@breza
v tej tvojej analogii su najviac fasa ti pozvani dobrovolnici-ochrancovia z inych krajin. Chybaju mi tam este elfovia. Inak, skusim si to precitat este 4-5 krat, lebo zatial som tazke zbrane nasiel iba na tej "domacej" strane. Predpokladam, ze importovana od "madarskeho" suseda bola iba odvaha a nezistna bratska pomoc. Klasika
Как известно, одним из главных символов нашей великой державы с давних пор является береза.
... to je iba doplnenie toho "kádrovania".
Ešte k tomu Putinovi: Však celý svet vidí, kto je za tým. Prečo príbuzní obetí zo zostreleného lietadla píšu otvorené listy Putinovi a nie niekde do Kyjeva alebo do tých "nových republík"?
Tiež prajem dobrý večer. Tých "Havlových snílkov", to som ti už písal, že sa mi to páči. Určite budeš za to pochválený aj tvojím riadiacim orgánom.
Mňa spájanie s Václavom Havlom neuráža, skôr naopak.
Ja v tejto téme patrím medzi amatérov. Ale budem sa snažiť diskutovať aj medzi profesionálmi. Profesionálny diskutér je taký, ktorý za to, že niekde na internetovom fóre diskutuje, DOSTÁVA ODMENU.
Iba pripomeniem: Načo si baroncek zakladal na tomto fóre novú identitu ako nejaký Rikolf? Len pre tému POLITIKA. A potom, keď sa mu na to prišlo, Rikolf zrazu prestal byť aktívny a baroncekovi rádove stúpli v téme POLITIKA príspevky.
Však nech si každý urobí názor. Niekde vzadu v tejto téme je aj skrínšot profilu toho Rikolfa kde má mailovú adresu, v ktorej je zhluk hlások, že "baroncek". To je náhoda!
Neni nahoda, ze zakladnym vychodiskom - neuralgickym bodom - kazdeho putinovskeho + BrezoBieleho obrazu je zpochybnit iniciativu bezneho urajinskeho obyvatelstva (nasich naprotivkov, ked chcete) na zrode majdanu. Doslova orwelovsky pan Breza vymaze z celeho deja ideu, ze tam co i len naznakom zafungovalo obycajne znechutenie nadkritickej masy nad okazalo prerverznym posobenim lupeznika & zbabelca Janukovyca (= Putinovej devky) a jeho particky. Bodom 0 je akysi uderny konspiracny koktejl - oligarchovia/pucisti zorganizovali majdan, ako si cojaviem Kascak zorganizuje festival Pohoda. A fasisti ho uniesli.
Putin urputne maka na mariginalizovani a/alebo prevychove tej modernejsej, produktivnej a menej sovietsky zmyslajucej populacie, a tot u susedov bude daka mladeznicka, majdanska, "fasisticka" luza hromzit na svoju perverzne zbohatnutu hlavu statu a este obracat zraky smerom k EU. Co by ste robili na mieste vyuceneho majstra v KGB remesle?
Ale ono zase za to, čo tu píšeš, veľa peňazí byť nemôže.
To je iba Tvoj subjektívny názor,ideme sa pozrieť na výsledky tých,ktorých Havloví snílkovia uctievajú -Irak,sice boli tám nejaké voľby,ale krajina v chaose,jednoducho Irak už neexistuje,Afganistan -aj tam boli sice voľby,ale len v okoli Kabulu a v zakladniach NATO,krajina v rozklade,Libya -totálny chaos,Syria -Assad je nadalej Prezidentom,sever kontrolujú kalifatnici,ktorých podporuje Váš zapad,Kosovo -Americký protektorát,kde sa veselo obchoduje s ľudskými organmi,Ukrajina -Krym je v rukách Ruska a zachranené ľudské životy,ak by bol v iných rukach,už Sevastopoľ by bol v ruinách
Otazka pre vsetkych Putinofilov - preco Putin podporil a podporuje ucast USA v Afganistane? Ked je v Afganistane Obama, je to zlocined. Ked to podporuje Putin tak je nas najvacsi geroj. Logika? Bielobrezova logika...
@baroncek, tá citácia, to, čo si mňa citoval vo svojom zatiaľ poslednom príspevku, to má aký súvis s tým, čo si za tým napísal?
Nepodceňuj nás. To mi pripadá, že vás školili v tom zmysle, že nevadí, aj keď to nedáva zmysel. Hlavné je - chrliť, chrliť, chrliť. To však platí iba na hlupákov.
Ešte nám povedz, kto ti poradil toho Rikolfa. Už som to tu aspoň 5-krát nadhodil a ty len mlčíš a mlčíš. Vôbec sa nebrániš. Kto mlčí, svedčí. To, čo si urobil s tým zriadením si druhej identity, tomu sa hovorí podvod. Nie je to seriózne voči ostatným účastníkom tohto fóra, a preto sa nesmieš čudovať, keď sa na teba budú pozerať tak, ako sa pozerajú.
Jasné, že nechýba, keď už bol prezradený. Tak si ho musel vlastne z donútenia nahradiť vlastným nickom "baronček", ktorý si pôvodne nemal v úmysle špiniť. No ale čo už, zvykneš si. Ale sem tam by si niečo pod nickom Rikolf predsa len napísať mohol. Aby sme naň nezabudli.
Ale aspoň priložím skrínšoty na oživenie. Tie e-mailové adresy - podobnosť čisto náhodná?
