Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftblackpyros napísal:
Treba sa proste snazit presvedcit vacsinu, aby volila lepsie.

Prosím napíš mi, ako chceš ty konkrétne presvedčiť ľudí, ktorí argumenty, vedu a fakty neuznávajú a ich názory si vytvorili na základe vlastných alternatívnych "faktov" (rozumej dezinfo, klamstvá, bludy), ako chceš presvedčiť ľudí, ktorí nenávidia všetkých úspešnejších (nie gaunerov), alebo ľudí, ktorí si nikdy v živote nepripustia, že sa mýlia, alebo že spravili chybu. Lebo život ma naučil, čím menej kvalitný človek, tým väčšie sebavedomie a nepohne s ním ani pár volov. + všade ruSSká hybridná vojna. Som zvedavý na tvoje príklady riešenia tohto marazmu
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 16:55:25
01
Strenki, skolstvo... vzdealavat sa (ne)zaciname od skolky, preto sme najviac pomyleny narod v EU. Ak by sme zacali zajtra a nik to neprerusil, tak o 30 rokov zneme uspechy. S tym je spojena podpora skolstva, vedy a vyskumu zo strany statu. Vid priklad J. Korei a jej posun za posledne obdobie.
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 17:12:34
18
A ake ine demokraticke riesenie existuje, ako presviedcanie ludi? To presviedcanie moze mat rozne formy od diskusie s ludmi s inym nazorom, bez pohodlneho oznacenia tychto ludi za nehodnych diskusie a plytvanie argumentmi atd., az po reformu skolskeho vzdelavania, kde sa bude detom na skolach vstepovat kriticke myslenie, aby si fakty overovali. Ano, niektori ludia su uz nepresvedcitelni - to je zial vysledok 30 rocneho marazmu, upadku skolstva a zdravej a otvorenej diskusie, acohentizmu, nenavistneho osocovania atd.

Aku alternativu ponukas ty? Fakt, aku? Zakazat ludom s nizkym IQ volit? Zakazat niektorym inym politikom, ako len tym pravoplatne odsudenym kandidovat? Preto ze su klamari? Pretoze su to blondinky, ktore veria v konspiracie a nenavidia kulturu, aj ked ju riadia? Ja vlastne neviem co ponukate, vy sa tu skoro vsetci tvarite ako milujete demokraciu, lenze naznacujete uplne totalitne riesenia.
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 17:19:57
01
arrow_leftStrenki napísal:
Prosím napíš mi, ako chceš ty konkrétne presvedčiť ľudí, ktorí argumenty, vedu a fakty neuznávajú a ich názory si vytvorili na základe vlastných alternatívnych "faktov" (rozumej dezinfo, klamstvá, bludy), ako chceš presvedčiť ľudí, ktorí nenávidia všetkých úspešnejších (nie gaunerov), alebo ľudí, ktorí si nikdy v živote nepripustia, že sa mýlia, alebo že spravili chybu.

On konkretne hlasanim toho, ze Blaha alebo Kotleba, teda ludia podnecujuci k nenavisti alebo dokonca pravoplatne odsudeni, maju objektivne rovnake pravo rozhodovat za nas vsetkych, lebo vraj demokracia. Naco stracate cas tymito zbytocnymi diskusiami? :)
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 17:20:50
21
double slubil ze sem nebude chodit, tak oprasil nick blackpyros
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 17:25:01
10
arrow_leftJezus napísal:
On konkretne hlasanim toho, ze Blaha alebo Kotleba, teda ludia podnecujuci k nenavisti alebo dokonca pravoplatne odsudeni, maju objektivne rovnake pravo rozhodovat za nas vsetkych, lebo vraj demokracia. Naco stracate cas tymito zbytocnymi diskusiami? :)

a) Maju objektivne rovnake pravo byt voleni, pokial niesu pravoplatne odsudeni. Ano, lebo demokracia. Poprosim, citat s porozumenim.
b) Kotleba v predposledych volbach v roku 2020 nebol pravoplatne odsudeny. To sa udialo az v '22. Poprosim, nesirit hoaxy.
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 17:38:20
02
mno, nie, myslimze sa velmi mýliš a urazas tym oboch

/ak nemam pravdu a potvrdi to jeden z nich, ze su 2in1,tak ako formu trestu si volim vyslap od Cerveneho mosta po Zeleznu studnicku po ceste s pouzitim iba 1 nohy, asi pravej/

ps,edit: bolo na foobara
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 17:38:38
00
Ak to spominany double potvrdi, tak klame. Ja to nepotvrdim, preto ze nim niesom. Takze uz teraz mas min 50% sancu, ze vyslap nebude. Ak by si si urcil podmienku, ze potvrdit musia obaja, tak by si mal 100%. :)
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 17:43:13
10
pbs.twimg.com
:facepalm:
pbs.twimg.com

Naposledy upravil peter120 dňa 20.12.2024 - 18:28:18, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 20.12.2024 - 18:10:50
10
Na extrémistov si aktuálne zvykáme ale
to ZPH ( Deštruktor) je neuveriteľné, ľudia majú brutálne krátku pamäť
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 18:20:19
010
krasne slovenske a ziadne ine Vianoce a tazky novy estok :hai:

Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 19:01:19
02
Čaute. Dal som pivo. Stratil som zábrany. Napíšem, čo som sa bál do teraz. blacksmith je izolát pod totálnym vplyvom dezinformácií a hybridnej vojny a došiel zasielať fórum, mútiť vodu a snažiť sa uloviť menej odolné ryby, aby padli do sračky
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 21:14:16
06
Asi si myslel blackpyros, nie?
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 21:22:34
11
Samozrejme páni. Škode sa priznávam, mám 5 privátnych správ. Už neviem upraviť pôvodný príspevok. Jezus pomoc prosím, ďakujem
Pivo je fantasticé
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 22:17:56
21
Strenki to je tvoje prve pivo v zivote, ze? :)
Zobraziť komentár 20.12.2024 - 22:20:57
313

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up