Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nuž peniaze,vzdelanie a u niektorých aj moc ešte nikdy nikomu nezaručovali inteligenciu.
Tá sa našťastie nedá kúpť.
Zobraziť komentár 12.08.2010 - 11:52:38
00
Nezamienajte si spolocensku etiketu a bonton s inteligenciou. Sulik je vidlak, ale blby byt nemusi. Ale je pravda, ze jeho vystupovanie nam nepomaha - aspon Radicova zachranuje image krajiny v ociach zahranicia.
Zobraziť komentár 12.08.2010 - 12:43:26
00
to je tolko proklamovana neskusenost v politike ... vsak oni sa naucia obliekat aj spravat ;-] len v dusi ostanu aj tak velke deti co sa tu za statne len hraju
Zobraziť komentár 12.08.2010 - 12:50:02
00
Radicova moze zachranovat akurat tak nejake pocestne divadlo, clovek caka co mudre povie ale ona povie vacsinou nic, ale za to velmi krasne ba priam az poeticky. vidiet ze chodia s Dzurindom k tomu istemu ucitelovi, akurat ze ona k tomu pridala este jej preafektovanost
Zobraziť komentár 12.08.2010 - 21:06:47
00
áno všetci sú vidláci neokrôchaní. Ale aj tak sa mi dýcha 100x lepšie ako keď tam boli protokoldodržujúci červenokravátni hezouni.
Zobraziť komentár 12.08.2010 - 21:56:39
00
Podpisujem sa pod pisosipove vyhlasenie.
Zobraziť komentár 12.08.2010 - 21:57:55
00
Neviem ako sa môže niekomu dýchať ľahšie mesiac po nástupe novej vlády...ibaže by ste boli nejakí politickí väzni :lol:
Zobraziť komentár 12.08.2010 - 23:03:57
00
áno všetci sú vidláci neokrôchaní. Ale aj tak sa mi dýcha 100x lepšie ako keď tam boli protokoldodržujúci červenokravátni hezouni.

...a čo ťa doteraz niekto za niečo držal?
Zobraziť komentár 13.08.2010 - 00:47:40
00
Ak si si pod Ficovim vyhraznym tonom, Slotovou sprostostou a Meciarovou bezuhonnostou nepripadal ako poddany, tak bud si sa zucastnoval na hostine alebo si stastny clovek.
Zobraziť komentár 13.08.2010 - 10:27:12
00
Nie nepripadal,ja sa nikdy necítim ako poddaný...ty snáď áno?
Politika ti život nezmení a čím skôr to pochopíš tým lepšie pre teba.(a ani tvoju gramatiku ti nezlepší).
Zobraziť komentár 13.08.2010 - 10:51:11
00
dycha sa ti mozno lepsie ak je tvoj otec podnikatel a vie ze zasa zacina lepsia era pre strednych a velkych podnikatelov. normalnemu cloveku ktory nepracuje v statnej sprave moze byt jedno kto je pri moci, to ze sa niekto citi ako poddany to su take krcmove reci. ak nam EU zrusi eurofondy uvidime komu a ako sa bude dychat...
Zobraziť komentár 13.08.2010 - 12:38:08
00
Ako poddany som si nepripadal ani ked to bolo ustavne prikazane. Ale nemam rad ak sa ku mne vrchnost chova ako biresom. Ale asi mame za sebou ine zivotne skusenosti, tak si pockaj az spoznas o co ide.

PS1 Kto je "normalny clovek"? Ten co caka az sa o neho nejaky Fico postara, az mu podhodi omrvinky co mu prekazaju na stole? Pre mna je normalny ten co sa snazi chovat samostatne a byt co najmenej zavisly.

PS2 Moja gramatika? Kedysi sa podobne odbehavalo od problemu tvrdenim, ze my neprenasledujeme cernochov.
Zobraziť komentár 13.08.2010 - 15:08:06
00
Este 2 triki Viem, ze je v mode tvrdit, ze politika je daco mimo nas. Tebe nenaskakuju vyrazky ked nam zacnu mavat pred nosom marxizmom. Ja som diktaturu proletariatu a veducu ulohu strany zazil a neprajem ju ani tebe. Skus pochopit, ze mne je to fuk co tu bude za desat rokov na rozdiel od vacsiny z vas.
Zobraziť komentár 13.08.2010 - 15:11:52
00
Skus pochopit, ze mne je to fuk co tu bude za desat rokov na rozdiel od vacsiny z vas.
nechapem, takze pre teba je dolezita len sucastnost a je ti jedno ked pojde statny rozpocet do sraciek, pripadne prideme o eurofondy pripadne este iny strasnejsi scenar?

normalny clovek je pre mna clovek s platom dajme tomu medzi 400 a 1200Eur. momentalne je takemu cloveku jedno kto je pri vlade. kazda vlada si nejake tie zmeny porobi, ale nic vazneho. na ten idiotsky sulikov napad s odvodmi ktory nie je ani jeho napadom aj tak nebude podpora, DPH by musel zvisit asi aj Fico. jedine co sa zmeni je to komu blizke firmy dostanu statne zakazky, a teraz sa zmenilo to ze polovica sveta si mysli ze sme este na stromoch a televizori maju len v bratislave, kedze druhy najvyzsi cinitel sa tak chova...
Zobraziť komentár 13.08.2010 - 15:55:18
00
K prvemu nepochopeniu - za desat rokov budem statisticky uz v krematoriu.

Clovek ktoremu je jedno, ze kto je pri vlade ... mozem len doporucit aby si chodil po svete, dival sa vlastnymi ocami, nezral sluby a nedal sa oblbovat. 8)
Zobraziť komentár 13.08.2010 - 18:15:51
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up