politika a vojna ma vela spolocneho. nebudeme tu predsa zasierat forum
"Zabudnime na hodnoty. Prečo bolo prímerie dohodnuté až na nedeľu (15.2.) ráno? Aby si obe strany zastali svoje pozície. Je to ale málo na to, aby bola zažehnaná vojna. Okolnosti ma vedú k tomu, že prímerie bude skoro porušené, na Ukrajine hrozí vojna veľkého rozsahu," upozornil Fico.
hmm mslim ze mozme ocakavat vlnu utecencov na nasej hranici.
Sprostým spôsobom si robí srandu z cudzieho nešťastia. Keď bude na Slovensku prebiehať podobná katastrofa, aká vinou kyjevských fašistov prebieha na východe Ukrajiny, tak mu úsmev zmrzne.
keby polícia/armáda na ukrajine bola na začiatku tvrdá tak by do krajiny nemuselo zasahovať nato/eu/oficálny ruský dovolenkári a nemuseli by sa dohadovať kto za čo môže ... mali to zaťať na začiatku a ostalo by status qou .. tá prílišná mäkkosť a liberalizmus je hyenám tam hore totálne na smiech
problém je skôr v tom,že v každej krajine sa nájdu warlordi ktorí proste bezhlavo a za každých okolností do toho pôjdu.keď vidím toho Jacenjuka sa mi chce grcat.Ukrajine bez pôžičiek je už dávno po krachu.na jar ,ale príde pomajdanovské bolenie brucha a neverím tomu ,že tam nedôjde k sociálnym výbuchom.
Prave som sa docital, ze sudruh Randsdorf europoslanec za KSC objavil obklucenych 2200 vojakov NATO pri Debalceve http://tinyurl.com/l52mpcv . Domobrana co vykradla miestny sklad policie drzi v obkluceni 2200 po zuby vyzbrojenych profikov. Zaujimave, ze tunajsia uderka o tom nema informacie. Nemate v tom dajaky chaos?
ten problem nie je az taky zlozity ako sa zda...kazdy si chce z uz teraz rozvratenej Ukrajiny urvat co sa da...rusi, amici, ako aj niektori ukrajinci. europania uz ani nie lebo pochopili ze je zle, stiahli chvost a zacali sa modlit ( stacil mi pohlad na beznadej Merkelovej a Hollanda v Misku ked podpisali ten zdrap papiera )
myslim ze kazdy jeden polointeligent dokaze vyhrotit situaciu az do takehoto stadia aky je teraz, ale len rozumny clovek to dokaze ukoncit. smolou je ze nech pozeram ako pozeram, ziadneho rozumneho tam teraz nevidim.
Prave som sa docital, ze sudruh Randsdorf europoslanec za KSC objavil obklucenych 2200 vojakov NATO pri Debalceve http://tinyurl.com/l52mpcv . Domobrana co vykradla miestny sklad policie drzi v obkluceni 2200 po zuby vyzbrojenych profikov. Zaujimave, ze tunajsia uderka o tom nema informacie. Nemate v tom dajaky chaos?
Chaos má v tom jedine tak súdruh Ransdorf a jeho rusofilní kolegovia...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Zabudnime na hodnoty. Prečo bolo prímerie dohodnuté až na nedeľu (15.2.) ráno? Aby si obe strany zastali svoje pozície. Je to ale málo na to, aby bola zažehnaná vojna. Okolnosti ma vedú k tomu, že prímerie bude skoro porušené, na Ukrajine hrozí vojna veľkého rozsahu," upozornil Fico.
hmm mslim ze mozme ocakavat vlnu utecencov na nasej hranici.
(Carl von Clausewitz)
http://zivot.azet.sk/clanok/19473/sociolog-katolicka-cirkev-prebera-prejavy-nabozenskeho-a-politickeho-fundamentalizmu
kto u koho "dovolenkuje" ???
Cely problem je vsak ovela zlozitejsi nez nase ( tvoje, moje, ine ......) pohlady a nazory na tento konflikt.
myslim ze kazdy jeden polointeligent dokaze vyhrotit situaciu az do takehoto stadia aky je teraz, ale len rozumny clovek to dokaze ukoncit. smolou je ze nech pozeram ako pozeram, ziadneho rozumneho tam teraz nevidim.
Uderka by si mohla precitat starsie "zarucene" informacie na svojich studniciach mudrosti, ze ako to vyzeraju bombastcke titulky s odstupom casu
Chaos má v tom jedine tak súdruh Ransdorf a jeho rusofilní kolegovia...