitomio predstavuje. Podstatným prúserom je, že je to extrémistický nácek, nie že robí zmätky s hlasovaním. Hentaké zmätky by si kľudne robil aj ty alebo ja, keby si bol prvý deň vo funkcii.
náš kapitán v rovnakej funkcii dával námety memečkárom celé funkčné obdobie
a tento CZ/JP ňouma bude úplne rovnaký,
samozrejme nerozporujem, že je extrémista
Ja som strednú končil v 2002 a tiež nám toho pajáca dotiahli do školy. Jeden študent dostal nejaké pokarhanie keď hranolovi zakričal, že je kkt. 😄
to by za pokarhabie stalo.. skoda ze ho nedotiahli aj k nam alebo ze nie som student.
ake mile ked sa “sloboda slova” otaca proti nemu.
ja si myslim ze toto je jedina moznost - musia zaliezt ako potkany lebo si uz nebudu ze vobec niekde mozu vystupit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Príspevok používateľa Peter Kubina (kopírujem)
ĎALŠÍ NEZÁKONNÝ POSTUP TÍMU VERITAS
Postupne sa ukazuje, že najväčšim nepriateľom tímu ÚIS Veritas je platný zákon.
Po ôsmich prokurátorom potvrdených nezákonnostiach vyšetrovateľov tímu ÚIS Veritas v prípade Mateja Vargu nezákonne obvineného zo sabotáže, o ktorých sme tu informovali pred cca 2 týždňami, tu máme deviatu nezákonnosť.
Vyšetrovateľ tímu Veritas Peter Dubovický nezákonne bránil obvinenému Matejovi Vargovi v telefonickom kontakte s obhajcom počas zadržania v CPZ, na ktoré mal obvinený podľa zákona právo.
Takto v praxi vyzerá porušenie práva na obhajobu.
Je paradoxom doby, že kým títo vyšetrovatelia majú plnú dôveru ministra vnútra (podľa jeho vlastných slov), tak iní vyšetrovatelia, ktorí majú za sebou úspešné a súdmi právoplatne potvrdené výsledky dosiahnuté v súlade so zákonom, musia z rozhodnutia toho istého ministra vnútra sedieť v domácom väzení kým on ich verejne nazýva krivými policajtmi a prirovnáva k bossovi mafie.
Uplatnenie nároku na náhradu škody a nemajetkovej ujmy v prípade Mateja Vargu sa už pripravuje a bude obzvlášť zaujímavé. Verím, že dôjde aj k zosobneniu tejto škody konkrétnym osobám, ktoré ju zapríčinili (mali by pomaly začať tvoriť úspory na tento účel).
https://www.youtube.com/watch?v=IeHZ4aF--jw
Úrad vlády tvrdí, že diskusia zatiaľ nie je zrušená a premiér požiadal o náhradný termín. Dôvodom má byť podľa Úradu vlády konanie Európskej komisie proti Slovensku pre zmenu ústavy, čím sa premiér teraz musí aktuálne zaoberať. Bližšie informácie o tomto konaní zatiaľ nie sú známe.
Diskusia v škole sa mala začať o 10:45, premiér bol napriek zrušeniu akcie už predtým v Poprade.
Nápis na chodníku Fico je zradca najskôr zakrýval koberec, potom ho čiastočne prekrývalo auto. Pri škole sa objavil aj vulgárny nápis Ako chutí Putinov ko…
Pred 9. hodinou sa snažil zamestnanec školy zmyť nápis Fico je zradca, potvrdil Denníku N Popradčan, ktorý to videl. Keď to nešlo umyť, snažili sa to prekryť.
/irony off
(2) V školách a v školských zariadeniach sa zakazuje činnosť politických strán a politických hnutí a ich propagácia.
bolsevik nech ide do riti.
Ja som strednú končil v 2002 a tiež nám toho pajáca dotiahli do školy. Jeden študent dostal nejaké pokarhanie keď hranolovi zakričal, že je kkt. 😄
jedine ak konšpiračný monológ
https://www.instagram.com/reel/DQtQ8JxDHZK/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
a tento CZ/JP ňouma bude úplne rovnaký,
samozrejme nerozporujem, že je extrémista
to by za pokarhabie stalo.. skoda ze ho nedotiahli aj k nam alebo ze nie som student.
ake mile ked sa “sloboda slova” otaca proti nemu.
ja si myslim ze toto je jedina moznost - musia zaliezt ako potkany lebo si uz nebudu ze vobec niekde mozu vystupit
https://www.aktuality.sk/clanok/3ptBTDE/ticho-po-lavrovovi-vladimir-putin-odstavil-svojho-najvernejsieho-diplomata/
Železničné trate na Slovensku sú v takom stave, že sa im nákladná doprava často vyhýba, hovorí v rozhovore konateľ logistickej spoločnosti LTE Slovakia Ján Biznár. „Rakúšania medzi Viedňou a maďarským Hegyeshalomom dokonca stavajú tretiu koľaj. Aj pre tie vlaky, ktoré Slovensko obchádzajú.“
https://e.dennikn.sk/4951259/rakusania-stavaju-novu-kolaj-aby-mohli-vlaky-obchadzat-nase-zanedbane-trate-hovori-manazer-logistickej-firmy/?cst=676f1bbf576be94d2b70c60ea656f3f3986cf8b196aed4ef26323fd36993c27c
Keby vlaky jazdili po asfaltkách k poľovníckym posedom na poli uprostred ničoho, to by bolo!
Ale 13.dochodok to sa ráta...
https://www.facebook.com/reel/1773532673298069
Vallo IG
https://www.instagram.com/p/DQwO-97jOt8/
https://www.youtube.com/watch?v=-IweTUGfxiM