Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tento Bieloruský pajác to má v tej hlave ešte viac prepnuté ako ten Ruský:

V referende v Bielorusku boli schválené ústavné zmeny, ktoré podľa kritikov ďalej upevnia moc Alexandra Lukašenka až do roku 2025. Zmeny zahŕňajú zrušenie neutrálneho bezpečnostného statusu, vďaka ktorému budú môcť byť na bieloruskom území rozmiestnené jadrové zbrane iných štátov, napríklad Ruska. Tento bod zároveň umožní stálu prítomnosť ruských síl na území krajiny.
Podľa bieloruskej centrálnej volebnej komisie za zmeny ústavy hlasovalo 65,2 percenta účastníkov.

Rusko podľa ukrajinskej armády pri nočnom útoku na letisko v Žytomire použilo raketu Iskander odpálenú z Bieloruska. Minsk sa pritom zaviazal, že vzhľadom na nadchádzajúce mierové rokovania nepovolí raketové útoky zo svojho územia.

Vyzerá to že Rusi kašlú na nejaké uzatváranie vzdušného priestoru:

Kanada uviedla, že lietadlo ruských aerolínií Aeroflot v nedeľu narušilo jej vzdušný priestor. Krajina svoje nebo uzavrela pre ruské lietadlá v rovnaký deň v dôsledku ruskej invázie na Ukrajinu. Let smeroval z Miami do Moskvy.
Zobraziť komentár 28.02.2022 - 08:43:04
00
Preklad google:

Pozrite sa na tie tváre. Takto vyzerajú izraelskí lekári a záchranári, ktorí chodia na Ukrajinu. Pristáli v Rumunsku, prekročili hranice do Moldavska, aby sa dostali k nám.
Ukazuje sa, že Židia idú na "nacistickú" Ukrajinu s cieľom zachovať čo najviac "nacistov", ktorých sa dotkli "osloboditelia"? Niečo v Putinových hádankach nevyšlo.

scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net

scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net
Zobraziť komentár 28.02.2022 - 08:43:40
314
gen. Macko teraz v rozhlase celkom dobre popisuje, ako prebiehajú boje
Zobraziť komentár 28.02.2022 - 09:16:55
00
tu je s nim rozhovor zo soboty
https://www.youtube.com/watch?v=XxNfmo_L7SQ
Zobraziť komentár 28.02.2022 - 09:28:58
03
Hackerská skupina Anonymous na svém twitteru uvedla, že napadla server běloruských železnic. Podle nich jsou aktuálně všechny služby mimo provoz a následně budou i deaktivovány. To se změní až pokud ruské jednotky opustí území Běloruska. :y:
Zobraziť komentár 28.02.2022 - 09:39:43
214
Rusko od Swift už odpojili ? alebo sa to ešte nerealizovalo ?
Zobraziť komentár 28.02.2022 - 09:44:30
00
ruská štetinky z ONLYFANS sa sťažujú že si nevedia vybrať zárobky :D :D :D jojoooj to nasere :D
Zobraziť komentár 28.02.2022 - 09:48:50
012
Už tak slabý a zdevastovaný rubeľ padol o 30%, a Ruská centrálna banka zvýšila z obáv pred ďalšou devalváciou rubľa základnú úrokovú sadzbu z 9,5% na 20%. To sú v normálnych ekonomikách absurdné čísla. Dá sa čakať nárast výberu hotovosti z ruských bánk, ktorých finančné zdravie je už teraz nalomené. Napr. Sberbank smeruje do veľkých problémov. Finančné nástroje potlačia Rusko viac, ako konvenčné zbrane namierené proti nim.
Zobraziť komentár 28.02.2022 - 09:51:22
05
hS vypli diskusie:
"Zároveň sme vypli diskusie pod článkami. Veľmi nás to mrzí a je to za existenciu Hlavných správ prvýkrát. Urobili sme tak paradoxne kvôli vám, aby ste v zápale argumentácie s názorovými oponentami nenapísali niečo, kvôli čomu by ste mali neskôr poťahovačky, alebo by vám hrozilo doživotie."
Zobraziť komentár 28.02.2022 - 09:52:13
00
No chcel som prispieť do tejto témy, až keď prejdem 500km, ale nedá mi. :-)