... a takto nám po našom internetovom priestore vznikajú podobní diskutujúci zameraní na cielenú propagandu a organizovaní agentúrami cudzích štátov.
Toho si už spomínal. Niekde si to čítal a teraz to rád používaš. Pritom súvislosti ti unikajú. To by už aj Karol Bacílek lepšie vymyslel. Dúfam, že ho nepoznáš.
Ale dobre. To akože, keď niekto poukáže na podvod u nejakého člena diskusného fóra, ktorý si za účelom cielenej propagandy vytvorí na tomto fóre druhý nick a vystupuje ako nejaký iný človek, ... toho ty porovnávaš s nejakým boľševickým prokurátorským posluhovačom, ktorý bol riadený ruskými "poradcami" v 50-tych rokoch? V tom najhoršom období Československa? TO JE VEĽMI ŤAŽKO ZDRAVÝM ROZUMOM UCHOPITEĽNÉ!
Tu už naozaj niet, čo dodať. Máš ty vôbec nejakú osobnú integritu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v tej tvojej analogii su najviac fasa ti pozvani dobrovolnici-ochrancovia z inych krajin. Chybaju mi tam este elfovia. Inak, skusim si to precitat este 4-5 krat, lebo zatial som tazke zbrane nasiel iba na tej "domacej" strane. Predpokladam, ze importovana od "madarskeho" suseda bola iba odvaha a nezistna bratska pomoc. Klasika
Как известно, одним из главных символов нашей великой державы с давних пор является береза.
... to je iba doplnenie toho "kádrovania".
Ešte k tomu Putinovi: Však celý svet vidí, kto je za tým. Prečo príbuzní obetí zo zostreleného lietadla píšu otvorené listy Putinovi a nie niekde do Kyjeva alebo do tých "nových republík"?
Mňa spájanie s Václavom Havlom neuráža, skôr naopak.
Ja v tejto téme patrím medzi amatérov. Ale budem sa snažiť diskutovať aj medzi profesionálmi. Profesionálny diskutér je taký, ktorý za to, že niekde na internetovom fóre diskutuje, DOSTÁVA ODMENU.
Iba pripomeniem: Načo si baroncek zakladal na tomto fóre novú identitu ako nejaký Rikolf? Len pre tému POLITIKA. A potom, keď sa mu na to prišlo, Rikolf zrazu prestal byť aktívny a baroncekovi rádove stúpli v téme POLITIKA príspevky.
Však nech si každý urobí názor. Niekde vzadu v tejto téme je aj skrínšot profilu toho Rikolfa kde má mailovú adresu, v ktorej je zhluk hlások, že "baroncek". To je náhoda!
lebo zatial len SEK za SEKOM
sekáč
(kurnik, ... som pomalý)
Putin urputne maka na mariginalizovani a/alebo prevychove tej modernejsej, produktivnej a menej sovietsky zmyslajucej populacie, a tot u susedov bude daka mladeznicka, majdanska, "fasisticka" luza hromzit na svoju perverzne zbohatnutu hlavu statu a este obracat zraky smerom k EU. Co by ste robili na mieste vyuceneho majstra v KGB remesle?
To je iba Tvoj subjektívny názor,ideme sa pozrieť na výsledky tých,ktorých Havloví snílkovia uctievajú -Irak,sice boli tám nejaké voľby,ale krajina v chaose,jednoducho Irak už neexistuje,Afganistan -aj tam boli sice voľby,ale len v okoli Kabulu a v zakladniach NATO,krajina v rozklade,Libya -totálny chaos,Syria -Assad je nadalej Prezidentom,sever kontrolujú kalifatnici,ktorých podporuje Váš zapad,Kosovo -Americký protektorát,kde sa veselo obchoduje s ľudskými organmi,Ukrajina -Krym je v rukách Ruska a zachranené ľudské životy,ak by bol v iných rukach,už Sevastopoľ by bol v ruinách
Nepodceňuj nás. To mi pripadá, že vás školili v tom zmysle, že nevadí, aj keď to nedáva zmysel. Hlavné je - chrliť, chrliť, chrliť. To však platí iba na hlupákov.
Ešte nám povedz, kto ti poradil toho Rikolfa. Už som to tu aspoň 5-krát nadhodil a ty len mlčíš a mlčíš. Vôbec sa nebrániš. Kto mlčí, svedčí. To, čo si urobil s tým zriadením si druhej identity, tomu sa hovorí podvod. Nie je to seriózne voči ostatným účastníkom tohto fóra, a preto sa nesmieš čudovať, keď sa na teba budú pozerať tak, ako sa pozerajú.
Ale aspoň priložím skrínšoty na oživenie. Tie e-mailové adresy - podobnosť čisto náhodná?
... a takto nám po našom internetovom priestore vznikajú podobní diskutujúci zameraní na cielenú propagandu a organizovaní agentúrami cudzích štátov.
Ale dobre. To akože, keď niekto poukáže na podvod u nejakého člena diskusného fóra, ktorý si za účelom cielenej propagandy vytvorí na tomto fóre druhý nick a vystupuje ako nejaký iný človek, ... toho ty porovnávaš s nejakým boľševickým prokurátorským posluhovačom, ktorý bol riadený ruskými "poradcami" v 50-tych rokoch? V tom najhoršom období Československa? TO JE VEĽMI ŤAŽKO ZDRAVÝM ROZUMOM UCHOPITEĽNÉ!
Tu už naozaj niet, čo dodať. Máš ty vôbec nejakú osobnú integritu?