Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftDudo napísal:
Ved konspirujem, ze na protestoch Hlas nespomenuli. Podrztaska mozno rozohral sachy so Simeckom, mne to s tym vylucenim pride zinscenovane... Len neviem, ci sa tesit alebo zurit... ale asi pragmaticky nic ine neostava, slubia Ficovi dozivotny pokoj a zostavia koaliciu.

Ja mam skor teoriu o nie najostrejsej ceruzke v peracniku. No specialne vypustena informacia o tom, ako vzburenci vyzadovali 4 vysoke funkcie, o.i. aj ministra vnútra mi nedava ziaden zmysel, taka blba nemoze byt ani jedna strana.
Zobraziť komentár 25.01.2025 - 20:36:25
02
Colštok klame ako malé decko-alebo klame Migal :D To je jedno-zlepenec si skáče po krku,a birmovaný komunista sa tvári ,že to má pod kontrolou :D
Hovno,nemá,rozpadá sa mu to na molekuly
Zobraziť komentár 25.01.2025 - 21:00:00
01
pbs.twimg.com
pbs.twimg.com pbs.twimg.com
Zobraziť komentár 25.01.2025 - 22:06:16
010
Chýba tam ešte 2015 Nebezpeční imigranti.
Zobraziť komentár 25.01.2025 - 23:00:08
01
Hladal som nejake clanky o Ficovi a jeho chceni byt v jadre EU a nasiel som tento zaujimavy z roku 2017

https://www.postoj.sk/22910/fico-prorusky-trol-co-sa-tlaci-do-jadra-unie
Zobraziť komentár 25.01.2025 - 23:47:03
02
Takto to je zo spravodlivosťou na Slopensku (je tam aj video,kde je vysvetlené,ako fungovala korupčná chobotnica)

https://www.facebook.com/groups/200418140661660/posts/1562292797807514/

Koncom roka 2023 sa malo začať súdne pojednávanie v kauze Očistec.
Dodnes nám tu behá Gašpar na tlačovkách a po Rusku, kde hlása neskutočné klamstvá a konšpiracie, ktoré evidentne šíri aj cez svojho syna a SIS.
Dokonca by mu evidentne vyhovovalo, aby sme vystúpili z EU, keďže sa EK „montuje” aj do nášho právneho systému.
Prečo sa doteraz to súdne pojednávanie ani len nezačalo ?
Opäť čakajú na premlčanie ?
Nemala by sa EK viac začať zaujímať ešte viac aj o tento prípad, keďže aj v tejto kauze sú evidentne aj prostriedky z eurofondov, ktoré mohli byť zneužité ?
Zobraziť komentár 26.01.2025 - 08:15:53
18
Ľudí ako Gašpar sa žiaľ podľa môjho názoru nedá zbaviť inak ako ich nechať zmiznúť. Naložiť do lietadla a vyložiť na ruskom sibíri v spodnom prádle. Nestačilo im, že eliminovali ľudí ako Čurilovci, ešte ich verejne šikanujú a najhoršie je, že by to chceli urobiť aj s nami ostatnými, ktorí proti tomuto protestujeme.
Zobraziť komentár 26.01.2025 - 13:19:47
09
Počúval som Gasparka u Braňa v piatok a zistil som celkom s prekvapením že je to talentovaný sociopat a dezinformator. Chvíľkami to vyzeralo že ho Braňo nezvláda, čo sa teda nestáva často. A ak je ešte aj taký hlúpy že verí lziam ktoré šíri, tak sa máme čoho báť...
Zobraziť komentár 26.01.2025 - 14:01:18
01
Nemôžeš nikto nechať zmiznúť, tomu sa vraví civilizácia! Stačí sa naučiť ich nevoliť 😉

Prílohy:

Screenshot_20231212_161847_Chrome.jpg
Screenshot_20231212_161847_Chrome.jpg 56.23 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 26.01.2025 - 14:27:52
01
Včera som pozrel Nejtemnější hodina (2017), 76%, nie že by to bol filmársky majsterstich, ale oplatí sa to pozrieť uz len pre zobrazené postavičky Chamberlaina a Hallifaxa ... a to že osud celej Európy bol v určitom momente závislý na Britoch som si tiež dosiaľ neuvedomoval...
Zobraziť komentár 26.01.2025 - 15:47:36
02
arrow_leftrs955i napísal:
Nemôžeš nikto nechať zmiznúť, tomu sa vraví civilizácia! Stačí sa naučiť ich nevoliť 😉