Osobne som presvedčený, že:
1. Rusko je v tejto vojne agresor, čakal som, že obsadí len Luhansk a Doneck podľa príkladu z bodu 8., a nie že napadne Ukrajinu komplet, čo je už moc;
2. Vojna je zbytočná a nemá zmysel a sa ma aj trochu osobne týka, nakoľko mám vzdialenú rodinu vo Volgograde, v Michailovke a vo Smolensku, a na druhej strane mám aj známých na Ukrajine, teda kamarárky v Kyjeve s malými deťmi, z ktorých jedna ostala v meste, druhá je už dúfam na Slovensku;
3. Putin nie je druhý Hilter, ale druhý Stalin (čo je podľa mňa horšie, je ťažšie predikovateľný);
4. Ak chce NATO mier, musí byť schopné zasiahnuť vojensky, podporovať Ukrajinu zbraňami a uvaľovať sankcie na Rusko nestačí (sankcie potrestajú hlavne obyčajných ľudí, nie režim);
5. Dezinformácie idú z oboch strán, ako z tej ruskej, tak aj z tej ukrainskej, či západanej;
6. Treba rozlišovať aj medzi Rusmi: ruský režim v Kremli je úplne niečo iné ako vidiečan, ktorý má všetko na háku ak má pri sebe vodku, či stratený ruský vojak - záklaďák v ukrajinskom poli;
7. Čo sa týka nejakej schopnej ruskej opozície voči putinovmu režimu, tak tá jediná je v Garim Kasparovom, ktorý žije v súčasnosti USA, a ktorý teraz má šancu, ak sa jej chopí.
8. USA s NATO sú tiež agresori a dali putinovmu režimu návod ako "legálne" na to: napr. vojna v Iraku, v Afganistane, unznanie Kosova, na čo tiež netreba zabudnúť;

A na záver: názor nie je ihneď objektívna pravda. Teda, toto je len a len môj názor a ten objektívna pravda byť nemusí.
Zobraziť komentár 28.02.2022 - 09:57:18
26
arrow_leftDredd napísal:
Už tak slabý a zdevastovaný rubeľ padol o 30%, a Ruská centrálna banka zvýšila z obáv pred ďalšou devalváciou rubľa základnú úrokovú sadzbu z 9,5% na 20%. To sú v normálnych ekonomikách absurdné čísla. Dá sa čakať nárast výberu hotovosti z ruských bánk, ktorých finančné zdravie je už teraz nalomené. Napr. Sberbank smeruje do veľkých problémov. Finančné nástroje potlačia Rusko viac, ako konvenčné zbrane namierené proti nim.

Akoze beznych rusov mi je aj luto, takymto tempom bude cochvila Rusko uplnym chudobincom sveta ( bezneho rusa beriem z toho pohladu ze vdaka dlhorocnej kremelskej propagande vlastne ani nevie ako vyzera a funguje realny svet okolo neho... )
Zobraziť komentár 28.02.2022 - 10:01:07
00
Sasulnik za ten záver :y:
Zobraziť komentár 28.02.2022 - 10:01:59
00
z twitteru
https://pbs.twimg.com/media/FMowIJwX0AIlqDc?format=jpg&name=small

https://twitter.com/iLepikVonWiren/status/1498062746989981698
Zobraziť komentár 28.02.2022 - 10:03:46
11
Ľubomír Galko,status na FB :y: sám by som to lepšie nenapísal:
Smrad Blaha vyplakáva a vyhráža sa políciou a trestnými oznámeniami tým, čo mu napíšu od srdca, čo je za hajzla. Presne ten smrad Blaha, ktorý celý svoj nehodný politický život postavil na hecovaní tých najnižších pudov voči mierumilovným nekleptokratickým a slušným ľuďom na Slovensku, ktorí sa ničím nikdy neprevinili, akurát mali plné zuby zločineckej smeráckej organizácie, ktorej je aj on členom, dnes volá po pomoci OČTK. Tých OČTK, ktoré on nikdy neuznával, zosmiešňoval ich, nadával im a teraz ich prosí o pomoc. Má strach, zmrd. To je dobre. Pevne verím, že čas, keď si preňho OČTK prídu, sa nezadržateľne blíži. Dovtedy nech sa aspoň bojí.
Zobraziť komentár 28.02.2022 - 10:12:26
08
aj tu mu riadne naložil,hajzlovi špinavému smeráckemu:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10222937033987524&set=a.1190810683605
Zobraziť komentár 28.02.2022 - 10:16:29
12

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up