Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftskorpion napísal:
V Australii je uplne bezne, ze auta zastavia ked si pri prechode, aj ked sa cez prechod ani ist nechystas.

To isté zažívam napríklad v Rakúsku, ale zatiaľ najváác sa ako tá posvätná krava v Indii cítim vo Švédsku a veľmi často v Nemecku, či pešo alebo na bicykli.
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 07:30:46
01
arrow_leftJaroh napísal:
Vitajte v klube, bratia Češi! *

* - Pitomio bol zvolený sa predsedu Poslaneckej snemovne.
populizmus vyhrava, teraz orban sa chysta ludom pchat 14 dochodky...
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 07:32:58
00
Bohužiaľ, Pitomio a tá sebranka, ktorú so sebou dotiahol do snemovne, sú nielen populisti ale aj veľmi explicitní extrémisti :-( .
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 07:36:36
00
Slovenská spoločnosť je špecifická (ako každá spoločnosť), ale vždy je jednoduchšie si svoju "svojstojnosť, hlúposť a obmedzenosť" zakonzervovať, ako sa snažiť byť viac tolerantnejší, ohľaduplnejší a tak. Aj v tom Nizozemsku mali "diaľnice" cez centrum a ako to majú teraz. Všetko je to o mentálnom nastavení, ktoré u väčšiny nie je kompatibilné so západom a ani nikdy nebude. Čo je kompatibilné, je už zväčša za hranicami alebo na odchode.
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 07:43:35
03
arrow_leftJaroh napísal:
Bohužiaľ, Pitomio a tá sebranka, ktorú so sebou dotiahol do snemovne, sú nielen populisti ale aj veľmi explicitní extrémisti :-( .

Komerční populisti a zbabelci. Zase netreba to dramatizovať, hoci je dobré byť v strehu.
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 07:49:10
00
arrow_leftJaroh napísal:

Aj vizuálne
Teraz si predstavte všetkých Slovákov v Česku, čo ušli od tejto tragédie za fica a zlo došlo aj tam

Prílohy:

Screenshot_20251105_220730_Chrome.jpg
Screenshot_20251105_220730_Chrome.jpg 160.24 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 06.11.2025 - 07:51:20
02
Strenki: ako súhlas, ale viac by som mal obavu z takých ako Ševčík. Keď ma učil na výške, tak bol síce k....t, dnes je to ale "obrk.....t". Ak chceme porovnávať, tak poďme postupne, porovnajme si ekonomiku, zdravotníctvo, školstvo, infraštruktúru, mieru korupcie, inštitúcie atd. Ak to budú deštruovať a občania sa neozvú, môžeme sa o tom baviť, zatiaľ je to predčasné.
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 08:10:54
00
arrow_leftJaroh napísal:

zdá sa, že Pitomio je čierna ovca rodiny,
v parlamente je aj jeho brat Hayato KDU-ČSL
https://www.instagram.com/reel/DQr18CRDUG0/?utm_source=ig_web_copy_link
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 09:19:28
01
- po novom bude mať chodec prednosť už v momente, keď sa zjavne chystá vstúpiť na priechod, nie až keď naň vkročí. - normalne mam dejavu :-D toto sa tu pred par rokmi riesilo lebo to bola blbost a oni to vratia naspat :-D kkti :-D
a to sedadlo na kolobezkach je akoze aky problem? bezne sa to predava - cize majitelia ho maju odpilit alebo rovno koolobezku zahodit? - idealne pred (do) urad(u) vlady
dpči toto su zakony. jedna sracka za druhou
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 09:31:15
01
k tym prechodom....
v Morges - Swiss: vysiel som z hotela von na slniecko vypit kavu. Blbo som sa postavil k ceste, samozrejme, ze auto hned zastavilo a cakalo kym prejdem. Ukazal som, ze nech ide, pani cakala. Tak som musel prejst cez cestu. :)
v Trondheime - Norway: cestou spat zpoza polarneho kruhu v januari, sme sa susili vo vlakovej stanici. Vonku riadne smezilo, ale brutal. za 30min, 20cm snenu. Vysiel som von z vlakovej stanice iba v slapkach pozriet ako je vonku. Opat som nejak blbo stal pri ceste s prechodom, ktory moc nebolo vidiet. Auto zastalo, ukazal som, aby siel, nesiel. Tak som opat musel prejst cez cestu v sandaloch v peknom snehu. :)

u nas je mentalita, ze JA idem 80 po meste a nezavadzajte.

Vcera mala svagrina nehodu. NEVERIM. odbacala so smerovkou do odbocovacieho pruhu a zozadu ju selmula pani, ktora sa rutila .... cez plnu ciaru a po zebre len aby stihla zelenu.
Pani tvrdila, ze ona nespravila chybu. Druhe auto pred svagrinou v kolone boli policajti, ktori to zacali hned riadit a zavolali dopravakov. Ti pani vysvetlili, ze sla cez plnu a zebru. Nakoniec priznala chybu. Dostala pokutu 20€. Ak by som to nakreslil, tak je to identicka situacia ako s tym zltym autom, akurat vyriesena za 30 min. Len sa pozastavujem nad tymi 20€ za skodovu udalost...
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 09:31:25
03
interview so spokojným zlodejom/feťákom
https://www.instagram.com/reel/DQrtLPEDTuq/?utm_source=ig_web_copy_link
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 14:36:03
11
napive.gulas.sme.sk gulas.sme.sk bukasovymasiv.gulas.sme.sk
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 17:21:30
010
https://www.facebook.com/peter.kubina/posts/pfbid0DjA5Bo6E9UjDmJwhNxyWwqdCuScxrGdji9iSMP8AdcAfzUMRDSxSXGgJ699mZ1qDl

Príspevok používateľa Peter Kubina (kopírujem)

ĎALŠÍ NEZÁKONNÝ POSTUP TÍMU VERITAS
Postupne sa ukazuje, že najväčšim nepriateľom tímu ÚIS Veritas je platný zákon.
Po ôsmich prokurátorom potvrdených nezákonnostiach vyšetrovateľov tímu ÚIS Veritas v prípade Mateja Vargu nezákonne obvineného zo sabotáže, o ktorých sme tu informovali pred cca 2 týždňami, tu máme deviatu nezákonnosť.
Vyšetrovateľ tímu Veritas Peter Dubovický nezákonne bránil obvinenému Matejovi Vargovi v telefonickom kontakte s obhajcom počas zadržania v CPZ, na ktoré mal obvinený podľa zákona právo.
Takto v praxi vyzerá porušenie práva na obhajobu.
Je paradoxom doby, že kým títo vyšetrovatelia majú plnú dôveru ministra vnútra (podľa jeho vlastných slov), tak iní vyšetrovatelia, ktorí majú za sebou úspešné a súdmi právoplatne potvrdené výsledky dosiahnuté v súlade so zákonom, musia z rozhodnutia toho istého ministra vnútra sedieť v domácom väzení kým on ich verejne nazýva krivými policajtmi a prirovnáva k bossovi mafie.
Uplatnenie nároku na náhradu škody a nemajetkovej ujmy v prípade Mateja Vargu sa už pripravuje a bude obzvlášť zaujímavé. Verím, že dôjde aj k zosobneniu tejto škody konkrétnym osobám, ktoré ju zapríčinili (mali by pomaly začať tvoriť úspory na tento účel).
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 18:32:51
07
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 19:41:03
03
Marek Vagovič: Fico je psychicky rozložený. Agresívne útočí na novinárov. Tragédia sa môže opakovať (video 1 hod. 4 min)

https://www.youtube.com/watch?v=IeHZ4aF--jw
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 20:04:15
11

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up