prva veta suhlas ,k druhej len poznamenam ...a "kto" "financuje" tie "oficialne" "statistiky"(cke)" urady?
edit: tie oddelene uvodzovky maju svoj (bez)vyznam
Ale vážne, manželka pracuje už asi 25 rokov v našom štatistickom úrade. Takže mám trochu info aj zvnútra. Ale to nie je až tak podstatné. Určite tam nikto nikoho nepodpláca, aby nám vyšlo, že máme najradšej Čechov a aby takí Rusi boli hlboko pod nimi.
Ja viem, že tú otázku si dal len tak z ***** a že aj tebe je to jasné. Alebo veríš, že máme skoro dvakrát radšej Rusov ako Čechov?
Ja som iba chcel poukázať na dezinformačnú vojnu, ktorá tu zúri. A v nej mali desaťročia vždy navrch KGB, GRU, alebo FSB (formerly KGB). Odporúčam prečítať si Mitrochinov archív.
no ja sa postupne ako starnem vyvijam od: dvoverujem cez dvoveruj ale preveruj az ku tzv. vedeckemu pristupu -never uz nicomu ...a cechov ani nie skor moravakov
"Sedím na konári a je mi dobre" si videl? ... keď sa tam mladá komunistka Deana Horváthová rozhorčovala nad Bolkom Polívkom, keď perníkovej buste Stalina odlomil ucho a ochutnal ho. ... jej odpovedal. "To nič, takých narobíme." NO a tak nejako je aj s takými mapkami.
samozrejme,že gen. Šedivý má triezvy názor ako bývalý vojak.čo sa týka toho urajinou údajne zničeného konvoja napísal presne to čo som tu písal pred pár dňami.
ale neboj Laco tento rozhovor určite nečítal ani tvoj truhlík Schutz či ***** takže to svoje od nich určite dostaneš.
"Sedím na konári a je mi dobre" si videl? ... keď sa tam mladá komunistka Deana Horváthová rozhorčovala nad Bolkom Polívkom, keď perníkovej buste Stalina odlomil ucho a ochutnal ho. ... jej odpovedal. "To nič, takých narobíme." NO a tak nejako je aj s takými mapkami.
Verím tomu,že mi odpovie na moju otazku niekto objektivnejší,pretože Ty nehľadáš pravdu,už si zmanipulovaný,vážne je tu niekto,kto hľada skutočnú pravdu?
Lacko ja tej tvojej regionálnej reči moc neprichádzam na chuť.
čo sa týka gen.Šedivého tak ho sledujem dosť dlho a hlavne od doby keď už nie je v armáde sa pomerne slobodne vyjadruje.
wilier56Ale no taák! Toto ti neberiem. Storočia platí, že zmanipulovať sa skôr dajú neskúsené decká a nie ľudia v rokoch, so životnými skúsenosťami a s vyšším vzdelaním. Stačí si všimnúť rôzne revolúcie v rámci histórie. Všade zneužitá a zmanipulovaná mládež a študenti. Pozri si napríklad takú "kultúrnu revolúciu v Číne", čo tam študentská mládež vystrájala.
Ešte k tomu veku a názorom na politiku. Mám presne takého istého syna, ako si ty. Máme takmer navlas podobné politické názory, pritom tiež chodí aj na "všelijaké" stránky na nete. Vytvoril si taký istý názor, ako mám ja. Dokonca číta aj ten "zapredaný" časopis Týždeň, ako ja. A chodí tam aj do diskusií (narozdiel odo mňa). Dokonca v rámci diskusie o kauze Cervanová zaujal Martina Mojžiša (ten z Týždňa a Pod lampou), že keď bol Mojžiš v Košiciach, pozval ho na obed. Vtedy akurát skončil právo. Teda syn, nie Mojžiš (ten je fyzik).
Prečo to spomínam. Lebo ste obaja rovnako mladí. Porovnávajme rovnako mladých, keď už mňa "diskriminuješ" ( ) pre vek. A otázka je, ktorýže z tých dvoch mladých je zmanipulovaný? Ty budeš tvrdiť, že samozrejme, že zmanipulovaný je môj syn, tvoj rovesník.
triki Nejaký si nesvoj, keď už začínaš oslovovať zdrobnelinami. K tomu sa v takých situáciách uchyľujú neistí ľudia v snahe aspoň tak získať nad protivníkom prevahu.
ved tresnut sa da hocico, na je tu expertov dost, podopriet svoje tvrdenie niecim je uz tazsie - to by sa mohlo lahko obratit.....
vskutocnosti som len chcel vediet ktore su to "oficialné Slovenské media"
Ale ani perníkoví Stalinovia ani mapky nie sú podstatné. Pointa je tá, že jedna krajina vykonáva skrytú vojenskú agresiu voči druhej, ktorej predtým bez mihnutia oka dokonca zabrala časť zvrchovaného územia. To je podstatné. Je to nebezpečný precedens, ktorý hovorí o tom, že v Európe si nakoniec nikto nemôže byť istý svojimi hranicami.
Ostatné bla bla bla slúžia len na odvádzanie pozornosti.
Naďalej platí, že mapiek (hocijakých) ti nakreslím koľko len chceš. Konkrétne aj teraz večer idem nejaké kresliť - pre košický bikemaratón.
No a teraz sa uz len baroncek musis rozhodnut co bude lepsie pre teba, tvoju rodinu, pre tvoje buduce deti ... nechat si robit co chcu od americanov, rusov, cinanov alebo zidov. Je to narocne rozhodovanie? Zidov sme sa zbavili po 50 markach za kus, cinania su zatial trocha od ruky a aky bol rozdiel alebo aky bol udel krajin okupovanych americanmi a rusmi nie je namahave zistit. Teda ak netrpis oblubenou obavou z pouzivania vlastneho rozumu.
