Obdivujem tvoj zapal. Nech ta ciastocne ukludnim Piano si platim. Mozno som blbec ale v aktivite sa ti nevyrovnam. Takze by som ta poprosil aby si si obcas vypil pohar studenej vody, dychal zhlboka a potesi ak skusis pri tak dlhych prispevkoch urobit aj resume pre menej trpezlivych. Toto ta v kurze neucili?
PS Pokial by ta moje slova urazali - prepac ale mam vypestovanu alergiu na anonymov.
Mne z toho vychadza, ze on tym aktivnym blbcom myslel Mesika a nie teba.
A ze sa tu ludia s odlisnymi nazormi nezdrzia dlho, to je zrejme dane skatulkovanim a nalepkovanim prave z vasej strany ... Hned je oponent oznaceny za plateneho agenta (ozaj, nepripomina ti to dobu minulu?) Putina, ci Kremla ...
Ja som povedal, ze do tejto temy uz prispievat nebudem, ale ta vasa dnesna potycka ma vyprovokovala k reakcii. Stale sa divim, ako su zastancovia jednej ci druhej strany schopni znosit a zhanobit oponentov. Pritom jedna aj druha strana ma svoje maslo na hlave.
A toto je uz naozaj moj posledny prispevok v tejto teme. Na tomto fore som koli MTB a s tym spojenymi cinnostami. V tomto tu ocakavam spriaznene duse. Politika ludi skor rozdeluje.
laco cim zavadzam? vo svojom prispevku nevyvracias nic co by som predtym nenapisal. v clanku sa pise, ze to bolo v Baltickom mori a ze teda nerozumiem tu hysteriu v mediach, chapal by som keby to bolo pri Kalifornii. presne tak ako som to napisal, myslim, ze je to pochopitelne. len si to precitaj v klude cele. a oprav si zavadzanie s US konvojom, dakujem.
resp. skus mi teda vysvetlit ako si teda ty pochopil toto:
... avsak celkovy dojem clanok budi (clanok na sme), ako keby ho ten Flanker (Su-27) nalietaval pri Kube ci Kalifornii (nie nad Baltikom). Toto sa dialo takmer na ruskom dvorku v Baltickom mori ... (bolo by menej pochopitelne ak by sa to dialo cele pri Kalifornii, Kube, Aljaske a atd dopln si sam) to by sa dalo hovorit o agresii, ale to by si videl od Ukrajiny asi uz aj ziaru.
pista ano triedny nepriatel je a mal byt samozrejme obciansky aktivista z Tvojho prispevku, nie Ty, preto sorry ak si to nahodou bral osobne na seba.
za anonyma sa napriek tomu nepovazujem i ked osobne sme sa nestretli. moj zapal a skolenie v kurze atd atd atd teda necitim potrebu dalej rozvadzat.
pre tych kt. sa nechce citat vsetko skratena verzia: Vsetko je inak! A ze kazda minca ma 2 strany. Aj ked vsetci chvalia cisarove nove saty, cisar je nahy!
A ze sa tu ludia s odlisnymi nazormi nezdrzia dlho, to je zrejme dane skatulkovanim a nalepkovanim prave z vasej strany ... Hned je oponent oznaceny za plateneho agenta (ozaj, nepripomina ti to dobu minulu?) Putina, ci Kremla ...
Ja som povedal, ze do tejto temy uz prispievat nebudem, ale ta vasa dnesna potycka ma vyprovokovala k reakcii. Stale sa divim, ako su zastancovia jednej ci druhej strany schopni znosit a zhanobit oponentov. Pritom jedna aj druha strana ma svoje maslo na hlave.
A toto je uz naozaj moj posledny prispevok v tejto teme. Na tomto fore som koli MTB a s tym spojenymi cinnostami. V tomto tu ocakavam spriaznene duse. Politika ludi skor rozdeluje.
V podstate s tebou suhlasim a v tejto teme sa uz ozyvam skor vzacne, ale teraz som bol osloveny. Mojej odpovedi mozes vycitat ironiu ale oznacenie anonyma za anonyma snad nie je utok ani nalepkovanie. Politika rozdeluje ale napriek tomu by jej obete (co sme my vsetci) nemali slepo nasledovat modne ikony. Mne vadi modny antiamerikanizmus modne lahke laviciarstvo a modna dovera v silnych vodcov. Az prilis casto sme na to doplacali.
BTW Na rozdiel od poniektorych aktivistov tejto temy tu prezentujem dost bikingu na to aby si mi uveril, ze tiez som tu hlavne kvoli nemu.
laco nerad takuto tapetu ale editovana a skratena verzia - vraj to bolo pridlhe
laco cim zavadzam? vo svojom prispevku nevyvracias nic co (by*) som predtym (ne*)napisal (*errata - aby to bolo spravne). v clanku sa pise, ze to bolo v Baltickom mori a ze teda nerozumiem tu hysteriu v mediach, chapal by som keby to bolo pri Kalifornii. presne tak ako som to napisal, myslim, ze je to pochopitelne. len si to precitaj v klude cele. a oprav si zavadzanie s US konvojom, dakujem.
