nuž, po pár rokoch lacných zím si túto priplatíme .. nevadí bude to náš príspevok demokracii vo svete a možno to prispeje k riešeniu energetickej závislosti od jednej produkčnej a jednej prepravnej krajiny ... diverzifikácia bude heslom nasledovného roku
co je to za klauniada s tym konvojom? uz sa odosielatel rozhodol, ci je to dodavka Cerveneho kriza (ktory o nicom nevie) alebo aka loz plati momentalne?
Uvidíme, sám som zvedavý.
Na druhej strane, prepustil by si náklad svojmu "nepriateľovi" s tým že on to prerozdelí v podstate svojmu "nepriateľovi" na v podstate "nepriateľskom" území ?
tentokrat by som sa necudoval keby ten konvoj fakt viezol len sol muku a generatory. nech putin pre jednoduchy lud vyzera ako velky zachranca z dobrotiveho ruska. to ze humanitarnu pomoc potrebuju miestni obyvatelia kvoli nemu je detail na ktory sa pri hlade nemysli...
nie nemusia usual suspects reagovat ze za situaciu na vychode UA mozu banderovci a teroristi z majdanu...
Pridam jednu overene informaciu. Z doveryhodnych patriotickych kyjevskych kruhov http://tinyurl.com/ny3n9kr . Ma pravdu. Modlime sa aby nam Panboh rozum zachovati racil.
"rozum" je to posledne co by sme posledny rok mali na Ukrajine hladat. "mocni" tam stupili do riadneho hovna a namiesto toho aby si to priznali a utreli ho, tak ho radsej roztieraju kade chodia. tam uz mozeme cakat len zle a este horsie rozhodnutia...
Však Fico má dobrých poradcov. Jemu dosť pomáha napr. aj ten problém na Ukrajine. Poradcovia dobre radia, čo má hovoriť. Čo doma a čo vonku. Však vidno aj tu na fóre, čo chcú ľudia počuť. A to je ešte nič oproti iným "fóram".
na začiatku obliehania sa ukr.dušovali,že pri dobývaní miest Doneck a Luhansk sa nebudú používať ťažké zbrane.Asi chcú,aby dopadli ako Stalingrad.
Len k Stalingradu - masaker obyvatelstva bolo Sovietske dielo - zabranili vlastnym ludom odtial utiect a este ich pouzivali na vojeske ucely - vykopy zakopov atd. Hladomor tam zacal uz predtym, ako sa priblizil Wehrmacht...
a kto mal asi tak kopať zákopy ty pako?čo si si myslel,že vo vojne ich kto kopal...
Stalingrad nemohli rusi za žiadnu cenu pustiť,pretože potom by už definitívne skončili.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Áno Palo, tebe to možno nevadí, len nezabúdaj že nie každý má slušný príjem. To bolo tlačeniek aby ľudia začali kúriť plynom, spomínaš?
Only in Russia
Na druhej strane, prepustil by si náklad svojmu "nepriateľovi" s tým že on to prerozdelí v podstate svojmu "nepriateľovi" na v podstate "nepriateľskom" území ?
nie nemusia usual suspects reagovat ze za situaciu na vychode UA mozu banderovci a teroristi z majdanu...
a k tomu hladaniu rozumu a zlym a este horsim rozhodnutiam: nasej statostrane prave namerali preferencie 45,9%
http://www.topky.sk/cl/11/1417511/Bezradni-Rusi-biedu-priznavaju--Zverejnuju-FOTO-pustych-obchodov-po-celej-krajine-
fotky z Donecka:
http://vk.com/id_irinka_zayac
Len k Stalingradu - masaker obyvatelstva bolo Sovietske dielo - zabranili vlastnym ludom odtial utiect a este ich pouzivali na vojeske ucely - vykopy zakopov atd. Hladomor tam zacal uz predtym, ako sa priblizil Wehrmacht...
Stalingrad nemohli rusi za žiadnu cenu pustiť,pretože potom by už definitívne skončili.