sak vieme, ze aj Fico & Kalinak oznacili sankcie za nezmyselne. Predpokladam, ze aj pomatenec Orban to vidi rovnako. Cize dokonaly suzvuk s "vasim" clankom z Handelsblatt. A co teraz?
Uz len ta sugestivna recnicka otazka "Chce Rusko expandovat na Západ nebo chce NATO na Východ?" vypoveda celkom dost o nastaveni autora. A vzapati potom to neodmyslitelne podsunutie rovnitka medzi motivaciami Zapadu a Ruska. Klasika. U mna to neni ziadne prebudzanie sa do reality, ale zlahka proti-zapadna (pretoze znacne relativisticka) rutina. Ale chapem, ze toto vas berie.
Naopak, ja dnes citam v SME a Guardian (na ktory mam inak averziu) clanok od jedneho (znameho) autora, ktory naopak vita udajne rodiace sa odhodlanie, menovite aj Nemecka, zoci-voci agresivnemu Putinovsku.
... inak, tí "naši" sú z toho už dosť nervózni. Kto by nebol, keď sú ohrozené také provízie, ako sú z dostavby atómky, ... a iných slovensko-ruských "megaplánov".
no popravde vďaka rusku tá atómka bude aspoň funkčná a dostavaná.. viď temelín ktorý už tiež šlape na ruské palivo, lebo amíci im miesto tyčí dodávali banány
"Západ 25 rokov veril, že hoci má Rusko menej vyspelú demokraciu, aj jemu ide rovnako ako nám o výmenu tovarov a prosperitu, preto konflikt s ním nehrozí. Táto predstava sa práve zrútila."
kludne sa tu "hadajme" aj o nesmrtelnosti chrusta, len prosim, necitujme tu pana Schutza
... ani Šebeja, všakže? Ani ...
Keby sme tu kredity nás všetkých, čo tu diskutujeme, dali do absolútnej hodnoty a potom tie absolútne hodnoty našich kreditov sčítali, tak ten súčet by nesiahal ani po päty kreditom Aliho Schutza.
Mne tie niektoré vyjadrenia, ktoré bohorovne dokážu zhodiť len tak, spakruky, nejakú vo všeobecnosti uznávanú osobnosť, ktorá v živote už niečo rukolapné dokázala, ... no mne to pripomína nejaké paničky, ktoré neznesú, že ich kolegyňa má navrch ...
jeho komentare citam a citim z kazdeho z nich nenavist voci niekomu/niecomu o com prave pise ( a je uplne jedno o kom/o com ). staci? samozrejme je to moj subjektivny pocit ktory nikomu nevnucujem.
ale nemyslel som to tak vazne ako to hned niektori pochopili, nech si kazdy cituje koho len chce. skor to bola taka reakcia na "sak vieme, ze aj Fico & Kalinak oznacili sankcie za nezmyselne. Predpokladam, ze aj pomatenec Orban to vidi rovnako. Cize dokonaly suzvuk s "vasim" clankom z Handelsblatt. A co teraz? "...priznavam, pri tomto "argumente" sa mi tych zopar kolecek v hlave zastavilo.
Podobne sa niektoré druhy ľudí vyjadrovali o Masarykovi, Milanovi Hodžovi, Jánovi Ámosovi Komenskom, *****ssovi, Hemingwayovi, Matejovi Bellovi, Albertovi Einsteinovi, Ladislavovi Mňačkovi, Franzovi Kafkovi, ... ... a pritom im intelektuálne nesiahali ani po päty. ... a pritom to boli oveľa vyššie kategórie, ako nejaký Šebej a Schutz. Je to normálne v každej spoločnosti a v každej dobe. Už v starom Grécku, keď intelekt prečnieval, hneď mal plno nepriateľov a neprajníkov. Socrates vám to dosvedčí, spýtajte sa ho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/ukrajina-zastavi-transport-ruske-ropy-nejvic-utrpi-cesi/r~5e523d221f0911e48a2a0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_campaign=B&utm_term=position-6
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Brutalni-videa-Takto-ukrajinsky-nacionalisticky-poslanec-Ljasko-unasi-a-muci-lidi-Stezuje-si-na-nej-uz-i-lidskopravni-instituce-329881
http://www.handelsblatt.com/meinung/kommentare/essay-in-englisch-the-west-on-the-wrong-path/10308406.html
a aby bolo jasne ze to nevyslo v nemeckom denniku typu Novy Cas
http://cs.wikipedia.org/wiki/Handelsblatt
http://www.nwoo.org/2014/08/09/zapad-na-spatne-ceste/
Uz len ta sugestivna recnicka otazka "Chce Rusko expandovat na Západ nebo chce NATO na Východ?" vypoveda celkom dost o nastaveni autora. A vzapati potom to neodmyslitelne podsunutie rovnitka medzi motivaciami Zapadu a Ruska. Klasika. U mna to neni ziadne prebudzanie sa do reality, ale zlahka proti-zapadna (pretoze znacne relativisticka) rutina. Ale chapem, ze toto vas berie.
Naopak, ja dnes citam v SME a Guardian (na ktory mam inak averziu) clanok od jedneho (znameho) autora, ktory naopak vita udajne rodiace sa odhodlanie, menovite aj Nemecka, zoci-voci agresivnemu Putinovsku.
... inak, tí "naši" sú z toho už dosť nervózni. Kto by nebol, keď sú ohrozené také provízie, ako sú z dostavby atómky, ... a iných slovensko-ruských "megaplánov".
... nie je to moja myšlienka, ale súhlasím.
... ani Šebeja, všakže? Ani ...
Keby sme tu kredity nás všetkých, čo tu diskutujeme, dali do absolútnej hodnoty a potom tie absolútne hodnoty našich kreditov sčítali, tak ten súčet by nesiahal ani po päty kreditom Aliho Schutza.
Mne tie niektoré vyjadrenia, ktoré bohorovne dokážu zhodiť len tak, spakruky, nejakú vo všeobecnosti uznávanú osobnosť, ktorá v živote už niečo rukolapné dokázala, ... no mne to pripomína nejaké paničky, ktoré neznesú, že ich kolegyňa má navrch ...
Schutz, Šebej... jedna banda zapredancov.
jeho komentare citam a citim z kazdeho z nich nenavist voci niekomu/niecomu o com prave pise ( a je uplne jedno o kom/o com ). staci? samozrejme je to moj subjektivny pocit ktory nikomu nevnucujem.
ale nemyslel som to tak vazne ako to hned niektori pochopili, nech si kazdy cituje koho len chce. skor to bola taka reakcia na "sak vieme, ze aj Fico & Kalinak oznacili sankcie za nezmyselne. Predpokladam, ze aj pomatenec Orban to vidi rovnako. Cize dokonaly suzvuk s "vasim" clankom z Handelsblatt. A co teraz? "...priznavam, pri tomto "argumente" sa mi tych zopar kolecek v hlave zastavilo.
Podobne sa niektoré druhy ľudí vyjadrovali o Masarykovi, Milanovi Hodžovi, Jánovi Ámosovi Komenskom, *****ssovi, Hemingwayovi, Matejovi Bellovi, Albertovi Einsteinovi, Ladislavovi Mňačkovi, Franzovi Kafkovi, ... ... a pritom im intelektuálne nesiahali ani po päty. ... a pritom to boli oveľa vyššie kategórie, ako nejaký Šebej a Schutz. Je to normálne v každej spoločnosti a v každej dobe. Už v starom Grécku, keď intelekt prečnieval, hneď mal plno nepriateľov a neprajníkov. Socrates vám to dosvedčí, spýtajte sa ho.