... avsak celkovy dojem clanok budi (clanok na sme), ako keby ho ten Flanker (Su-27) nalietaval pri Kube ci Kalifornii (nie nad Baltikom). Toto sa dialo takmer na ruskom dvorku v Baltickom mori ... (bolo by menej pochopitelne ak by sa to dialo cele pri Kalifornii, Kube, Aljaske a atd dopln si sam) to by sa dalo hovorit o agresii, ale to by si videl od Ukrajiny asi uz aj ziaru.
Ale rad by som si precital ozaj objektivne porovnanie co je vacsou demostraciou sily alebo provokaciou. 115 obrnenych transporterov, ktore nemoze nikto zastavit a skontrolovat ani trestne stihat v pripade, ze by sa nahodou nieco stalo, alebo zopar osamelych vlkov na motorkach, ktorych moze spokutovat prvy Jaczek aj za chybajuce lekarnicky ked bude chciet. A iste je, ze si so sebou nemozu doviezt viac ako vyskakovaci nozik.
"vymetené kotrby oslavujúce zločinecký režim a ideológiu to určite sú"
nepretacaj a nedramatizuj zbytocne. v prvom rade boli polozit vence a tym si uctit nasich dedov ktori nam zabezpecili dnesny svet v ktorom zijeme. cele to prebehlo spontanne bez zbytocnych prihovorov a trvalo to tak hodinku. tolko ludi som tam videl naposledy ked som skladal pioniersky slub...
Na Stalinovom hrobe НОЧНЫЕ ВОЛКИ ВОЗЛОЖИЛИ ЦВЕТЫ НА МОГИЛУ СТАЛИНАOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
@matvej11
No hej, uctili si našich dedov, ale presne tak si uctia aj despotu, ktorý sa postaral o to, že iní naši dedovia prežili život a často premrhali svoj potenciál v neslobode/marazme, ktoré tak poznačili tunajšiu mentalitu, že ešte aj my dnes dopady tohto všetkého zažívame v našich dennodenných životoch, a ani naša generácia sa už z toho nestihne celkom vyhrabať. Ktovie, čím si podľa teba takáto fajta vyslúžila to (vaše) privítanie na Slavíne spolu s krojovanými dievkami, chlebom a soľou. Ale to je viac-menej len rečnícka otázka a nepodstatný dovetok k tejto odchádzajúcej téme.
Mozne to je. Spoluziak sluzil u tankistov. Legendarny T-34. Tam sa vraj radilo tak, ze vodic zatahal strelca co stal nad nim za nohu a ten mohutnym kopnutim do radiacej paky preradil ... mozno sa vratili k tradicnym metodam co im pomahali vyhrat minulu vojnu.
pista uz sa sa chvilami bal, ze musel strelca potahat, no nie, za nohu
stax v poriadku vyzvu prijimam, skusim teda este raz. nepisal som to ako fakt, ze nedokazal spravne zaradit len poukazal na to, ze aj to by bola jedna moznost. ako aj so zaradenim 'vtipkarskeho' videa do politiky aj napriek tomu, ze sam autor zacal prispevok vetou, ze nieco do Vtipkara.
takze este raz a dajme sancu aj zdravemu rozumu, dobre?
skus si teda este raz pozriet spominane video. ako aj z titulky YT videa vidno Armata je ocividne prikovana k zemi a tazne vozidlo presmykuje na mieste. cize ANO, moznost so zlou zradenou rychlostou je ako inak nemozna, nakolko Armate motor stale bezi a po cely cas bezal.
co bolo podla inych zdrojov asi aj 15minut, vodic vraj nevedomky pouzil/aktivoval horsku brzdu a nakolko sa to stalo pocas generalky, na novom kuse techniky, kde sa da predpokladat len zbezna zaskolena obsluha mi to az taky fail nepripadne. samotny vyrobca UVZ Group (UralVagonZavod) chcel poskytnut aj vodica co ruske gumy odmietli a takto to dopadlo.
ale usmevne iste je nakolko sa s tym chceli pomachrovat a teraz takto to maju normalne vycapene aj na RT a nikto s tym nerobi tajnosti. nakoniec pobavilo aj mnozstvo ludi okolo.
... ja si myslím, že nejaká bezvýznamná porucha nejakého tanku nakrútená na video si nezaslúži toľko pozornosti, ... ani toľko písmen naťukaných do klávesnice.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS Pokial by ta moje slova urazali - prepac ale mam vypestovanu alergiu na anonymov.