Za prve sa musis rozhodnut ty. Rozhodnut kam patris. Ono totiz nepatrit nikam sa neda. Je to len sen zopar bluznivcov. Pripojim copy/paste z facebooku co som pred chvilkou objavil. Pekne formulovane:
..."Vie to väčšina ľudí na tejto planéte: nie je náhodou, že USA sú dodnes magnetom ľudí hľadajúcich slobodu a sebarealizáciu. To sa o Rusku povedať nikdy nedalo a ani dnes nedá. Napriek obrovskej krajine a prírodnému bohatstvu Rusko nedokázalo dať slobodu, dôstojnosť a prosperitu ani Rusom, ani iným národom. Okrem surovej ropy a plynu historicky najúspešnejší ruský vývozný produkt boli červená diktatúra, vodka a lacné kalašnikovy. "...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: tie oddelene uvodzovky maju svoj (bez)vyznam
Ale vážne, manželka pracuje už asi 25 rokov v našom štatistickom úrade. Takže mám trochu info aj zvnútra. Ale to nie je až tak podstatné. Určite tam nikto nikoho nepodpláca, aby nám vyšlo, že máme najradšej Čechov a aby takí Rusi boli hlboko pod nimi.
Ja viem, že tú otázku si dal len tak z ***** a že aj tebe je to jasné. Alebo veríš, že máme skoro dvakrát radšej Rusov ako Čechov?
Ja som iba chcel poukázať na dezinformačnú vojnu, ktorá tu zúri. A v nej mali desaťročia vždy navrch KGB, GRU, alebo FSB (formerly KGB). Odporúčam prečítať si Mitrochinov archív.
......................................................
* - to povedal ten rabín, z toho starého vtipu, na smrteľnej posteli
Čítam skoro všetky významnejšie denníky, ale toto som nikde takto nečítal.
Nie je to u teba tak, že "čo sa babe chcelo, to sa babe snilo"?
ale neboj Laco tento rozhovor určite nečítal ani tvoj truhlík Schutz či ***** takže to svoje od nich určite dostaneš.
... inak, vidím, že si odborník na gen. Šedivého, ... a pritom som presvedčený, že to meno si prvýkrát videl, keď si klikol na ten článok.
Verím tomu,že mi odpovie na moju otazku niekto objektivnejší,pretože Ty nehľadáš pravdu,už si zmanipulovaný,vážne je tu niekto,kto hľada skutočnú pravdu?
čo sa týka gen.Šedivého tak ho sledujem dosť dlho a hlavne od doby keď už nie je v armáde sa pomerne slobodne vyjadruje.
Ešte k tomu veku a názorom na politiku. Mám presne takého istého syna, ako si ty. Máme takmer navlas podobné politické názory, pritom tiež chodí aj na "všelijaké" stránky na nete. Vytvoril si taký istý názor, ako mám ja. Dokonca číta aj ten "zapredaný" časopis Týždeň, ako ja. A chodí tam aj do diskusií (narozdiel odo mňa). Dokonca v rámci diskusie o kauze Cervanová zaujal Martina Mojžiša (ten z Týždňa a Pod lampou), že keď bol Mojžiš v Košiciach, pozval ho na obed. Vtedy akurát skončil právo. Teda syn, nie Mojžiš (ten je fyzik).
Prečo to spomínam. Lebo ste obaja rovnako mladí. Porovnávajme rovnako mladých, keď už mňa "diskriminuješ" (
triki Nejaký si nesvoj, keď už začínaš oslovovať zdrobnelinami. K tomu sa v takých situáciách uchyľujú neistí ľudia v snahe aspoň tak získať nad protivníkom prevahu.
andrej25 linky nevzdelávajú
vskutocnosti som len chcel vediet ktore su to "oficialné Slovenské media"
Prečo sa pýtaš mňa? Ja som nič také ako "oficialné Slovenské media" nespomínal. Opýtaj sa wilier56, on ich spomínal, že ktoré to sú.
...a ako ti mám dať link na niečo, čo som nečítal? Alebo sa to dá?
S tou mapkou to bude asi pravda,ked už aj SME to potvrdzuje,čo je na tej mapke http://www.sme.sk/c/7353655/separatisti-vstupili-novoazovska-ktory-je-na-ceste-na-krym.html
Ale ani perníkoví Stalinovia ani mapky nie sú podstatné. Pointa je tá, že jedna krajina vykonáva skrytú vojenskú agresiu voči druhej, ktorej predtým bez mihnutia oka dokonca zabrala časť zvrchovaného územia. To je podstatné. Je to nebezpečný precedens, ktorý hovorí o tom, že v Európe si nakoniec nikto nemôže byť istý svojimi hranicami.
Ostatné bla bla bla slúžia len na odvádzanie pozornosti.
Naďalej platí, že mapiek (hocijakých) ti nakreslím koľko len chceš. Konkrétne aj teraz večer idem nejaké kresliť - pre košický bikemaratón.
..."Vie to väčšina ľudí na tejto planéte: nie je náhodou, že USA sú dodnes magnetom ľudí hľadajúcich slobodu a sebarealizáciu. To sa o Rusku povedať nikdy nedalo a ani dnes nedá. Napriek obrovskej krajine a prírodnému bohatstvu Rusko nedokázalo dať slobodu, dôstojnosť a prosperitu ani Rusom, ani iným národom. Okrem surovej ropy a plynu historicky najúspešnejší ruský vývozný produkt boli červená diktatúra, vodka a lacné kalašnikovy. "...