Na to oni spoliehajú, že to sa predsa nemôže. A takto sa robí "demokratická" politika v postsovietskych guberniách, kde sa nerozvíjalo vzdelanie, ale korupcia. Bude trvať xy volebných období, aby to bolo vyčistené práve vďaka takýmto zaškodníkom, ktorí zo seba robia obete a potom zákerne od chrbta zaútočia. A teraz si zober, že Matovič niečo v tomto smere začal, ale nebolo to ideálne, do toho prišla pandémia a vojna a ľudia už počúvali len na primitívne heslá typu ceny chleba, benzínu a plynu. A to aj takí, ktorí si nemusia odtrhnúť od úst a sú relatívne za vodou. Ja sa obávam, že práveže treba vyčistiť ihrisko, aby sme sa k tej civilizácií mohli priblížiť. Nie je to len o civilizovanosti, ale o tom, že si vážime ľudský život viac než ruský plyn a ropu. A to je vážne smutné, že máme v spoločnosti takéto hyeny, tie nezmeníš, tie musíš proste z tej spoločnosti odstrániť, aby si mohol vyliečiť celú spoločnosť. A pri takýchto operačných zákrokoch žiaľ musíš obetovať aj kus zdravého tkaniva a zašpiniť skalpel.
Zobraziť komentár 26.01.2025 - 15:52:54
01
Tomu sa tuším vraví vojna.
No keď neprídeme na nič lepšie...
Zobraziť komentár 26.01.2025 - 16:06:32
00
Kolega, ktorému sa darí, popri práci podniká, má dom, autá mení častejšie ako ja plášte na bikoch volil Pelleho, lebo ho presvedčili, že Korčok nás zatiahne do vojny. V prvom kole Harabina, lebo ho presvedčil, že urobí poriadky. Vo voľbách to hodil smeru, tiež kvôli záruke mieru, ale už vidí, že to nebol dobrý nápad.

Ani zďaleka smer nevolia len odpadlíci z krčmy, ktorí všetko vedia z fb, ale tie rýchle zadarmo videá ktoré na nich z každej strany vyskakujú sa ľuďom, ktorí si ich pozrú dostanú do hlavy a začnú to tam nahlodávať.

Vidím to na mojom otcovi. Stále volí demokratické strany, ale ohľadom vojny už má pochybnosti kto za ňu môže. ?
Zobraziť komentár 26.01.2025 - 16:17:18
010
https://dennikn.sk/4429853/fico-zo-zufalstva-opakuje-zastrasovacie-praktiky-komunistickej-stb-to-musime-odmietnut-hovori-organizator-protestov-v-prievidzi/
Podnikateľ a občiansky aktivista Ivan Sýkora (61) dlhoročne organizuje prakticky všetky verejné zhromaždenia v Prievidzi, okrem toho vytrvalo pomáha Ukrajine a aj v iných krízových zónach sveta. Vníma, že nálady sa menia aj na Hornej Nitre, ktorá je napriek „alobalovej kauze“ tradične smeráckym regiónom.

„Keď začalo námestie skandovať „nie sme ako Fico“ po tom, čo sme citovali jeho slová z minulosti, že treba zobrať lopaty a palice do rúk a udrieť na parlament, tak som sa cítil veľmi dobre a bezpečne,“ hovorí o piatkovom proteste. V rozhovore si tykáme, v minulosti sme boli kolegovia v organizácii Človek v ohrození.

pbs.twimg.com
7.2. príde ešte viac ľudí, teraz prídu prvé znížené výplaty, kde bude oklieštený alebo úplne nulový daňový bonus. Živnostníci zaplatia prvýkrát v tomto roku vyššie odvody. Spolu so zvyšujúcimi sa cenami tovarov a služieb bude namiešaný pre Fica vražedný kokteil. Stay strong 💪
A co este po 1.4., ked bude ucinna transakcna dan a vsetko zdrazie
:o:

ale prasce bolsevicke kradnu dreva vo velkom ! banda primitivov toto !
https://x.com/strana_sas/status/1883507169271914631
Zobraziť komentár 26.01.2025 - 16:49:41
07
Shooty :y:
img.projektn.sk
Zobraziť komentár 26.01.2025 - 17:41:56
022

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up