Mne z toho vychadza, ze on tym aktivnym blbcom myslel Mesika a nie teba.
pista ano triedny nepriatel je a mal byt samozrejme obciansky aktivista z Tvojho prispevku, nie Ty, preto sorry ak si to nahodou bral osobne na seba.
za anonyma sa napriek tomu nepovazujem i ked osobne sme sa nestretli. moj zapal a skolenie v kurze atd atd atd teda necitim potrebu dalej rozvadzat.
pre tych kt. sa nechce citat vsetko skratena verzia: Vsetko je inak! A ze kazda minca ma 2 strany. Aj ked vsetci chvalia cisarove nove saty, cisar je nahy!
V podstate s tebou suhlasim a v tejto teme sa uz ozyvam skor vzacne, ale teraz som bol osloveny. Mojej odpovedi mozes vycitat ironiu ale oznacenie anonyma za anonyma snad nie je utok ani nalepkovanie. Politika rozdeluje ale napriek tomu by jej obete (co sme my vsetci) nemali slepo nasledovat modne ikony. Mne vadi modny antiamerikanizmus modne lahke laviciarstvo a modna dovera v silnych vodcov. Az prilis casto sme na to doplacali.
BTW Na rozdiel od poniektorych aktivistov tejto temy tu prezentujem dost bikingu na to aby si mi uveril, ze tiez som tu hlavne kvoli nemu.
http://ukraineatwar.blogspot.co.uk/2015/05/russian-shelling-donetsk-again-and.html
nepretacaj a nedramatizuj zbytocne. v prvom rade boli polozit vence a tym si uctit nasich dedov ktori nam zabezpecili dnesny svet v ktorom zijeme. cele to prebehlo spontanne bez zbytocnych prihovorov a trvalo to tak hodinku. tolko ludi som tam videl naposledy ked som skladal pioniersky slub...
Na Stalinovom hrobe
НОЧНЫЕ ВОЛКИ ВОЗЛОЖИЛИ ЦВЕТЫ НА МОГИЛУ СТАЛИНАOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
@matvej11
No hej, uctili si našich dedov, ale presne tak si uctia aj despotu, ktorý sa postaral o to, že iní naši dedovia prežili život a často premrhali svoj potenciál v neslobode/marazme, ktoré tak poznačili tunajšiu mentalitu, že ešte aj my dnes dopady tohto všetkého zažívame v našich dennodenných životoch, a ani naša generácia sa už z toho nestihne celkom vyhrabať. Ktovie, čím si podľa teba takáto fajta vyslúžila to (vaše) privítanie na Slavíne spolu s krojovanými dievkami, chlebom a soľou. Ale to je viac-menej len rečnícka otázka a nepodstatný dovetok k tejto odchádzajúcej téme.
T-14 Armata Russian super tank FAILOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
No hej, uctili si našich dedov ...
Vaši dedovia boli obaja padlí sovietski vojaci? ... lebo tých si prišli, no oné, ... uctiť.
skus este raz...
stax v poriadku vyzvu prijimam, skusim teda este raz. nepisal som to ako fakt, ze nedokazal spravne zaradit len poukazal na to, ze aj to by bola jedna moznost. ako aj so zaradenim 'vtipkarskeho' videa do politiky aj napriek tomu, ze sam autor zacal prispevok vetou, ze nieco do Vtipkara.
takze este raz a dajme sancu aj zdravemu rozumu, dobre?
skus si teda este raz pozriet spominane video. ako aj z titulky YT videa vidno Armata je ocividne prikovana k zemi a tazne vozidlo presmykuje na mieste. cize ANO, moznost so zlou zradenou rychlostou je ako inak nemozna, nakolko Armate motor stale bezi a po cely cas bezal.
dovolim si copy&paste (z dobreho zdroja): "O približne 30 minút neskôr však bol schopný pokračovať ďalej, keď zlyhal pokus o odtiahnutie stroja, povedal svedok pre Reuters."
Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/7793439/nova-rus*****-pokazila-tank-nezvladol-skusku-na-prehliadku.html#ixzz3ZdNY3tFO
co bolo podla inych zdrojov asi aj 15minut, vodic vraj nevedomky pouzil/aktivoval horsku brzdu a nakolko sa to stalo pocas generalky, na novom kuse techniky, kde sa da predpokladat len zbezna zaskolena obsluha mi to az taky fail nepripadne. samotny vyrobca UVZ Group (UralVagonZavod) chcel poskytnut aj vodica co ruske gumy odmietli a takto to dopadlo.
ale usmevne iste je nakolko sa s tym chceli pomachrovat a teraz takto to maju normalne vycapene aj na RT a nikto s tym nerobi tajnosti. nakoniec pobavilo aj mnozstvo ludi okolo.
To len starka vedia ako to bolo
Fico síce dosť vzadu, ale nebol úplne posledný.
http://orgo-net.blogspot.sk/2015/03/zurici-nulandova-volala-do-kremlu.html