Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Jedno nemusí vylučovať druhé. Fico pozná štruktúru obyvateľstva SR a je natoľko bezcharakterný, že toho využíva naplno k zabezpečení svojich životných potrieb. Sociálne siete mu to len značne uľahčili. To, že pritom naštve aj svojich oponentov, je len vítaný "by-product".
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 19:31:19
00
arrow_leftbladerunner napísal:
K tomu, že sa ľudia "vytáčali do červena" mohli dosť výrazne prispieť aj socsiete, keďže smerácke a ruské hovnomety chrlili sračky ako nikdy predtým.
Rôzne opatrenia boli aj v iných krajinách, a pochybujem že všade sa ľudia vytáčali do červena...

v ktorych inych europskych krajinach si mal povinne "celonarodne" testovanie a po prechode hranice povinny pobyt v karantene za ktory si si este musel aj zaplatit?
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 19:50:06
00
Aj bracho v taliansku sa musel chodit testovat, musel byt doma v karantene, ked odniekal docestoval. Tam sa s ludni karabinieri neparali ako tu nasi okukovaci v uniformach.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 19:52:44
01
pbs.twimg.com
:rain:
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 19:59:23
07
arrow_leftTecka napísal:
Aj bracho v taliansku sa musel chodit testovat, musel byt doma v karantene, ked odniekal docestoval. Tam sa s ludni karabinieri neparali ako tu nasi okukovaci v uniformach.

Celoplosne testovanie tam nemali. V tom bolo Slovensko unikat.
A rovnako tam z hranice nezvazali policajti ludi do statom nariadenej karanteny za ktoru si este museli zaplatit za pobyt.

"musel byt doma" je nieco uplne ine, asi si uz zabudol

https://tvnoviny.sk/domace/clanok/141913-statom-nariadena-karantena-nebola-v-sulade-s-ustavou
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 20:11:34
00
Omyl (taky maly iba). :)
Mali tam. Idem googlit a dam sem link.
V nejakej dedine to tam vedec plosne testoval a nejak sa to osvedcilo. Mozno toto chcel Igy dat vo velkom.

Toto nie je ono…
https://www.topky.sk/cl/11/2004283/Sever-Talianska-pojde-slovenskou-cestou--Plosne-testovanie-na-KORONAVIRUS-odstartuje-o-par-dni

Tu je to…
https://dennikn.sk/1811080/otestovali-vsetkych-ludi-dvakrat-ako-talianske-mestecko-zvladlo-epidemiu-koronavirusu/

Neobhajujem, aj mne to liezlo na nervy… ale vsade robili veci pokus-omyl.
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 20:33:19
02
a ty stale nevidis ziadny rozdiel medzi testovanim jedneho mesta/regionu a testovanim celeho statu
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 21:13:32
00
Úplne v zárodku tej myšlienky na plošné testovanie možno mohol byť kúsok rácia, samozrejme keď by to ostalo v rovine testovania a skorého zachytenia nakazených. Samozrejme realizovať to v celom štáte je problematické. No a keď sa to začalo propagovať tým že negat výsledok je "vstupenka na slobodu", tak to už bolo úplne v prdeli.
Aj tak, za mňa asi najväčšia sprostosť v súvislosti s kovidom bola očkovacia lotéria....
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 22:17:04
08
Pisem o moznej inspiracii. Z vedeckeho / statistickeho hladiska je to “len” vacsia populacia / vzorka dat.

Pre mna je dolezite, ze ludia ukazali pravi tvar… a to bol “iba mierny” virus. Ak by to bolo nieco tazkeho, tak tu budu po sebe ludia strielat… lebo oni maju prava…
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 22:19:15
03
Veľa z tých "hrdinov", keby prišli na ÁRO niektorej nemocnice v počiatkoch pandémie, keď ešte nikto poriadne nevedel o čo ide, tak by si im ani zastrúhaný vlas do riti nevopchal....to mi ver
Zobraziť komentár 31.10.2024 - 22:21:30
022
To je pravda a podla toho vypadala aj disciplina v prvej vlne. Ale po vyse roku, na jar 21 ked uz bolo jasne ze to zasahuje len starych a chorych a napriek tomu bola sikanovana cela spolocnost aj ja som nadaval ze idem volit mazureka.
Zobraziť komentár 01.11.2024 - 08:05:40
01
Vyzerá že tým druhým súvetim si sa definoval ...
Zobraziť komentár 01.11.2024 - 08:12:13
013
arrow_leftQwesa napísal:
na jar 21 ked uz bolo jasne ze to zasahuje len starych a chorych a napriek tomu bola sikanovana cela spolocnost aj ja som nadaval ze idem volit mazureka.

Však to je pointa. Mladší nezodpovední, neohľaduplní, "mne nič nehrozí", nech starí hoci aj pokapú, mne je to fuk, že ich ohrozí, nakazím a spôsobím im chorobu, nebodaj smrť (Blahov otec by vedel rozprávať, keby ešte žil), ja nebudem dodržiavať žiadne opatrenia, ani očkovanie, je celý problém. Arogancia, bezohľadnosť deluxe. Celé zle...
Na vďaku, že zodpovední ľudia dodržiavali pravidlá(lebo si predstav, aj takí sme), tak starí zvolili Fica. Chce sa mi grcať zo Zlovenska

Naposledy upravil Strenki dňa 01.11.2024 - 08:53:25, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 01.11.2024 - 08:49:06
016
Ano a potom to dopadlo tak ako u bolsevika Dlahu, ktory si takto nakazil a zabil otca.
Zobraziť komentár 01.11.2024 - 08:51:38
04
arrow_leftQwesa napísal:
To je pravda a podla toho vypadala aj disciplina v prvej vlne. Ale po vyse roku, na jar 21 ked uz bolo jasne ze to zasahuje len starych a chorych a napriek tomu bola sikanovana cela spolocnost aj ja som nadaval ze idem volit mazureka.

Take slovenske. Pokial sa to netyka priamo mna/mojej rodiny, je mi to ukradnute a serieme na pravidla. Ale ked to zasiahne aj mna, vinni a zli su vsetci naokolo (+Soros a progresivci), len nie ja. Posielam pripomienku na jar 21.
Zobraziť komentár 01.11.2024 - 09:25:30
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up